Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kabutops

    člověk se tomu diví, ale zas může být rád, protože koupil akcie ATVI, když spadli dolů...

  • owny

    Nehraju a nehodlám to ani zkoušet, ale bude na to tady recenze? 😀

  • MalyZeli

    Dokud budou lidi tak blbí, nic se nezmeni. A k tomu jeste streameri kteri ze srandy vyzkouseli do diabla nasypat 20k dollaru, jen aby zjistili ze to co kazdej rika je pravda a hru odinstalovali. To Blizzardu ukaze!!

    • Thanquol

      tak streameri nejsou hloupí, to možná ty, jestli si to myslíš.Oni na tom ještě vydělají, ale co ti budu víc povídat. 

      • MalyZeli

        Ale ja vubec nemluvim o tom jestli na tom streamer vydela nebo ne, jde o to ze to sype Blizzardu, a ti nemaji duvod neco menit. Ale hlavne ze mluvis o hlouposti.

        • Proč ne, když se jejich výdělky pohybujou v milionech dolarů? Alespoň to ostatním ukáže, jak moc P2W to je a že F2P hráč má prostě smůlu. Třeba Asmongold teď bude diskutovat s nějakým senátorem o banu lootboxů. Celkem úspěch bych řekl... To tady u nás furt běží EZO TV a podobný srágory, ale tak alespoň tady zlobiví streameři nesypou prachy Blizzardu žejo. My tu pro jistotu máme games.cz, která nám Immortálek ještě hezky vychválí. Vskutku velký úspěch.

          • MalyZeli

            No nevím jestli to Asmogold dotáhne do konce, snad jo. Senátor Cruz  (Texas) má velké obecenstvo, a většinou celkem solidní názory, až třeba na poslední kde vinil hry jako jeden z důvodu nedávného střílení ve škole. Ale znovu, já nemám nic proti streamerům, nesleduju aktivně nikoho, není to něco co mě láká, a jen sem poukázal na to, že lidi si stěžují, streameři si stěžují, na hry kde p2w dotáhli k dokonalosti, a stejně v tom nechají hromadu peněz, vedení v Blizzardu si dá miliónové odměny na konci roku, a hurá do vývoje další nechutné hry která bude těžit ze závislosti a finanční negramotnosti děcek na telefonu. A ti lidi co si to nechají ujít a snaží se ukázat vývojářům že tohle svinstvo nechce jsou nahrazení lidma co jim do toho vrazí 10ky tisíc najednou. 

            • Ano, ale za to přece nemůže pár streamerů co do toho na SCHVÁLNĚ dá na zkoušku hodně peněz, aby zjistili, že je to pay to win a tak i jejich diváci ne? Tvůj postoj prostě nechápu. To je stejný jako gambling na twitchi a názor některých lidí, že ti co to kritizují na to akorát poukazují a dělají tomu ještě větší sledovanost. Kdyby větší streameři a media věci nekritizovali, Blizzard stejně udělá další podobnou hru, ty odměny si taky vypíše, akorát v tichosti... Ruličkáři, podvodný směnárny, scamy na důchodce typu podepisování podvodných smluv na energie atd.. Lidi jsou prostě na podvody náchylný a když se o tom nemluví, tak se nechají napálit. Tečka.

              • OsamaBinBowlin

                Reakce na příspěvek:

                Tak a je zavřený kruh, protože to jde zase zpátky k jeho původnímu příspěvku, "dokud lidi budou blbí". CoD, Diablo, FIFA, Madden, a podobně, je jedno jak je to agresivně založené na MTX a náhodnosti loot boxu, jak to streameři odsuzují, lidi každý rok kupují a platí znovu za věci které si odemčeli minulý rok. Uvidíme jestli Asmogold něco dokáže ohledně lootboxů, ale zatím streameři neměli žádný pozitivní vliv na herní scéně, spíš jen vývojáři dělají častěji a častěji rychlokvašky, které kvůli známým jménům bude týden populární, a pak po tom neštěkne ani pes. Teď mě omluvte, du radši do herny prohrát výplatu... Hrát hry, to je pro ubožáky.

                • Reakce na příspěvek:

                  Takže ty si jako myslíš, že je třeba lepší důchodcům nic neříkat, vždyť jsou stejně blbí, tak ať se nechaj okrást, dobře jim tak? Navíc to ani není pravda, když je v mediích reportáž o šmejdech, lidi o nich víc vědí, už tolik autobusů na výstavy hrnců nejezdí. Jako mentalita jsou blbí, dobře jim tak, jdeme dál. S tim bohužel nemůžu souhlasit, sorry... Ono vždycky to není jenom o tom, že je někdo blbej, ale třeba něčemu nerozumí, je neinformovanej, víc náchylnej vůči podvodům (děti, důchodci, postižení, gambleři). Hele ani nemusíš do herny, zkus https://stake.com/, na 100% vyhraješ.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Hmm, a kolik těch předražených hrnců si redaktoři upozorňující na šmejdy od nich koupili, aby ukázali, jaký je to podvod? Pokud do DI pár desítek streamerů nasype řekněme 10 milionů korun a tady se nám prezentuje, že celkově to bylo půl miliardy, tak jsou to pro prodejce nezanedbatelná dvě procenta (tedy každý padesátý předražený hrnec). Streameři, který dokáží prezentovat, jaký je to podvod a přitom v tom neutrácet nebo utrácet jen minimálně, rozhodně zaslouží větší respekt.

                    • Reakce na příspěvek:

                      Tam nejde o to, že ten hrnec je nějakej špatnej. Ale že stojí 10x tolik, než je jeho opravdová hodnota. Takže nemusíš kupovat 100 hrnců, aby si dokázal, že je to podvod. U Diabla Immortal bohužel bez toho, aby se do toho v endgame naházeli prachy nejde dokázat, že je to pay to win. Samozřejmě můžeš hrát F2P a  za půl roku řešit, jak si neškrtáš. Ale to je  pozdě. Spousta lidí, co se snaží o kritiku (třeba i ty "Streameři, který dokáží prezentovat, jaký je to podvod a přitom v tom neutrácet nebo utrácet jen minimálně") pak berou argumenty lidí, co s tím mají vlastní zkušenost a můžou se o to opřít, jinak je to plytký "jedna bába povídala, že bez P2W crestů si absolutně neškrtneš v endgame" (ale bez toho, aniž by to někdo zkusil to prostě není argument). Půl miliardy korun to vydělá za týden, za měsíc? Mobilní hry postupem času mají obraty půl miliardy, ALE DOLARŮ! Nejčastěji až druhým, třetím rokem od vydání. Stačí se podívat na Candy Crush a tyhle podobný blbiny. Takže to, že do toho pár velkých streamerů hodí pár tisíc dolarů je opravdu zanedbatelná částka.

                      • Reakce na příspěvek:

                        Na to, abys ukázal, že je tam predátorská monetizace, do toho fakt nemusíš investovat nic. Je to jak podle příručky. Pokud chceš ukázat, že si neškrtáš ani při přiměřené platbě, tak je normální utratit cenu za běžnou hru (řekněme 70 dolarů) a ukázat výsledek.

                        Zásadní problém streamerů, co do toho nastrkají balík je v tom, že se toho chytne spousta jejich diváků, kteří chtějí ukázat ostatním nebo jen i sami sobě sobě, že si umí za stejnou nebo i menší investici udělat lepší postavu. Jako u těch prodejů hrnců: "Já na tu akci půjdu, najím se a kdyby mi něco nabízeli, tak to prostě odmítnu." V reálu neodmítne.

                        • Reakce na příspěvek:

                          Je vidět, že do Diabla Immortal moc nevidíš. Ukázka pay to win late game se ukázala až po tom, co se tam lidi začali dostávat (a jinak než placenim to nejde, to bys musel hrát hru x měsíců). Rozumíš tomu, že ty streameři, který já mám na mysli, do toho strkají peníze, aby lidem ukázali jakej P2W scam to je? Nemluvim o streamerech co to hrajou vážně a maxujou postavy (i když nevim jestli z těch známějších to vůbec někdo takhle "normálně" a "vážně" hraje). Ale příjde mi, že se tady už dost opakuju. "Já na tu akci půjdu, najím se a kdyby mi něco nabízeli, tak to prostě odmítnu." V reálu neodmítne." A jsme zase u toho. Ano na problematiku se hodí světlo a víc se o tom mluví (čili má logicky i vyšší popularitu, takže na ten download částečně i klikne víc lidí), ale kdyby se o tom nemluvilo vůbec, je to 100x horší viz moje argumenty výše (už se nehodlám opakovat). Navíc ty mluvíš o nějaký hrozně malý specifický menšině lidí. Z 99% na to lidi kliknou proto, že je to free a ne že viděli streamera, který jim říkal jak pay to win to je...

        • Thanquol

          O hlouposti jsi mluvil ty. Lol. O hlouposti lidí. Spojil jsem si to s druhou větou o streamerech. Streameři nesypou 20k do něčeho "jen aby zjistili". Plácáš nesmysly. 

          • OsamaBinBowlin

            Věděl si že veverky používají svůj ocas jako přikrývku během spánku? To jsou věci. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit