Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Murlock

    Na steamu 80%, tož kde je chyba milý Watsone.

    • Je to rozbité a neoptimalizoavné, což v těch recenzích je. Je potřeba je i rozkliknout a mrknout se na pár a je z toho celkem patrné, že většina recenzí je z rané early access fáze, kdy to dostalo palec nahoru spíš z nostalgie a potenciálu, nicméně u nedávných je mixed 53% a palec nahoru je dle obsahu převážně pozitivní review bombing (IGN a Metacritic tomu dali málo, tak dám palec nahoru, jen proto že to je kontroverzní hra) a ten negativní kritizuje optimalizaci a opuštění EA kdy hra není zdaleka hotová.

  • Mě fascinuje, jak relativně (oproti recenzím magazínů) to hráči hodnotí dobře. Sám jsem to sice nehrál, ale je to asi jen o tom, že lid potřebuje ukázat, jak jsou recenzenti zaujatí a "politicky korektní". Co tak čtu, humor není důvod nízkých známek, ale je to prostě špatná hra a to včetně stránky technické a hráči pláčou na špatném hrobě.. 

  • Carnage666

    Vyčkal jsem než hra opustila early acces a koupil. Postal 2 jsem asi nikdy celej nedohrál, ale řekl jsem si že do tý nový čtyřky zapluju. Stejní tvůrci, láska k jejich dílu, otevřenost a žádný prázdný sliby díky tomu že se můžu kouknout jak postupuje development v early acces. Pak tomu IGN dalo totální odpad známku a já si říkal "je to fakt tak špatný nebo jen prostě nechápou černý a nekorektní humor jako skoro všichni dneska". No a potom co jsem to zapnul to asi po 15 minutách letělo z disku a zažádal jsem úspěšně o refund. Totální sra*ka, mam GPU 2080 Super a CPU Ryzen 5 3600 a ta hra jede tak na ho*no, že s tím odmítám dál ztrácet čas.

    • Já to na 1050 Ti (4GB VRAM), což jsou dle Steamu doporučené parametry ani nerozjel a to to vypadá hůř než Postal 2. Respektive FPS se dalo počítat na rukou průměrného dělníky z pily.

  • SlavicBes

    Čo som povedal. Pri ohlásení tej hry som povedal, že je to totálna zbytočnosť, ktorá vyzerá otrasne a tak ma tu skritizovali všetci. No a pozrime sa teda na výsledok. :) :)

    • twicer

      No jo, seš hold prorok co má vždycky nakonec pravdu.

    • Tomuhle jsem ještě trochu šanci dával... Mnohem horší katastrofu očekávám od Postal: Brain damaged....

  • Cital som prvych par riadkov az som sa dostal k pouzitiu macky ako tlmic na zbran v postal 2 (to musel byt vazne napad nejakeho magora) …  a dalej uz necitam. Som rad ze som tuto evidentne primitivnu seriu nikdy nehral

  • Gulivera84

    Me teda pri slove Postal naskoci Pochodova kapela a molotov koktejl,  kdyz se knam dostal prvni dil, byl sem stoho nasili, krve, narikani a jeceni uplne hotovo,  a tenkrat mi prisla i silena obtiznost a nadherna grafika😇 nastesti sem to uz nikdy nehral jako dospelej....

  • Inquisitor

    Tady zase někdo chtěl rýžovat na nostalgii.

  • Vypadá to hůř než 2, přitom to má zjevně nesmyslné HW nároky nebo 0 optimalizaci, to tu hru dle mého zabijí nejvíc. Když mám hned v první lokaci místo hry slideshow, tak jsem to ani dál nezkoumal a rychle refundoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit