Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    Achjo no, co se to stim svetem deje....

  • Jinak já to mám na mobilu a tak nějak se tim prodírám (při cestování holt není tolik času jako v mládí u toho sedět 5-8hodin denně heh), jediný čeho se fakt děsim a co by měl rozhodně v potencionální remake, jestli vyjde změnit, je ta podvodní mise na Manaanu, to nudný hodinový plahočení ve skafandru mě děsí v noci ze spaní i po těch 18 letech

  • I have a bad feeling about this 

  • sugyn

    Good. Nemam zajem hrat kotor: political correctness edition.

    • Anon-ym

      tak to nehraj až to vyjde?

    • Maxianimal

      wat

    • medveddd

      V čem to mělo být politicky korektní? Projekt jsem vůbec nesledoval, tak netuším.

      • Anon-ym

        Jedna typka (co už na tom projektu ani nedělá) si dovolila říct, že KOTOR nebyla její nejoblíbenější hra ze SW a toxická část fan-base dostala meltdown.

      • medveddd

        To jste tu Sugynovi ten koment skutečně smazali, nebo je to nějaká chyba? Přestože s ním nesouhlasím, nepřijde mi, že by napsal něco tak nekorektního, aby bylo potřeba to cenzurovat. Budu moc rád za objasnění, díky.

        • Taky nemyslím že by napsal něco špatného. 

      • sugyn

        Najali nejakou SJW feministku aby prepsala pribeh s ohledem na soucasny trendy. V unoru sice leavnula ale nevime kolik toho uz stihla napachat.

        • medveddd

          Jo kvůli tomu, že tam pár měsíců byla Sam Maggs. Tak to bych tu hru taky automaticky okamžitě zatratil a zpětně jí teda zatracuju a jsem taky rád, že nespatří světlo světa, protože to nemohlo být nic dobrýho, tenhle jeden člověk by jí určitě celou zkazil.

          • sugyn

            Ne, na Sam to nestoji ani nepada, jde o incentivu spolecnosti. Ona tezko asi prisla do firmy a rekla, ze ja to ted cely predelam jak ja to uznam za vhodne. Ten napad prisel odnekud ze zhora.

            Ja nezatracuju hru i kdyz to tak mozna vypada ale snahu predelat celkem ikonicky a komplexni pribeh jen kvuli tomu aby odrazel moderni  SJW kulturu. Je to jako kdybych vzal Puskina a zacal ho prepisovat protoze jeho historicky romany neodrazi moderni spolecnost. Hloupost.

            Na stejny hrabe slapnuli Disney, Netflix a mnoha dalsich spolecnosti. Vzali neco na cem vyrustala urcita generace predelali to na moderni lad a pak se divili, ze se to neprosadilo nikde. Akorat nastvali spoustu lidi. 

            Skoda ze Drew Karpyshyn je busy mozna by se mu libila moznost zalatat a rozsirit pribeh co napsal. Nekde se mi povaluje jeho kniha Revan. Good stuff.

            • Derp_1337

              Jo, kniha Revan od D.Karpyshyn skvěle doplňuje plot holes v KOTOR a KOTOR2. Ta kniha by měla být povinnou četbou pro všechny fanoušky KOTORu.

              Jinak ještě můžu řict, že D. Karpyshyn se ještě povedla série Darth Bane.

        • Inquisitor

          leavnula:D

  • roiser

    Od zacatku jsem rikal, ze Aspyr je na toto studio s az moc malo zkusenostmi, tak at se lidi moc netesi. Bohuzel se to asi potvrzuje.

  • Remake netřeba, ta hra je dobrá jak je. Pokud už budou mít moderní engine, tak ať k němu udělají originální obsah -> KOTOR 3, nabalený na ten moderní engine herníma mechanikama namíru.

    V tomhle ty remaky nechápu. Takové práce aby vznikla hra, kterou už každý (skoro, pane redaktore) hrál.

    Chápu když to vznikne jako byproduct. Například vyvinutý engine na Legend, použit na remake Anniversary.

    • ravux

      Vis, mozna te to prekvapi, ale lide, kteri o tom rozhoduji, maji velice dobre spocitano, ze se jim to vyplati. Neboli, ze si to koupi dostatek lidi. Na to, co ty nechapes, celkem jasne odpovida trh. 

      • MishKonn

        Tak ocividne, kdyz to pak rusi, ze si to na sebe nevydela. 😂

        lol

        • ravux

          Ano, ten princip funguje obema smery, logicky. Cili kdyz si spocitaji, ze se jim to nevyplati, tak to delat nebudou. To je snad pochopitelne, ne? Nicmene ja reagoval na to, ze typek nechapal tyhle remaky obecne ("V tomhle ty remaky nechápu."). 

          • MishKonn

            Az na to, ze to par let delali a pak to rusi...chybicka se vloudila? 

            • Maxianimal

              Rozumíš tomu jako koza petrželi. :)

            • ravux

              Jaka chybicka? Proste se zmenila situace a aktualni odhad vynosu a rizik. Nebo se nekdo spatne vyspal nebo CEO prejeli psa a presla ho nalada. Presne a skutecne duvody se asi nedozvime. Kolik ti je? 15, ze si myslis, ze vyvijet hru je jako planovat si zajit o vikendu do Mekace? Nebo ze to nemaji spocitane, coz rozhodne neznamena trivialni trojclenku pouze na zacatku projektu? Porad nechapu, co na tom nechapes.

              • MishKonn

                Reakce na příspěvek:

                Cely, co me velmi pobavilo, je tvoje "maji velice dobre spocitano". Jako v kazdem jinem sektoru se i ve vyvoji her stale vice rozmaha nekompetence, nezkusenost, nezainteresovanost nebo jejich kombince a to vede k cemu? Spatnym rozhodnutim. Takze se stejne dobre  muze stat, ze tym, co kdysi umel udelat strilecku udela Battlefield 2042 a tym, co si to umel spocitat, uz si to spocitat neumi. Staci se podivat snad na kazde jedno rozhodnuti Ubisoftu za poslednich 5 let. 

                • ravux

                  Reakce na příspěvek:

                  Tak jestli dela Ubisoft EKONOMICKY spatna rozhodnuti jiz 5 let a porad je tak bohaty a hodnota firmy roste, tak je to asi zazrak ;) Jestli ty tak trochu nemichas jablka s hruskami.

      • To je trochu pokřivenej pohled. Lidi si koupí remake, protože vidí kotor jméno. Znamená to, že kdyby to byl kotor 3, nekoupili by to? Neznamená. Ale na remake kotoru bude potřeba míň práce (příběh, questy, herní mechaniky jsou už hotový), čili to není odpověď trhu ale čistě vypočítavost vydavatele a využití již známé značky. Dovedu si přestavit, že herní vývojář by radši dělal na kotoru 3, ale co tak asi zmůže...

        • Dost pochybuju že KotOR 3 někdy vznikne protože SW: TOR MMORPG který se posunulo dost dál v příběhu (Warcraft3 -) World of Warcraft) a né každej tyhle onlinovky hrál, takže pro veterány posledních dílů, ať už jde o SW a nebo Warcraft by to spustilo bych řekl dost negativní reakce protože by vůbec nevěděli o co v tom příběhu jde, asi jako naskočit u seriálu do 4. série z 6

          • Derp_1337

            Myslím, že pokud někdy vyjde KOTOR3 (spíš ne), tak se bude kašlat na děj v onlinovce SW: The Old Republic a vymyslí si tam něco nového.


            Ono to ani jinak nejde udělat. Kromě onlinovky vyšla ještě hromada knížek a kdyby se mělo zohlednit všechno, tak to prostě reálně nikdy nemůžou nějak zkombinovat. Takže se to bude ignorovat.


            PS: SW: The Old Republic je takový neoficiální Kotor. Pokud kašleš na online část, tak je tam fakt skvělý (singleplayer) příběh.

            • Jasně, já to bral tak, že by se bral jen "herní lore" jak to tak bývá, i když třeba v Empire at War tam tehdy zahrnuli i "star wars stories" protože tam byl Grand Admiral Thrawn (big love).

              Já TOR před dávnými a dávnými časy v předaleké...teda v jiném bydlišti zkoušel ale nějak jsem se s tim motal (nějak jak to vyšlo free to play) jelikož jsem měl takové jakési chlastací období, to bylo 2012 myslim a mě bylo krásných 23 let.

            • Já to zkoušel asi do levelu 35, ale prostě ty běhací MMO questy mi tu hru zhnusily a to jak se ploužíš pomalu po mapě z bodu A do bodu B bylo fakt ubíjející. 

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Bohužel jestli jsi byl "free" player, tak tam člověk musel udělat hodně těch otravných a opakujících se "dojdi/zabij/přines" questů, aby jsi vyleveloval postavu. Free hráči měli totiž od určitého levelu penalizaci na XP.


                Ale pokud si dobře pamatuji, tak pokud si hráč něco koupil, tak dostal status "platícího" hráče a za odměnu dostal boost na XP, což zásadně změnilo herní náplň. Člověk si náhle vystačil s plněním jenom těch zásadních a zajímavých questů a nemusel řešit úplně každý stupidní otazník. Díky tomu ta hra ztratila veškerý otravný grind a zůstalo jenom to zábavné jádro. 😎

                • Reakce na příspěvek:

                  Aha tak to jsem vůbec netušil no, nějak jsem se těma battlepasama nebo co to tam bylo vůbec nezabýval 😀 (co si pamatuju tak to bylo i dost nepřehledný). Ale slyšel jsem, že příběh není vůbec špatnej (a hlavně každá classa má svůj). Možná tomu dám ještě šanci. 

                  • Derp_1337

                    Reakce na příspěvek:

                    Jo, ta hra má fakt skvělé příběhy pro různé class. Dodnes si pamatuji hru za některé skvělé třídy. Seřadím top 5:

                    1.) Imperial Agent

                    2.) Jedi Knight

                    3.) Sith Warrior

                    4.) Sith Inquisitor

                    5.) Jedi Consular

                    Navíc hraní za každou třídu je úplně jiný zážitek. Když navštívíš nějakou planetu jako třeba Jedi Knight, tak si odneseš úplně jiný zážitek než za Sith Inquisitora a nebo třeba Bounty Huntera 😉

                    PS: Jenom si nezapomeň koupit v jejich obchodě něco, co ti dá "XP boost". Díky tomu pak ušetříš spoustu času. (je to free hra a nějak musí přinutit lidi, aby tam něco utratili)

                    • Reakce na příspěvek:

                      Pravdu díš, hrál jsem to od releasu. Asi rok mě to bavilo a jak píšeš, příběhy byly fakt cool. Stejně mě bavily i ty letecké bitvy. Celkově  bych to řadil mezi lepší MMORPG. Ale už je to hodně dávno a moc si to nepamatuji :-)

  • Já už to skoro začal hrát, pak ale byl oznámen remake, ale teď si říkám že si to taky asi zahraju

    • Derp_1337

      zahraj si starou verzi. Doporučuji nějaké módy, které vylepší grafiku a pak zaručuji skvělý zážitek 😉

  • Takze zarizneme fanouskovsky remake, u ktereho je sance ze to stejne bude vypadat lip...

    ...a pak nedodelame ten nas vlastni kvuli kteremu jsme zarizli konkurenci na kterou bychom si nesahli?

    • rudysakal

      Jo to mě taky naštvalo. Kdyby to aspoň dopadlo jako s fanouškovským RE2 od Destructive creations  a All in! . Japonci/Capcom je poprosil ať to nedělají, protože chtějí udělat vlastní remake RE2. Vyzvali je ať jim ukáží co měli v plánu a pak jim ještě pomohli. Dnes je z toho dechberoucí Daymare 1998 (real surviver horror) z kterého sálá mnohem víc starého RE2 než z remaku RE2 .

      PS: možná jsem se utrhl, ale beru se za skalního fanouška 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit