Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Tady bylo vlákno, které cenzura smazala.

    Ale někdo argumentoval, že The Last of Us part 1 Rebuild bude stát na PS Store přemrštěných 2100kč... ale já jsem argumentoval, že PS Store byl vždycky předražený.

    A teď můžu dodat i nějaký důkaz. Cena TLoU na Xzone je 1699kč, což je celkem normální cena.

    • radim.zaty

      A pár týdnů po vydání bude za 1300, viz aktuální ceny  H:FW a GT7, nebo i méně, jak ukazuje heureka.  Kdo chce hrát hned a bez nutnosti měnit disk v mechanice, ať si připlatí. 

  • Nechápu proč je to označováno za Remake  když je to PS5/PC Remaster.  Remake a Remaster jsou 2 naprosto rozdílné věci.

    • ravux

      Protoze je to remake. To je dano technologii, ne nutne vizualem. Kdyz mas potrebu to komentovat a dokonce opravovat, tak si o tom nejdriv neco zjisti. Jak fundamentalne, tak i o konkretnim titulu, o ktery se jedna.

    • dle videa na youtube tak tam vidim jen ze je to ostrejsi, takze byse melo jednat zase jen o remaster, tedy pokud bude hra stejna. Pokud bude zmenena tak byse jednalo o remake :)  Toto upresneni me chybi, ale jestli je tu nekdo kdo vysvetli, tak prosim o info co ma byt jinak ve hre? 

      • twicer

        Jako aby ti někdo naservíroval informace pro tvůj argument, místo toho, aby sis to vygooglil a dopnil své očividné mezery? To je výborný.

      • Carnage666

        Tak je tam použitý engine který byl použit ve dvojce. AI nepřátel je převedená taky ze dvojky, takže combat bude víc jak ve dvojce než jako v jedničce. Podle mě to remake opravdu je, jestli byl nutný to je věc druhá.

        • Ok, jako me to nevadi a hadam ze minimalne treba za nejaky rok to znovu zahraju :) Urcite ocenim pokud hra bude mit 4K textury, proste takova vyhoda do budoucna. Jeste by mi mohli predelat i jine hry a ze jich je... chybi zde Forbidden Siren, Project Zero, Silent Hill.

  • No tak jestli fakt překopali AI a souboják k lepšímu, tak to snad i zkusím. Je to to, co už jsem u jedničky nedokázal překousnout (dvojka byla sice podobná, ale znatelně vyladěnější a lepší). Takže pokud v tomhle ohledu zvládnou povýšit jedničku na úroveň dvojky, tak mě to snad zláká.

  • gio1

    Ja si počkám na remaster remaku remasteru na ps6. To už bude top a aspoň za 80 éček doufám. 🤮

    • Corvus

      A že to tak řešíš? :-D Když jsi to hrál, tak ti to může být putna, ne? Nechápu, proč to konzolisty tak točí, když hráli originál nebo remaster... tak se o to dál nezajímám. A pokud vím, tak Druckman jasně řekl, že na dalším projektu pracuje, takže vydání remaku nikoho evidentně nebrzdí. Jen ať pěkně dodají na PC vycizelovaný a s dvojkou sjednocený titul! Houšť a větší kapky.

      • Inquisitor

        Vydávat jednu hru několikrát za plnou cenu je zhovadilost.

        • Derp_1337

          Nikdo tě to nenutí kupovat.

          Vývojáři to dělají, protože udělat remaster/remake je mnohem jednodušší než udělat úplně novou hru. A dá to příležitost si to zahrát pro lidi, kterým se původní díl vyhnul. Everybody wins (dokonce i hateři "vyhrajou", protože dostanou munici do svého hate kanónu).

          • Hrál jsem PS3 verzi a mám PS4 remastered verzi ale tohle si nenechám ujít i když mě trochu vadí to označení Remake  když se jedná pouze o grafickou předělávku originálu bez dalsího obsahu.

          • medveddd

            Je to samozřejmě řízený poptávkou na trhu, která po tom asi být musí, jinak by to nedělali, ale chápu rozesmutnění nad tím, že je to tým schopných lidí, který pracuje na něčem, co "není potřeba" (subjektivně samozřejmě).

            Jasně že tě to nikdo nenutí kupovat, ale taky to znamená, že tito lidé teď nedělají na něčem jiném, co by sis třeba koupit chtěl.

            Já hlavně doufám, že se dělá na Part 3, nebo jiném singleplayerovém masterpiecu, proto mi moc nevoní ani ten jejich mulťák, ale stejně jako u tohoto remaku o něj zájem nejspíš je, takže to chápu. Ale je mi to líto :D

            • Derp_1337

              Jo, samozřejmě. Bylo by lepší, kdyby ty developerské teamy dělali na něčem novém.

              Ale ty firmy si chcou zajistit především jisté peníze. Třeba si díky těm penězům dovolí o pár let delší vývoj hry a hráči pak dostanou perfektní hru. Samozřejmě to byla ideální situace, která se v reálu moc často nestane... Ale třeba The Last of Us part 2 byla při vydání fakt hit.

              • medveddd

                Reakce na příspěvek:

                Good point. Plus pokud je to trošku snazší projekt, třeba se jednou za čas taky vyhnou crunchi, což jim přeju. 

      • gio1

        Já nejsem konzolista já jsem hráč a hraju na všem. Když si chci něco zahrát ,zahraju si to hned a nečekám 10 let. Tohle je prostě plýtvaní lidských a finančních zdrojů na něco co i bez tý péče pořád vypadá dobře.

        • No, asi je po tom poptávka, takže to studio nepovažuje za plýtvání zdroji, ale za výhodné využití zdrojů.

          Ale chápu, že při aktuálním herním suchu může další novinka o remasteru relativně nové hry, kterou už jsi dohrál, trochu štvát.

  • zanek.s

    Škoda že jsem to zrovna v lednu dohrál. Ajaj

    • Corvus

      Já začal loni hrát u souseda remaster, ale v cca 1/4 možná 1/5 jsem přestal. Věřil jsem, že to jednou na PC vyjde a dobře jsem udělal :-)

      • Proc? To je o chuti, radosti ne o tom ze se dockas za par let 4K textur a mozna jinak predelane verze. Naopak treba nektere starsi verze her jsou i tak lepsi. Jako priklad uvedu ze uz z fotky na me pusobi Last of US 1 lepsi ta stara verze. Myslim tim oblicej Eli, dle foto puvodnim vypada jako ta holcicka a vedle xicht pusobi jako nejaka jina herecka a starsi!  Resident Evil 2 - puvodni verze ma nektere mista co nova 2019 Remake nema. RE 3 pusobi zajmave ale uz tam neni hrbitov nebo cerv co byla puvodni verze! Presto TLOU 1 hral jsem na PS5 a za me ok, zvyknout se na grafiku dalo a bylo to zabavne :) TLOU 2 ted setrim na podzim :) A priznam se PS5 byl nejvetsi kauf v hostorii, takze jako PC hraci me vedle ta konzole az tak nevadi. No neber zadarmo konzoli, gamepad a par her ze jo. Stacilo objednat, par konzoli strelit a jeste to vydelalo! :D 


        • twicer

          No seš úplnej kauf master :)

          Někdo má radost to hrát day one a všem okolo cpát jak je to skvělé, jiný má stejnou radost hrát to v maximální kvalitě a 60fps+ klidně rok vydání.

  • spoock

    koupím, ale asi jen pro to, že jsem si tu jedničku chtěl znovu zahrát, každopádně Remake bude asi navždy jednim z těch zbytečnějších, i když chápu, že původně ho začalo dělat jiné studio

    • unicz

      I za tu nesmysl cenu?

      • Maxianimal

        Pro tip: Když se ti něco zdá drahý, stačí počkat na slevu, který jsou u her dost častý.

        • a nebo od nekoho to pak ta hra jde koupit i za 500czk na PS :) Takze za me pohoda a nebo stahne na pc a ma to zadarmo :) 

        • frank.horigan

          Zrovna tohle stojí i za plnou cenu.. I když jsem to už hrál. Na PC to nebude 70E.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit