Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Argument že nelze přidat servery je komedie nejvyššího řádu. Zrovna Amazon který má obří datová centra a fouknout nový virtuální server s kompletní konfigurací je na cca 15 minut v konfigurátoru (Kdo zná z firemního prostředí tak ví). I kdyby museli nastavit něco víc tak do 24 hodin musejí mít X nových serverů. Snažím se zahrát si už týden a do hry jsem se dostal na pouhé 2 hodiny. Nemám čas čekat ve frontách 2+ hodin a začínat od znova na jiném serveru se mi nechce. 

    • Tohle neni na Amazonu, ale na Smilegate (bohuzel), ty servery v ramci regionu jsou propojene a bohuzel je tam jakasi limitace (a taky je to videt, protoze mm prakticky nefunguje, kdyz se vsechny servery zaplni). Vsak taky novy region stihli pomerne rychle nastartovat, tam prave problem nevyl.

  • Reeki

    Nevím ale již několik dnů nemám problém se kdykoliv lognout do hry, problém ale vidím u  chaos dungeonu a raidu, tam se lognout to je opravdu na palici. 

    • walltar

      Tak záleží na serveru... já dneska třeba ve 13:00 nahodil frontu a v 19:00 mě to pustilo do hry.

      • Reeki

        Tak to je mazec no to bych neměl nervy 

  • Kdyby stupidně neodemkli plné servery s odpovědí, že by si nemohli další nově příchozí hráči hru zahrát, situace by byla jiná. Akorát mají naštvané hráče, kteří jim zaplatili a svůj čas tráví ve frontě. Tím, že jim dají další balíček není řešení. Já mít zaplacený balíček, tak proč přecházet. Můžu mít dva skiny a mounty na již vybraném serveru. Druhá věc proč znovu začínat.

    • Není ta hra free to play? Takže pokud někdo za něco zaplatil, před tím, než vůbec zkusil hru zapnout a podívat se jak funguje a jestli ho to vůbec baví, tak je to tak trošku jeho chyba ne?

      • Ano je to free to play, ale byli nějaké bonusové balíčky se skiny, mounty atd. Ano beru argument, ale když si koupím hru taky me nakonec nemusí bavit. Navíc byli hráči, kteří si hru vyzkoušeli na ruských serverech. Mezi ně se řadím i já, takže některé to určitě nalákalo koupit různé druhy balíčků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit