Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gio1

    Pozor ,vyšel novej patch kde je nerfnutej hoarfrost stomp a mimic tear . Tak kdo používá neupdatovat🙂

  • Maxianimal

    Hovořit o nové IP je v tomhle případě minimálně sporné :)

    • Je to nová IP úplně stejně jako každá běžná střílečka s novým názvem.

    • iSpirit

      i kdyby se to jmenovalo Easy Souls, tak je to prostě nové IP. Konec tečka.

      • Maxianimal

        Je to tvůj názor, já ti ho neberu. Tečka.

        • iSpirit

          to není můj názor, to je prostě terminus technicus.

          BTW já osobně bych taky uvítal trošičku odvážnější pojetí ve stylu Sekiro, ale to nic nemění na tom, že naše subjektivní pocity jsou irelevatní.

  • bodmrazu

    Ja bych si to i koupil kdyby tam byla easy story mod obtiznost, nebo na PC nejaky mod abych neumiral. Ale cenim si svuj cas a nervy moc na to abych hral hru kde musim kazdy souboj tisic krat opakovat ;-)   

    • mám dohráno, s lehkým srdcem můžu říct, že je to snazší než předchozí soulsy, jestli tohle někomu přijde moc těžký.. tak je to prostě jen žalostným stavem ostatních her. Jo, musíš se u toho soustředit, ale tím že je to open world, vždycky si můžeš nafarmit levely a vrátit se na bosse pozdějc. A ten svět je tak velkej a plnej, že to není žádnej grind, prostě jen fakt dobrej explore. Pro mě bude těžký po tomhle něco hrát.. mám to tak ale po každé soulsovce, že když pustím něco co se tomu žánrově blíží a umrle odklikávám souboje tak je to děsná nuda. 

    • Ještě taková malá nápověda - myslíš, že hra, kde se na prvním souboji zasekneš dokud ho tisíckrát nezopakuješ bude mít v mainstream recenzích jedno z nejlepších hodnocení všech dob? ;-)

    • Zkoušel jsi to vůbec? Tam fakt nemusíš každý souboj tisíckrát opakovat. Ta hra není těžká, pouze neodpouští chyby. Většina nepřátel (pokud jsi ve správné lokace a neprosprintuješ na prvním levelu do end game loakce) umírá na jednu až dvě rány, což je dřív, než se stihnou rozmáchnout.

      A co se týče bossů, ti jsou těžší. Ale je to open world. Většinu si můžeš nechat na později (pak jsou jednodušší). A jinak ta hra má "easy mode", které mu se říká co-op.

      Fakt to zkus. Není to tak hrozné, jakou to má reputaci. V téhle hře není problém běhat hodiny bez umírání.

      • Také chyby neodpouštím, a proto si myslím, že je ta hra ještě horší než jakou má reputaci. Od Dark souls stále stejný odpad. Nebojuje se s nepřítelem, ale s hrou samotnou.

      • twicer

        Pokud nemáš zkušenosti s časováním, kutálením a možnými buildy, tak bych řekl že představa stovky smrtí nejsou daleko od reality. Samozřejmě se dá hodiny farmit pro získání výhod, ale nemyslím si že to je způsob hraní po kterém neznalý hráč zrovna touží.

        A že ti někdo zabije bosse přestřeleným kouzlem, bych úplně jako coop nenazval, easy mode to určitě je, jen jsou za ním schované dlouhé minuty čekání na člověka kterého pro změnu nezabije první série útoků.

      • TheSuffering

        Hele, ten co-op ale není plnohodnotný, že? Nebo jak to tam funguje? Pouze ve formě invazí? Kvůli plnohodnotné kooperaci jsem to chtěl koupit, ale pochopil jsem, že tam není.

        • twicer

          Pochopil si to správně. Úplně mi hlava nebere, proč nemůže být multiplayer řešen jako jinde, oto víc když vyzdvihuješ ve své hře novou feature coopu. Je to víceméně stejné jak ve starších fromsoftware titulech kde sis přivolal někoho na pomoc k bossovi, akorát tady si ho můžeš přivolat i do otevřeného světa, samozřejmě s kupou omezení. Prohlášení že ta hra má coop beru osobně jako lživý marketing.

          Hráč který se chce připojit musí použít předmět který položí na zem a "zaregistruje se" tím do poolu hrdinů, které je možné přivolat k sobě do své hry. Hráč který zakládá musí použít předmět (na jehož výrobu potřebuješ 2 kusy suroviny), tím se přihlásí do "public lobby" kde vidí na zemi hráče které si může přivolat na pomoc. (Každá tahle procedura zabere klidně 2 minuty, na větších bossech není tedy problém spotřebovat všechny předměty které potřebuješ na přivolání pomoci, takže dostaneš 20x na prcku a jdeš do světa sbírat tu nejzákladnější kytku abyste mohli spolu hrát dál, super ne?)

          Takže v praxi: Musíte oba stát na stejném místě v otevřeném světě. Hráč co se k tobě připojil má omezený počet lektvarů. Jakmile přivolaný hráč jednou zemře, je okamžitě bez jakékoliv možnosti poslán zpátky do své lobby, takže se nemůžeš ani podívat jestli člověk kterému si pomáhal nakonec ten souboj vyhrál, když zemře zakládající hráč taky tě to pošle zpět. Dungeony a bossové mají oddělené arény, takže třeba spolu běžíte otevřeným světem, před dungeon to rozpustíte, vlezete do dungeonu a tam opět provádíte celou proceduru z předchozího odstavce. A už jsem zmínil že v coopu nemůže nikdo používat koně, který je v některých částech mapy či soubojích dost zásadní?

    • V te hre je tolik moznosti jak si z toho udelat opravdovy ez mod (obvzlast ted po vydani, nez prijdou nerfy), jen si najdi nakou guidu a vubec bych se nebal, ze budes souboje nejak moc opakovat.

      • twicer

        Jinými slovy, ve hře vyzdvihující svobodu volby a desítek způsobů vedení boje si máš najít nějaký osvědčený meta build na youtube, který za tebe sestavil nějaký veterán předchozích her. Pak už jen stačí mačkat pár tlačítek dokud to neumíš časování na perfekt.

        Určitě je to cesta, ale přijde mi že to ze hry odstraní významnou část tvorby postavy ve které tato hra vystupuje nad konkurencí.

        To je jak jít hrát rpg, kde si vybereš hotovou vylevelovanou postavu.

        • Jo souhlasim, urcite to ubere cast toho, o cem ta hra je, ale taky nemusi clovek jet presne podle navodu. Muze ho vyuzit jen jako jakousi sablonu nebo treba vysvetleni mechanik, jak funguje skalovani, na co se zamerit kdyz se mu libi tohle a tamto apod. 

          Ta hra toho na tebe precijen plivne docela dost, pokud si nikdy zadnou soulsovku nehral, takze nechat si o nekoho poradit pro ty, kdo hledaji ez mode mi nepripada tak zcestne.

  • Gulivera84

    Doufam ze  budou DLC, jako dohrany nemam, ani nahodou, to bude jeste hodne vikendu, ale moc me ten svet bavi, a cim vic, tim lip ...

    • Tady asi bude docela natlak i ze strany Bandai, aby jakekoliv DLC bylo.

  • "nové IP" 😂

  • Já bych raději Dragons Dogma 2..

    • spoock

      Ježiš, o DD2 sním od té doby, co jsem dohrál jedničku. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit