Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně nechápu obchodní model některých herních studií. Proč tu hru neudělat když vím že na ní vydělám hlavně když mám kapacity a můžu si dovolit dělat víc her najednou. Jako podnikatel jdu po každém obchodě a zakázce na které dopředu vím že vydělám a jsem za to rád.  Days gone doposud prodalo přes 8mil kopii a to pro sony není úspěch když je to nová značka????????

    • MalyZeli

      Ono s těma 8 mil to není asi úplně pravda, bude to spíš mezi 6-7 i s PC, to bylo prej vypočítaný neoficiálně jen díky získaným achievementům nebo co. Ale i tak.

      • I tak ta hra musela vydělat hromadu peněz.

  • Corvus

    1. Titulek článku - nadšení

    2. Multiplayer - zív... zklamání

    3. Zavření článku.

    Bohužel, nic multi mě naprosto vůbec nezajímá. Další studio, co už nechce dělat poctivý a vybroušený singl. Raději si počkám třeba na pokračování Jedi Fallen Order nebo na The Outer Worlds či jiné singlovky se skvělým příběhem a světem.

    • Carnage666

      Taky to nechápu, druhý Days Gone bych bral všema deseti ale už tehdy tvrdili že potencionální dvojka bude mít multiplayer a to se mi vůbec nelíbilo.

    • MalyZeli

      ☝️Nemůžu jinak než souhlasit. Už mě úplně začínají prudit všude samé multiplayery. Už aby vyšel GoW, a potom Fallen Order 2. 

  • LiarForHire1

    Dovolím si malou prognózu. Days Gone 2 eventuálně vyjde, Sony tam ten potenciál jistě vidí, ale možná to udělá někdo jiný, protože v jakém stavu ta hra tehdy vyšla byl obrovský clusterfuck. V rukou lepšího studia by to mohlo být hodně zajimavé.

    • MalyZeli

      Nemyslím si. Mají k tomu nějaký odpor, i přes to že se to prodávalo velice slušně. Ghost of Tsushima se prodával velice dobře, a je to mega úspěch pro novou IP, zatímco pro Days Gone to neplatí, i když to nedosáhlo takových čísel, pořád se to prodávalo dobře. GoT je skvělý, a určitě hra roku, ale je to divný double standart. Days Gone je ale určitě mnohem lepší na PC. Sony spíš sází na Death Stranding než Days, což je podle mě chyba, a nechápu jak to někoho mohlo bavit víc jak 2 hodiny. Nicméně jestli jejich další dílo bude směrované spíš na MP, nemám zájem.

      • J.V.Stalin

        Tady ale spekuluješ jen na základě toho tweetu od Jeffa Rosse a to je dost málo informací.

      • michaelfoucault

        Death Stranding byla bez nejmenších pochyb nejoriginálnější hra bezmála posledních deseti let. Problém je, že jsi to po těch dvou hodinách patrně vypnul, což byla kardinální chyba. U závěrečných titulků jsem nepokrytě pokakal.

      • Derp_1337

        "zatímco pro Days Gone to neplatí, i když to nedosáhlo takových čísel,
        pořád se to prodávalo dobře... Days Gone je ale určitě mnohem lepší na PC. Sony spíš sází na Death Stranding než Days, což je podle mě chyba
        "

        Problém je v tom, že herní scéna (obzvlášť ta na PC) je přeplněná různými zombie survival hrami a jen minimum hráčů bylo zvědavých na další podobnou hru.

        Hry: Dying Light, Dead Island, Left4Dead, Back4Blood, Resident Evil, DayZ, 7 Days To Die, State of Decay, World War Z, Dead by Daylight, The Last Stand, Killing Floor, SCUM, Zombie Night Terror, Walking Zombie, SCP Pandemic, Zombie Army 4: Dead War, S.T.A.L.K.E.R., Night of the Dead, Dead Rising, After the Fall, The House of Dead, atd. atd. atd. atd................. (je toho fakt hodně!!! A ještě si k tomu připočti to, že některé z těch herních značek vydaly více dílů)

        Je celkem pochopitelné, že si Sony uvědomilo, že se zombie hrou neudělají díru do světa.😉


        PS: Předpokládám, že jsi nehrál většinu z výše zmíněných her a proto ti Days Gone připadá jako tak zajímavá hra, která si zaslouží pokračování.

        • twicer

          Většinu zmíněných her jsem hrál a stejně bych si dal další Days Gone, nějak nechápu proč by si po zmíněnýcgh hrách rozsetých v posledních 10letech neměl mít chuť dát si další zombíky.

          Myslím že bys mohl docela úspěšně vyjmenovat stejný počet válečných, upírských her, či postapo scifi her

        • Carnage666

          Přijde mi že je právě až moc survival multiplayer zombie her ale Days Gone mě bavilo hlavně kvůli tomu že to byl singleplayer.

        • MalyZeli

          Hrál jsem většinu SP zombie her, a jen pár mp, těm se většinou vyhýbám. Že je toho až moc? Určitě. Přesto to nalákalo víc lidí než třeba to zmíněné Death Stranding, I na PC. Ale zase nevím jak moc bylo DG dražší na vývoj. Zajímá mě jak bude vypadat DS2, v tu chvíli snad bude 1čka za pár korun a možná se to donutím dohrát.

      • zanek.s

        Death Stranding první dohrání 131 hodin před 2 roky. Druhé dohrání Directed cut právě včera 149,1 hod (oboje Steam) a už teď se mi po Samovi a Lou stýská  😉

        Famózní záležitost, svojí originalitou naprosto s ničím neporovnatelná. 

        • medveddd

          Souhlas, jestli se fakt maká na dvojce, jak Reedus leakoval, budu hodně moc nadšenej.

          Snad si zachová walking-simulátor styl jedničky a nebude z toho něco víc stealth/akčního, to by mě mrzelo.

          • zanek.s

            Označení walking simulator považuji u této hry za poněkud nešťastné. Díky tomu tuto hru mnozí ani nezkusili. A přitom většinu času jsem tam strávil na motorce a hlavně na zip line(ch). Chůze jen když to bylo opravdu nezbytné (stavba lanovek v horách). Chodit to celý, tak mě to taky nebaví  ;) 

            • medveddd

              Já naopak na motorku nebo do trucku nevlezl ani jednou jedinkrát a dělal jsem pouze kombinaci chození (většina) a ziipline (na těžší úseky, co jsem chodil často). Nakonec jsem si ziplinou propojil skoro celý svět, kolik mi jen dovolil ten bandwith limit a jezdil skoro jen po ní. Ale motorky ani trucky ne-e :)

              • zanek.s

                Reakce na příspěvek:

                Tak to jsme hráli každý jinak. Jeden z mých cílů bylo i vytvořit komplet celou chirální silnici. A to off line, tak aby mě ostatní hráči nepomáhali. No a tu jsem pak samozřejmě náležitě využíval. Každopádně ale zip line byla naprosto klíčová a ohromně mě bavilo stavět ji na vrcholcích hor co jen kapacita chirální sítě dovolila. 

                • Reakce na příspěvek:

                  Já jsem třeba zippline nepoužil ani jednou. Postavil jsem všude silnice. A používal jsem hlavně ten truck, kde se vlezlo strašně moc nákladu. A taky motorku do hor :-).

                  • zanek.s

                    Reakce na příspěvek:

                    Tak to by mě zajímalo jak jsi dělal třeba Prvního preppera na motorce 😂

                    Mě třeba zipline strašně bavila. To stavění a cestování po ní, vybírání trasy atd. Ne jen že byla navýsost praktická a z mého pohledu i v horách nezbytná. Podotýkám že jsem chtěl všechny stanice na 5 hvězdiček 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit