Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podíval jsem se do palantíru a vidím velký špatný. ☹

  • Magister_Peditum

    Přijde mi fascinující, že nejdražší seriál v historii svěří do rukou kdejakým fušerům. I když v poslední době to není neobvyklé. Disney si taky v podstatě zlikvidovalo značku Star Wars, do kterých investovalo miliardy dolarů (sice to trochu zachraňují seriály, ale myslím, že při koupi práv měli šéfové od Mickey Mouse asi ambicióznější cíle). 

    Někdo může namítnout, že původní Společenstvo prstenu taky točil ne příliš znamý režisér, hrály v něm spíš hvězdy menší velikosti (v té době). Ale taky to ani ve své době nebyl extrémně drahý film - 93 milionů dolarů. Ona ta trilogie jako celek byla docela levná (281 milionů za 10 hodin filmu). Tolik dneska běžně stojí jednotlivé filmy z produkce Marvelu. Jasně, inflace, ale i tak... A teď ten seriál má být nejdražší ze všech.  

    • Asi maji moc penez obecne, proste kdysi takove prachy dostali reziseri, kteri meli jmeno...Cameron, Spielberg, R. Scott, McTiernan a ti chteli slavne herce, kteri taky nekyvli na kazdou blbost. Jasne, ne vzdy to byla desitkova pecka, ale i tak.

  • Už jsem se pomalu smířil s tím, že všechny dobré filmy a seriály už se natočily a bude jen hůř. Což mě hrozně štve, protože při současných technických možnostech by mohly vznikat skutečné skvosty. Bohužel neumětelství, politika a šlendrián, kterým je prosáklý scénář, casting i výprava je všudypřítomný. 

  • Bude tam i skret co povede do valky elfy ?

  • Ech. Tak k prapodivně roztažené časové linii se přidá nekanonický hlavní záporák? To jsem teda zvědavý, co vlastně chtějí vyprávět. Proč sakra nezačnou něčím klasickým a nějaké nové hlavní postavy nezapojí až v nějakém pokračování, pokud to vyplyne z kontextu?

  • iSpirit

    Kdo viděl Kolo času, tak chápe, jak naivní byl při tipovaní Václav.

  • KrPa

    ja bych k tomu neco napsal, ale zdejsi cenzura mi to nedovoli

    ale od serialu neocekavam nic slavneho, stejna cesta jako zaklinac a nadace 😉 fujky!

  • Vůbec mě to nepřekvapuje a už se musím jenom smát. 😀 Jako když chtěli udělat super über plot twist se zlým elfem, tak to fakt měli dát do období Morgotha. Tohle mi silně připomíná Spockovu nevlastní sestru, o které nikdo nikdy předtím neslyšel. Good job, showrunners! 😂

  • Hidden

    Mno, jak jsem se na ten serial puvodne tesil, tak pomalu ale jiste jimam hruzu z toho, co si autori navymysleli, protoze si mysleli, ze to bude skvely napad. Peter Jackson si sice take tu a tam neco upravil v adaptaci Pana prstenu, ale porad to bylo dustojne zpracovani. U Hobita se ale uplne utrhl z retezu (i kdyz to nebyla tak uplne jeho vina) a ze serialu zacinam mit podobny pocit.

  • TheRKD

    TOHLE NENÍ SAURON. Dokonce to není ani Černokněžný král. Podle úniků jde o novou postavu jménem Adar, což by snad měl být elf, který vede skřety do války a navíc je to příbuzný Galadriel. A drby tvrdí, že půjde o hlavního záporáka celé první série. 


    Ups, takže stejná úcta k původní látce jako Witcher Season 2? — no to potěš koště. 


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit