Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bannerlord je tragédie!

    Já nechápu jak všichni mohli zapomenout na ty jejich velkohubé sliby, vždyť ta hra k dnešnímu dni má stále míň obsahu než warband!

    Co slibovali a ve hře není:

    1)story questy

    2) obléhání hradu ZE VŠECH STRAN

    3) Propracovanou diplomacii

    4) A pořádnou deitalní zprávu králoství a managment města a vesnic.

    Nic z toho tam prostě není a nebo je to v příšerném stavu. Úplně snad nějvíc mě irituje ignorování nějakých hranic kdy si prostě nepřátelští lordové pohodlně plení v nitrozemí a hrady prostě neplní svůj účel a funkci, tohle by si prostě nikdo v životě nejalznul jet s armádou do prostřed státu a a plenit a nechat přitom hrady :D Největší zklamání a to říkám jako skalní fanoušek warbandu

  • Jedna z mála her, kterou jsem si koupil v EA hned po releasu. Bylo to hratelné hned od začátku, postupem času se ladily mechaniky, skilly a přidával obsah ve formě itemů, lokací, optimalizací atd. Relativně nově jsou tam formace ze startu bitvy, k nimž můžete do velení přidat kompaniona atd. Kdybych to srovnal se stavem po releasu a nyní, byl by tam veliký progres. Je to prostě starý dobrý mount and blade se spoustou nových mechanik. Jediné, s čím zápasím jsou mody, protože to patchují relativně často a spousta modů tak je komplikovaných na spuštění. Ale až se to stabilizuje, máme tu imho další pecku, se kterou si vystačíte dlouhé roky, protože už teď jsou k dispozici dost husté mody. Takže já bych si dovolil to doporučit.

    • Inquisitor

      Zároveň by měli spustit workshop, tak snad to bude lepší. Na mody se hodně těším:)

  • A už konečně udělali možnost seřadit si formace před bitvou?

  • Poradí někdo, mám jásat nebo zoufat? Hrál jsem asi první měsíc po vydání, pak už jsem si netroufl. Bylo to dost špatné. Díky

    • Jednou za pul roku si to zahraju, ten progres tam je, ale necekej nejaky mega rozdil oproti zacatku.

      • Hlavní problém byl, že některé AI prakticky ihned začalo přebírat celou mapu, a než se hráč trochu rozjel, tak mapa byla jedno-barevná. Jak to vypadá v tomto ohledu dnes netušíš ?

        • Vim, ze byla snaha tohle resit a ze se proti tomu zavadela nejaka opatreni, ale netusim jak moc to jejich reseni zafungovalo.

          • ok, díky. Třeba někdo bude vědět časem:-)

            • Hraju pravidelne, a toto vyresili uz cca pred rokem a pul. I kdyz je to ted tak, ze valky nejsou ultimatni mez AI a kdyz nektera frakce zacne mo c prohravat tak utocnik hodi mir a cim je vetsi imperium tim vic proti ni jdou ostatni frakce - toto je muj dojem. Jinak je to o dost lepsi zazitek ted nez na tacatku, spousta quality of life improvements. Treba od druziny vetsi nez 30 jednotek je mozno rozdelovat az do osmi jednotek, prirazovat velitele, kde se projevuji perky a behem bitvy pri zadavani rozkazu se treba cas zpomaly o 80% apod. :)

    • Inquisitor

      Není nad vlastní zkušenost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit