Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kazdy tvrdi pred vydanim to iste. Roky updatu.... Realita je taka, ze ak sa hra nebude dostatocne predavat nasledujuce mesiace/roky tak to utnu hned. Dokonalym prikladom je Anthem, vraj 10 rokov updatov. V ich pripade islo skor o mesiace patchov a nasledne hodenie hry do kosa.

    Vynimky potvrdzuju pravidlo, takze sa neda nezmienit No Mans Sky, ta hra dostala neuveritelnu porciu obsahu a lasky. Mnoho webov dokonca vydalo viacero recenzii od vydania.

    • Inquisitor

      Zrovna tady nemám pochyb, že to bude pravda. Jen málo her má takovou péči jako Dying light, kde stále rozšiřují obsah, reflektují eventy různé svátky apod. Jak píše Corvus, po sedmi letech je to více jak slušná podpora a nemám důvod nevěřit. Naopak bych nečekal nic menšího.

      • Derp_1337

        Po zkušenostech z předchozí dekády jsem dospěl do situace, kdy začnu panikařit a očekávat nudnou a zabugovanou hru, protože vývojáři slíbili "několik let podpory a nového obsahu".

        Samozřejmě ne každé studio je stejné, ale většinou platí, že čím více marketingové oddělení zpracovává hráče, tím horší to bude v den vydání. Čest vyjímkám.

    • Corvus

      No, až na to, že Dying Light vyšla v roce 2015 a od té doby do ní přibývá obsah, patche, DLC do dnešních dnů = 7 LET. A to v takové kadenci, až se nad tím kde kdo v diskuzích pozastavuje a lidi se ptají PROČ, proboha? Už sami nevíte, co chcete (ostatně jako to neví hráči u většiny věcí). Dying Light je jedna z nejvíce opečovávaných her vůbec, takže nejde o žádné plané sliby. Ostatně poslední event do jedničky vyšel VČERA (první část eventu The Spike’s Story: Last Call), tedy těsně před vydáním dvojky... Tomu já říkám špičková a oddaná práce na milované značce. O dvojce nemám žádné pochyby a těším s na sběratelku.

      • sugyn

        Pred nedavnem jine polske studio ktere jsme meli radi taky pecovalo o hry a vydavalo obsah ale potom myslim melo prujem.

        • Derp_1337

          Takhle to dopadá, když akcionáři chcou peníze z divident co nejdřív a nezajímá je, jestli je hra skutečně hotová. EA by ti o tomhle mohla povykládat.

      • DL hraju pravidelně a furt mě baví hlavně díky eventům a dalším věcem co tam přidávají. O DL2 strach nemám bude se prodávat hodně dobře protože většina lidí celé roky volá po dalším dílu.

    • MalyZeli

      Je to tak, třeba nedávno Watch Dogs Legion, dead, a zaslouženě. Když slibují podporu na roky dopředu, spíš mě to odradí, první co mě napadne jsou capinky v MTX, pak pidi fetch questiky ala AC: Odyssey, nebo jen předčasné "uklidňování" hráčů že když hra bude nehratelná v den vydání, budou ji podporovat a opravovat další desetiletí. Na Dying Light se zatím těším, snad to dopadne šťastně.

      • Já myslel, že jsem jediný, kdo má podobné asociace. Čím více uklidňování, že podpora hře bude dlouhá a intenzivní tím více se děsím toho, že to bude v den vydání nehratelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit