Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Firingo

    Z toho co jsem viděl mě to moc nezaujalo. Příběh vypadá jako ohromné klišé, malé mapy s jen hrstkou hráčů ale ten boj vypadá dobře, asi tomu dám šanci. Předpokládám, že to dopadne jako s FF14 které jsem taky odinstaloval tak po 20 hodinách. MMORPG prostě asi opravdu není žánr pro mě, nikdy jsem nenašel takové co by mě udrželo. Vždy zůstanu raději u singlplayer RPG.

  • JohnyTheZik

    Nutno podotknout, ze staty Cinanu nejsou pro dotu ani cs:go zapocitavany, u lost ark i pubg jsou.

    • walltar

      Já si myslím, že nejsou... Protože oni to nemaj na steamu. Mají vlastní launchery a to čísto 1,3 milionu uvádí steam sám.

      • JohnyTheZik

        Tak ona celkove ta problematika je trochu slozitejsi, ale vysledkem jsou zkresleny cisla. V ramci Lost Ark je vic pouzivana VPN, Dota/CS maji Perfect World klienty. Ale zbytek uz jsou dohady, je to spis jen zajimavost.

  • Tak hralo by asi i vice hracu, hral jsem pres vikend (cca 20 hodin :) ), ale v nedeli vecer to uz ani nezarazovalo do fronty, jak byli servery plne.

  • Nic jsem od toho nečekal a docela mě to zaujalo. Ovšem nahráno mám tak dvě hodiny, menu a čekání ve frontě dvojnásobek. Ovšem hrozně mě rozčiluje ten, pro asijské hry typický, "gender lock". A také moc nerozumím tomu, proč není možnost volně migrovat z přeplněných serverů, zvýšení počtu serverů, ale raději chtějí přidat další region pro Evropu. Aby pak měli v budoucnosti lidi s kým vůbec hrát.

    • walltar

      Jednoduchý... Servery v evropě jsou přeplněný všechny. Protože si někdo v Amazonu neuvědomil, že Evropa má cca 2x tolik obyvatel než USA takže by taky bylo mít více než jeden region.

      Bohužel teď už nejsou schopní další servery přidat, protože ve hře funguje cross server play a ten centrální server to nezvládá. Padá market a podobně.

      Takže jediné řešení které mají je právě přidat nový region, na který by šlo těch cca 300K lidí kteří stojí ve frontách a nemůžou se dostat do hry. Otázka je jestli se jim tohle podaří udělat dost rychle, než o ty lidi příjdou. F2P hráč asi nebude úplně čekat týden než s tím něco udělají a ten co už má koupený pack, tak se zase nebude chtít přesouvat a začínat od začátku.

      Takže je to dost blbý řešení... ale asi jediné, které se teď když už to po**ali dá udělat.

  • walltar

    Fronty se stojí ještě když je člověk v práci. 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit