Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    Jackson asi daval skretum do caterringu Bróm, jako nam, na vojne ...😂

  • Uvidíme, horší jak Witcher, nebo produkce od mistrů z Disney+ a CBS to snad být ani nemůže.

    Fanoušek Scifi a Fantasy pláče.

    Witcher - odpad
    The Book of Boba Fett - odpad
    Star Trek Pickard - odpad nad odpady
    Star Trek Discovery - odpad
    Obi Wan - až na pár scén odpad

    Jediné koukatelné je Mandalorian a Star Trek Strange New Worlds.
    Takže moje očekávání je totálně na nule a muže to být jen lepší.

    Díky bohu za novou sérii Stranger Things a The Boys, i když to bych neřadil do klasických Scifi a fantasy.

    • Rivers25

      Souhlasím, Mandalorian je jedinej SW seriál od Disney co má aspoň trochu úroveň. Ale v The Book of Boba Fett byly taky dobrý scény, třeba jak přežil v 1. dílu, Cad Bane, Luke, Ahsoka a tím pádem díl s Mandem a N1 starfighter a beggarský caňonSlave 1 scény, Rancor, Tuskeni.

    • Jen aby u Boys zvládli včas přestat, už teď mi to začíná připadat trošku natahované. A přijde mi škoda, že si seriál nešel víc vlastní cestou oproti předloze, ale neustále se k ní zbytečnýma oklikama vrací - jako třeba používání V, nebo výlet do Ruska.

    • Sierra117

      A nebo zkusit Anime/ Animované, tam si člověk v žánru vždy něco najde. Kdyby se vždy muselo jen čekat na to, co nám naservíruje mainstream, tak by se jeden nemusel ani dočkat :)

    • KrPa

      nesmis sledovat mainstream, porad je dost dobrych SF + F serialu

      • Rivers25

        Co třeba?

        • KrPa

          Westworld, The Shannara Chronicles, See, Revolution, Into the Badlands, His Dark Materials, Defiance, Disenchantment, The Dark Crystal: Age of Resistance, Foundation, Arcane, Battlestar Galactica

          to jsem sledoval poslednich 10 let v zanru SF+F

  • MalyZeli

    Tady to zas prořídlo. Má člověk "strach" něco napsat, je to tady jak za k-ismu. Osobně si myslím že to bude hrozná ptákovina, i když vizuálně, hlavně teda masky, mají pěkné. Ještě aby ne když do toho nasypou roční rozpočet malého státu. Ženy mezi skřety, proč ne, nejsem LOTR knihomol, tuším že Tolkien zmiňoval ženy mezi skřety, ale tím to haslo, a o rozmnožování skřetů už vůbec ne. Jinak bojovnice Galadriel nedává smysl vůbec, a co udělali z Elronda... vyměnili jim prostě role, zbytečně.

    • michaelfoucault

      Strach by měli mít hlavně náckové a rasisti, co mají z nějakého důvodu pocit, že snad jejich názor ve slušné společnosti někoho zajímá, ty "komunisme".

    • No, když to nechceš číst v knihách, tak ti autor připravil infografiku. Galadriel byla zpočátku vážně dost drsná mrcha toužící po moci a teprve ve Třetím věku vyzrála a zmoudřela. Jestli fakt nosila zbroj a bojovala, to nejspíš nikde není, ale sílu i kuráž na to určitě měla. Elrond byl vždycky spíš diplomat, i když se nějakých bojů taky osobně účastnil.

      Gimli neměl žádný problém zajít za Elrondem do Roklinky, ale do Lothlórienu se mu fakt nechtělo. Především kvůli tomu, jakou ta "čarodějnice" měla pověst (a částečně zaslouženou). To, že si ji pak oblíbil, je věc druhá.

      • Magister_Peditum

        Galadriel zpočátku vážně drsná mrcha toužící po moci? Kdy prosím tě? Elrond překvapivě byl i v knize několikrát velitelem armád (narozdíl od Galadriel). Diplomat byl možná taky, ale spíš on by měl být v seriálu tím gerojem. Ale chápu, strong female character... 

      • MalyZeli

        Každej ví že Galadriel je nejmocnější elfka, tak je jasný proč z ní má Gimli respekt, ovšem v drtivé většině informací, ať už je to lotr wiki, nebo blázni co z LOTRu žijí a čtou všechno a všude a pořád dokola a znají i ty nejzbytečnější detaily, je že ano, chtěla moc a svou říši, ale ve válkách v 1 věku se vůbec nezúčastnila. Prostě mi to tam nesedí, nechci aby to byla stejná Galadriel jako ve filmech, to by opravdu asi nedávalo smysl vzhledem k době a situaci, ale myslím si že to přehánějí a udělají z ní něco co prostě nebyla.

        • Máš pravdu v tom, že podle trailerů vypadá spíš na amazonku než elfí královnu, což může sedět maximálně tak na přechod Helcaraxe, kde neměla na výběr.

          V Prvním věku bylo dost o hubu se hlásit o nějakou moc a šance na její získání mizivá. Magorů ochotných zabíjet všechny, co se jim postaví do cesty, bylo v Beleriandu nezdravě moc a Eriador byl v podstatě divočina. Navíc Galadriel tou dobou uháněla Celeborna.

          V Druhém věku se realizovala docela slušně. Střídavě vládla několika územím a mlátit se se Sauronem nechávala jiné. Nicméně i na konci třetího věku se pustila do akce, když vyháněla spolu s Gandalfem a Sarumanem Saurona z Dol Gulduru. Zfilmování v Hobitovi bylo dost divné a netolkienovské. Nevím přesně, co se tam dělo, ale spíš tam přitáhli s menší armádou lórienských elfů, než že by šlo jen o akci malé skupiny čarodějů. V takovém případě bych Galadriel ve zbroji klidně snesl, i když v první linii asi ne. Do obrany Lórienu během války o Prsten se určitě taky osobně zapojila.

          Elrond byl podle mě zfilmován dost nepřesně. Přísný výraz, nikdy se neusměje... To moc nesedí na někoho, za kým chodí pro radu a u koho hledá útočiště kdekdo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit