Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reznik

    Je to vlastne teda uplne stejnej gamepad s minimalnim vylepsenim, krabickou a SW funkcemi, ktere by nejspis snesl i ten puvodni? Uff :)

    • Přesně jak říkáš, je to vylepšený původní ovladač :D  Čekal snad někdo něco jiného. A stejně mě to zajímá, když díky němu stávající ovladače jdou z 2000,-  na 1100,- 

  • Gulivera84

    Skoda ze nejde upravit/prehodit D pad a trigger...to by bylo uz onecem jinym...ale tak taky dobry no....to ne ze ne

    • uher

      A k čemu to je dobrý? Tohle mě třeba osobně strašně sralo na tom X-Boxovým. To si jako myslej, že mi na druhý ruce roste palec o 5cm jinak, nebo co?

      Navíc je to na bojovky úplně k ničemu. 

      • Gulivera84

        Ja nevim, proste pocitove... se mi lip hraje na rozloženi Xbox/Switch....ale tak to ma kazdej asi jinak, proto je prave dulezita moznost volby....

        • Bylo by to zajímavé stejně jako třeba výměna Dpadu za tlačítka pro leváky. Ale nedovedu si to rozumně představit v reálu. Muselo by to být buď hodně kompromisní ohledně tvaru a designu nebo dost složité. Dejme tomu, že všechny moduly (analog, tlačítka Dpad) by byly záměnné uvnitř (to by asi šlo). Pak by bylo potřeba 12 tvarově různých krytek (počet modulů krát počet pozic). A na závěr zajistit, aby to drželo pohromadě, nevrzalo, nepadalo do toho moc bordelu a nevypadalo to jako Frankensteinovo monstrum.

          • Gulivera84

            Pockej, ja sem myslel, ze to takto uz funguje u Xbox elite ovladace, nebo to sem to blbe pochopil co vse tam jde prehodit....

            • Pokud vím (neměl jsem to v ruce), tak to jde softwarově namapovat, ale to asi nebude ideální. Hardwarové změny se týkají jen kloboučků na analogy a D-Pad a zadních páček. U každého prvku dostaneš několik různých kusů, které můžeš měnit podle toho, jak ti sedí.

      • JohnyTheZik

        Na bojovky asi k nicemu, ale na vetsinu her, kde mas na levym analogu beh (kterej, dost casto, tlacis smerem nahoru aka dopredu), je prirozenejsi poloha palce ta na xboxovym ovladaci.

        DualSense mam k spooder manovi a je to urcite nejlepsi gamepad (i vizualne), co jsem kdy mel, ale xboxovy schema je prijemnejsi na delsi hrani.

        • Derp_1337

          Jak už tady Smaug poznamenal. Není to tak, že by ten Xboxový ovladač měl lepší rozložení analogů a nebo naopak: Dual Sense byl lepší.

          Je to hlavně o tom, co hraješ.

          Jestli hra víc využívá tlačítka X , Y a pravý analog minimálně , tak je lepší aby levý analog byl v rovině s tlačítky. V tomhle případě může člověku připadat lepší ten gamepad z Xboxu.

          Ale jestli hra intenzivně využivá druhý analog a tlačítky X, Y minimálně (např. střílečky, akční adventury nebo třeba NHL) , tak je zase lepší situace opačná, kdy jsou oba analogy v jedné rovině. V tomhle případě bude lépe působit ovladače DualSense.

        • uher

          Zajímavý. Já právě měl při delším hraní problém právě s tím X-Boxovým. Vždycky se mi držel dost nepřirozeně. A právě tou dobou jsem často četl, jak byl tehdy nejlepší apod. a já vůbec nechápal proč.

          Asi mám jiný ruce 😀

      • Pro hry, kde máš palce primárně na levém analogu a ABXY je lepší je mít v jedné rovině. To se v mém případě týká především plošinkovek a soulsovek. Pro hry, kde máš palce primárně na obou analozích (3D střílečky) mi zase přijde lepší mít ty analogy v jedné rovině. Ale takové hraju většinou s klávesnicí a myší. Takže to bude záležet na tom, co hraješ a samozřejmě na zvyku.

  • uher

    DualSense je bez debat jeden z nejlepších gamepadů co jsou na trhu, takže tato nová verze vzbudila můj zájem. Teď ještě kolik bude stát...

    • MalyZeli

      Jo, je to skvělá kombinace Xbox a Dualshocku. Zatím podle mě nejlepší ovladač, doufám že nebudou přehánět cenu, já osobně čekám něco kolem 2.5k, když vemu v potaz cca 1800 za klasiku teďkom. Uvidíme.

      • Deywik

        ty blazne to bude stat tak 4-5k 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit