Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medveddd

    Zvládnu odehrát cca jednu hru za dva měsíce (podle délky samozřejmě, někdy za měsíc) a nic se pro mě nevyrovná tomu pocitu, když si domů z obchodu nesu tu krabičku, ve které je ta jedna jediná hra, kterou aktuálně mám a chci hrát.

    Proti tomu zkoušení her z široké nabídky, kdy stačí, aby mě hra okamžitě nechytla a hned skáču na jinou a ani jednu nevlastním, je něco, co mi skutečně vůbec nechybí.

    Naposledy jsem si takhle koupil Elden Ring cestou do práce, kde jsem se kochal přibalenými screenshoty, samolepkami a tričkem, které k tomu Xzone přidalo a celé to ještě navýšilo to moje těšení.

    Vedle toho se může nějaký předplatný jít bodnout, i kdyby to mělo stát zlomek.

    • Gamepass je vlastně super služba. Ale bojím se přesně toho, o čem se v článku píše. Zvýhodňuje konzumní přístup k hrám a preferuje kvantitu nad kvalitou. Je to asi kam dnešní doba míří- vše hned ve velkých množstvích. Nic jiného není důležité.

      Toho se úplně účastnit nechci, i když v gamepassu vidím i pozitivní potenciál.

    • Pěkná reklama😀

      • medveddd

        Haha, jsem si za to měl nechat zaplatit. Xzone nijak nepropaguju, většinou objednávám na takových těch shopech, co nemají kamenné obchody, protože je to tam levnější, ale tady bylo zrovna to tríčo, tomu jsem nemohl odolat :D

        • J.V.Stalin

          škoda, že je to tričko tak hnusný ☹

          • medveddd

            Navíc na mě zbylo jenom M, takže ho má přítelkyně na spaní, ale aspoň je to super připomínka tý hry.

            Ale souhlas, moc hezký není.

  • Ukáže až čas jestli opravdu bude MS chtít dotovat Gamepass a zároveň tím neovlivnit kvalitu her.

  • 0011

    Pro mě je výhoda v gamepassu hlavně ve slevách na nákup her, ultimate si neplatím, jenom základní konzolový gamepass. Jenom na těch slevách se mi to vyplatí, gold nemám, páč hraju proto, abych si naopak od lidí odpočinul a těch pár nic moc her zdarma mi nestojí za to platit si extra gold nebo si připlácet ultimate.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit