Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

    hlavně už by mohli konečně pořešit ty trofeje. To je docela ostuda. Tohle zvládají úplně všichni krom CDP.

  • Obratem davam preorder 😂

  • Carnage666

    Smutný je že CD Projekt potvrdilo, že tohle DLC je první a poslední.

    • Slavik_Jenda

      Záleží jak bude rozsáhlé... Je to nějaká doba co CP vyšel. Taky by se mohlo stát, že než výjde to další, tak o něj už nebude zájem...

  • drasta

    Nemuzu se dockat. Cyberpunk jsem poprve pustil az po patchi 1.52 a nelituju jediny minuty. Tak moc me open world snad jeste nebavil nikdy. Opravdu excelentne udelana a napsana hra se skvelejma soubojema a gameplayem (kam se sere Witcher).

    Neni to zadny GTA co se tyce detailu v otevrenem svete ale pribeh i souboje jsou svetelny leta pred GTAckem.

    Ne ze by to porad bylo bez bugu musel jsem asi dvakrat nacist hru ze savu aby jsem se dostal dal v questu a par dalsich mensich bugu jsem zazil taky ale jinak uplna parada.

    Ja davam 9/10 a tesim se na DLC. Jen jsou zvedavej jak to naroubujou na postavu co uz ve hre vzhledem k tomu jak to dopadlo.

    • michaelfoucault

      No jak? Velmi jednoduše. DLC se odemkne někde ve čtvrtině - popřípadě uprostřed hry a budeš ho plnit jen tak v mezidobí, stejně jako všechny ostatní aktivity a nepovinné úkoly. Že to bude ze scénáristického hlediska úplně na hlavu je autorům docela jedno. 

      • Takže jako u 90 % DLC k libovolným hrám... Mám na mysli to zasazení doprostřed hlavního příběhu, dalších 9 % jsou prequely. Scénáristicky to na hlavu být nemusí, pokud není hlavní příběh o tom, že jsi v neustálém časovém presu a musíš se dostat na konec co nejdřív. Tedy podle scénáře, zatímco herně je to úplně jedno, naopak tě přímo vybízí abys hledal collectibly a plnil vedlejší úkoly včetně toho v DLC. Což je bohužel taky docela časté.

        • MalyZeli

          Ono by to teoreticky mohlo byt po splneni hlavniho pribehu, u nekterych koncu by to davalo hodne smysl... u jinych zase vubec no.

          • drasta

            U kterejch koncu by davalo smysl ze jsi V a je s tebou porad Johny? :D

            No nic mate pravdu resim blbosti. Jasne ze to daj proste jako dalsi vedlejsi misi a nebude co resit a pokud jste hru dohrali tak se vam jen objevi novej vykricnik. NVM uz mlcim :D

            • MalyZeli

              Ne, jsu k@k@t, sem nejak vytesnil to ze Johny ma byt v DLC. Napadl me konec kde V vede Afterlife. Nevsimej si me.

              • drasta

                Reakce na příspěvek:

                Ja si jen rikal jestli jsem o nejakej neprisel. Strasne jsem jim vlastne drzel palce obema a bylo mi uprimne strasne lito ze to dopadlo jak to dopadlo :( Coz je teda asi jedna z nejlepsich recenzi co muzu hre dat protoze u takovyho GTA V me pribeh celkem bavil ale ze bych to nejak prozival to ani nahodou.

                • MalyZeli

                  Reakce na příspěvek:

                  Jojo taky... s Johnym sem byl kamos hned.

  • iSpirit

    tak pokud si to obhájí nějakými vylepšení v rámci grafiky/hratelnosti, co by stará genereace nezvládla, tak jsem pro , v opačném případě to není  nejlepší pozdrav těm, co hru koupili.

    Na DLC se těším, to město, co vytvořili, je k hříchů nevyužité.


    • MalyZeli

      Taky se těším. Atmosféra města je luxusní, chtělo by to kromě příběhu i nějaké aktivity ve městě, cyberbowling, cybersquash atd. Jinak to že to nebude na starou generaci konzolí je snad pochopitelné, to že se snažili udělat verzi pro ps4 a Xbox xyz byla veliká chyba a ztráta času. Hru jsem si užil moc, dohrál sem ji víckrát, na PC, a škoda že to DLC nebude co nejdřív, je herní sucho (pro mě) a CP by mi na chvíli uhasil žízeň.

      • iSpirit

        stará generace brzdí tu novou, než se nová ukáže, už bude zastaralá. Je to vskutku nešťastně a tyhle dlouhé cykly nejsou pro hráče ideální. Bohužel Sony slepě následuje MS, takže pro spousty hráčů next-gen je zbytečný. Sám jsem letos odehrál dvě hry. Elden Ring a Stray, jinak PS5 ani nezapínám. Na obě hry jsem ve finále PS5 nepotřeboval.

        Cyberpunk je fajn, osobně mi sedl FPS pohled a combat, město je nádherné s nádechem Ghost in the Shell a Akiry, takže se do města rád vrátím, jen je škoda, že to město bylo obsahově tak plytké.

        Cyberpunk mi sedl o mnoho více než W3, který mě ke konci už unudil.

  • Veskoslav

    Proboha nefňukejte, že to nevyjde na staré konzole. A plivnutí do tváře? Stará generace má jít už do kopru, definitivně. Jsou to 9 let staré hračky. 9 let ve světe hardwaru je neskutečně dlouhá doba. Už při vydání se měli na starou generaci vykašlat. Takto se pořád nové hry vydávají i na starou generaci. Důvod je jediný, obrovská základna a pořád nedostatečný podíl nových konzolí. Ale pokud se má vývoj ve hrách posunout dál a vývojáři nebudou omezení výkonem minulé generaci, musí prostě minulá generace umřít a nemůžou na ni vycházet nové hry a to včetně rozšíření. Pokud si vzpomenete na předchozí DLC z dílny CD Projektu, tak by klidně mohly být samostatné hry. Pokud bude toto i stejný případ, je pochopitelné, že kašlou na starou generaci a soustředí se na tu novou a tam to optimalizují. 

    A jestli je to plivnutím. Pokud vím, tak upgrade na novou generaci byl a je zdarma. Kdo že tohle nabízí u svých her? Málokdo...Takže přestaňte fňukat a smiřte se s tím, že stará generace jde do důchodu a je to jenom dobře. 



    • Ano, já třeba na next-gen přešel v podstatě hned. To, že se 60 FPS na nových konzolích stalo standardem, bylo až moc lákavé na to, abych se nervoval u 30 FPS, kde ještě spousta nových her dropovala s frameratem klidně i pod 20 FPS. Problém je spíš v tom, že nove konzole měly od začátku problém s dostupností a až teprve nedávno se začalo dát bez problémů a čekání sehnat i něco jiného než Xbox Series S.

      • LessPh

        Pockej, ale ty si ten co tady leta hlasal s ostatnimi konzolisty, ze 30FPS musi stacit opravdu kazdemu a ze prechod na 60 FPS nejde poznat, ne??😅😅

    • uher

      S tím, že je už dávno čas se od staré generace odstřihnout naprosto souhlasím. Tady není o čem. Navíc když dávají upgrade na nextgen zadara, tak pro člověka, který na ni přejde je to nulová starost.

      Na druhou stranu já třeba tu podrážděnost některých hráčů (hlavně těch co nevlastní současnou generaci) celkem chápu. CD Projekt tyhle lidi ujišťoval, že na jejich zařízeních hra poběží bez problémů jen s horší grafikou (že to všechno byly sprosté lži teď ponechme stranou) a tak když jim najednou nepůjde nějaké DLC tak je jistá frustrace na místě.

      CDP je teď v nezáviděnihodné pozici, protože ať udělá u Cyberpunku cokoliv, bude to pro jistou skupinu lidí pořád špatně 😀. A je to i trochu jejich vina...

      • Veskoslav

        Hlavně měli brzdit Hype train, co rozjeli. Já si užil a dohrál hru v měsíci vydání a když to srovnám třeba s GTA, když vyšlo na pc, tak to běželo naprosto perfektně. 



    • MalyZeli

      ☝️👍👍!

    • matejhanc

      Přesně jak říkáš, měli se asi na starý konzole vy.s.r.at rovnou! To že to takhle rozsekli je fakt ubožárna. Marně se snažím najít logiku v tvrzení, že dlc k Zaklínači mohli být samostatné hry a proto...Ale nebyly :D Byly to dlc pro základní hru která vyšla na určitá zařízení na kterých běžela i ta dlc....Tohle je prostě ko-k-otina ať o tom vyprávíš cokoli. Existuje vůbec precedenc takového kroku, nebo jsou v tomhle nesmyslu Poláci první? Já myslím, že to ukazuje, jak moc to celý doje.b.a.li  a to říkám s tím, že jsem si Cyberpunk přes všechny přešlapy náramně užil a na dlc se těším rovněž.

      • omiklon

        Tehdy, kdysi dávno vydalo EA/Bioware pouze první ze tří dlc pro DA Inquisition na PS3/x360, důvodem byl nízký výkon konzolí..

      • Urcite to dava smysl, pokud uz zakladni hra byla osekana a nedodelana a i tak to sotva bezelo na stare generaci. Ted kdyz s temi DLC se budou snazit vic priblizit vizi, kterou puvodne meli, je vcelku snadne si predstavit, ze to bude potrebovat dalsi prostredky, ktere proste ty konzole nemaj. Tak jak ted? Maji to znovu osekat a nechat se limitovat, aby to nejak vyslo vsude, ale pritom se to zase nikam neposune?

        • matejhanc

          Já chápu, že tohle řešení je z jejich pohledu jediný možný...Otázka je: Je to v pohodě? Za mě rozhodně ne.

      • Veskoslav

        Neni. Nabízí ti zdarma update na novou generaci? Nabízí. Pokud poslední dva roky tráví vývojem a optimalizací, tak je taky logické, že se vykašlou na starou generaci a udělají to pouze na novou. Upřímně mě je to upřímně jedno i když mám PS4 Pro, zásadně hry od CD kupuji na Gogu.

        Ohledně DLC jsem poukazoval na to, že že zkušenosti to bude defacto DLc velikosti nové hry. A už předtím se to dělo, kdy některé věci či DLC byly exkluzivně pro jednu nebo druhou konzoli a na pc ani nevyšly. Navíc poslouchat, jak to nejede na PS4 Slim,  to musí být otravné. Podle mě toho zvolili z tak radikálního důvodu právě proto, aby to nemuseli řešit, přestože nejspíš to DLC by v pohodě šlo rozjet.

        • matejhanc

          Logické nevím....řekl bych prostě, že je to z jejich pohledu jediné možné řešení, jak z toho maglajzu, který si upekli, ven. Za mě to ale prostě fér není. Ale to je spíš o pocitu.

          S tím gogem to mám stejně. taky jejich hry kupuju tam.


          Jsem zpátky u toho co jsi říkal....Měli ukázat polský koule a vydat to prostě jen na PC, a novejch konzolích...Nevidim do toho, ale že by nenažranost firmy/akcionářů a snaha to prostě prodávat na všechno, možná i na chytrý ledničky....

          • MalyZeli

            Vždycky je to jen byznys. Staré konzole jsou velký trh, teď ale vidí že se to primárně prodává na PC a PS5, tak odstřihnou "zbytečnosti", a budou se soustředit na to co jim vydělává. Celý tento cirkus je vina akcionářů a nejvyššího vedení, kteří vidí jen okamžitý výdělek, ale ne propad důvěry a jejich budoucnost, to už budou tihle nenažranci dávno pryč, nabrali si odměny za dobře odvedenou práci, a nechají ten bordel budoucímu šéfovi.


            • matejhanc

              To sedí!

  • Tak nějak lituju hráče, co si tohle pořídili na PS4/XOne. Vcelku slušný plivnutí do tváře...

    • twicer

      Nejsou první ani poslední, plivnutí by to bylo kdyby jim nešla ani základní hra.

  • Gulivera84

    Ty vole to je sileny....

  • V příštím roce? Čekal jsem kompletní hru někdy Q1 2023 a první příběhové DLC na Vánoce 2022. To bylo naposled co jsem něco koupil než to vyšlo.

    • twicer

      Hurá, aspoň nějaký posun.

  • Koukám, pokračují v tradici zklamávat vlastní hráče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit