Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    Diablo III má "tragicky chudý endgame"

    Diablo Immortal má endgame za paywallem, ale to nevadí, protože: "Stejně jako u předchozích dílů série (a platí to u téměř jakékoliv hry) se do vrcholového endgamu nedostanu" 😂

    To nevymyslíš...

    • Maxianimal

      Hlavu bych si vykroutil z páteře, kdybych ten ostavec četl víckrát.

  • Holt games.cz = musíme jít proti proudu za každou cenu, aby jsme ukázali všem ten náš nadhled :) Napsal jsem to tenkrát na přelomu roku, když se vyhlašovali ankety na hry roku, že je mi jasné, že hyper/super nezávislá a progresivní redakce games.cz musí jako hru roku vybrat Inscription... dostal jsem ban na měsíc. No víme co vyhrálo hru roku :D

    • Maxianimal

      Já si skutečně myslím, že minimálně půlku redakce prostě nebaví hry a hraní a dělají to jen ze setrvačnosti. 

      • Ale bavi. Len si treba uvedomit, ze ak je clovek od malicka ten pravy "gamer" a prekroci hranicu 30 rokov a viac ako polovica redakcie tak jednoducho sa taky clovek nenadchne pre vsetko. Vidim to na sebe.

        Ak hral clovek vsetky diely Far Cry, tak ten posledny Far Cry 5 ti nepride ako to najlepsie co tu mame v zanry. Ale je mi jasne, ze ak to ukazes modernemu 16 rocnemu streamerovi tak ti bude prisahat, ze ide o veldielo, ktore nema konkurenciu v hernom svete.

        Btw. stale hovorime o oficialne 6 clennej redakcii. Priliz mala skupina ludi, ktora nemoze hrat a recenzovat vsetko a uz vobec nie "endgame" obsah.

        • Maxianimal

          Já s tebou souhlasím, taky nemám čas na to hrát vše, ale tenhle článek je zkrátka špatnej, arogantní a plný pochybných myšlenek a argumentů.

  • Kubizzz

    Neuvěřitelný podvod na hráče. Schválně, ruku na srdce, kolik z vás ví, že hra nemá 2 druhy crestů, ale 3? Z toho 2 vypadají, zcela jistě záměrně, téměř stejně? A takových věcí je tam nepřeberné množství. Neuvěřitelnej kentus. A jinak nevím, zda Adam Homola D3 hrál, ale v tom, co píše, je úplně mimo. Co věta, to perla. Nic jiného, než opakování zažitých klišé, o kterých se dávno ví, že neplatí. A pokud mu není jasné, zda je tahle podvodná břečka p2w, doporučuji přestat ignorovat fakta a něco si o tom nakoukat. Je toho plný YT.

    • SlavicBes

      Videl som prave dnes to video. Pozeral som YongYea. ....VOle, to je svinstvo.

  • Obiwan

    What co tohle je? Už je to tu psaný asi milionkrát. Paywall nerovná se 1-60LVL ani snad 1-150Paragon i když už tam je to dost cítit. Ale právě v té největším endgamu co hra nabízí a to sbírání gemu a upgrade gemu. To je cíl hry. Mě prijde že autor asi vůbec neví o čem diablo je a co je jeho hlavní gro. To piplání postavy které v Immortalu prakticky nejde v pozdější fázi bez placení....Free hráči dostávají NIC. Hidden Capy a jiné nekalé praktiky jsou na každém kroku, jen aby jste nemohli nagrindit víc a tak nemuseli platit že..To by bylo zlé. Ovečky co to obhajují že mužes to mít ze hry..Hmm jo asi jen za 10 až 30 let každo denního hraní AHA :D A nebo obhajoba však já nemusím mít ENDGAME mě stačí shitozní gemy 1hv :D Tyv**e tak na co hrajete DIABLO? :D Já nepotřebuji ENDGAME V Diablu :D To je potěš koště, tohle říct někomu tak se mi vysměje. Je hezké že to člověka baví, ale ruku na srdce chcete se někam dostat o tom Diablo vždy bylo. Tohle není Diablo ale má to jen jmenovku. Jinak je to Čínska nechci říct co pračka na prachy, nic víc. ...A srovnávat 10 let staré Diablo 3 a 22 let starou 2, že taky nevyšli v pořádku :D Co to je s prominutím za fekal? :D V té době ale byli trochu jiné možnosti že jo ta uroveň techniky taky byla jiná :D . Tohle je ten největší okecávací žvást co jsem kdy slyšel. To bylo to samé jako u New World MMO. Tak co že to má naprosto stupidní questy asi nejhorší v dějinách MMO :D. Však Wowko před 17 lety mělo taky nudné questy :D Tak proč by to nemohla mít i 17 let nové hra, když dneska jsou ty možnosti uplně někde jinde. No coment

  • Takže, autorovi vadí nepřítomnost endgamu v D3, ale jeho zablokování za paywall v Immortalu mu nevadí, protože ho vlastně nezajímá :D. Ok.

    A k té aukci v D3 - nutil to snad někdo někoho používat? Strašně bytečnej hejt, kterej si už akorát lidi opakujou dokola jak písničku.

    • Popravdě auction house byla s*****. Vzhledem k tomu, že drop v podstatě neexistoval, se ve hře farmily goldy a nic jinýho, takže si chodil furt dokola act 3 v pekle s těma štírama, protože tam bylo nejvíc mobů a padalo nejvíc zlata. Průser byl i v tom, že legendárky nebyly zas tak důležitý, protože neměly nějak extra dobrý afixy (který by ti přímo zasahovaly do buildu), takže to jediný co tě zajímalo bylo DPS = i klidně žlutá zbraň, ale s velkym DPS + nejlepší zelený gem (crit dmg). To se vyřešilo až s Lootem 2.0 nějak v roce 2014 myslim? Dokonce jestli si to pamatuju dobře, tak real money auction house blocknuli už dřív, ale ty částky na normálním auction house (za goldy) byly tak extra vysoký, že lidi kupovali goldy na externích stránkách (velkej problém s čínskejma botama a týpkama co nonstop farmily goldy zavřený ve sklepech). Takže určitě tě ta hra v endgame nutila používat AH, to si asi pamatuješ blbě.

      • Na druhou stranu, než přišly pozdější patche a datadisk, tak se o endgame stejně nedalo moc mluvit. Takže osobně mě do aukce fakt nic nenutilo. A eště sem vydělal asi jeden a půl dolaru :D.

        • Je pravda, že do těch patchů v roce 2014 to spíš byl endgame ve stylu Diabla 2, takže furt opakovat nejtěžší obtížnosti, bose atd...

    • Aukce V DIII primo ovlivnovala loot ve hre, respektive sance na kvalitni loot byla zamerne upravena na tak nizky hodnoty, aby to v podstate nutilo prumerny hrace tu aukci navstivit a neco koupit, idealne za real money. Autor clanku mezi problemy pri startu zminuje nizkou obtizonost, ale ja si to pamatuju - prave diky vysse zminenym nesvaru s lootem - presne opacne. Ne nadarmo tehdy vznikaly podobny memy, jako treba tenhle: 

      https://youtu.be/PEyk63UaBI4

      • twicer

        Jojo to byla taky dobrá prasárna.

  • Veskoslav

    Wat? To, že jde spustit a je to hratelné, tak z toho uděláme komentář? To mě poděl....

    • KrPa

      nova doba, naroky jsou cim dal mensi, staci kdyz to pri zapnuti nepada, tak tomu dame 10/10 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit