Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dotaz budou dojmy z hraní Bety za redakci? Zatím za sebe z Bety musím říci Meh :( s ohledem k době vývoje silné zklamání, asi se více zaměřili na nový engine, který je docela fajn, ale gameplay je spíše AoE než Settlers.

  • W0R10CK

    Super, moc se těsím, ale jedna věc mě při předobjednávce zarazila -> 1-day shard booster u standardní edice a 3-day shard booster u deluxe edice. Nezkoumal jsem vůbec o co jde, ale na první dobrou mi to zasmrdělo nějakým PTW srancem. Doufám, že se šeredně pletu.

    • Pokud uvažuješ o předobjednávce, a nehraješ betu, tak doporučuju počkat na recenze a gameplay než za to utratíš těžce vydělané penízky.

      Nové Settlers jsou hodně odlišné od zbytku série. Jako veterán to mohu potvrdit a když si pročítám forum k beta testu, tak to potvrzují prakticky všichni.

    • Věřím že se pletete, nejspíš to bude jen na skiny apod. I v posledních settlerech byli nějaké body za které se kupovali skiny do editoru apod. Vlastně je to i v ANNO sérii apod. Takže ne PTW, ale ano, tahačka peněz tam je, ale proč ne. Když to pomůže sérii udržovat a podporovat jak třeba anno.

      • W0R10CK

        Np, tohle mi vůbec nevadí. Díky :)

  • skyfire

    Settlers 2 na Amize, jedna z nejlepších strategií. Na dvou disketách tolik zábavy a generátor náhodných map. Pořád nechápu, že tehda to šlo dostat na 2 diskety a dnes skoro žádná strategie nemá generátor map, ale jen pár předem nadefinovaných. Pokud můžu doporučit současnou asi nejlepší strategii tohodle ražení, tak jednoznačně Kingdoms Reborn. Sice pořád v early accessu, ale perfektní hra už teď.

  • Jsem zvědav jaké to nakonec bude. Málokterá serie je tak různorodá. Parkticky každé 2 díly je to úplně jiná hra a od 5 každý díl.

  • Juchu, tak jsem v uzavrene bete. Na tuhle hru jsem cekal nekolik let. Sedmicky mne hodne bavili v singlu, ale kvuli nefunkcnimu multiplayeru (nemoznost ukladani a caste pady ccca po 50 minutach hrani) mne dlouho nevydrzeli.

  • Gulivera84

    Taky mam hodne rad 3.dil, krasny vzpominky,  ale nejvic mi utkvely v hlave, hlasky z Rytiru a Kupcu,  "Cas k jidlu, Panove"  krasna to leta....😇😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit