Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

    Mě z nějakého důvodu hry od tohoto studia baví, ikdyž to není AAA produkce, mají prostě srdíčko. 

    Píšu si na wishlist k dalším desítkám jiných :D

  • Gulivera84

    Ten GreedFall je opravdu tak dobrej?! To  teda musim zkusit...,  i na Votexu to chvalily, ale teda jejich finalni verdikt 5/10 se mi zda hodne tvrdej, ale to je vec recenzenta ze....Jako vypada ro zajimave, jen ten pohyb na videich vypada hrozne divne, snad to ve hre působí lepe.... 

    • Carnage666

      Hra má překvapivě dost dialogů a je celkem dlouhá, příběh ujde. Combat je ale po chvíli hodně lehkej a repetetivní a není to open world i když se to tak na první pohled zdá, člověk tam každou chvíli kouká na loading screen. Na SSD to není sice tak hrozný ale pořád to celkem kazí pocit z plynulosti hry.

    • radim.zaty

      Hele je to hodně lovexhate. Podobně jako třeba hry od Piranha. Někdo nedá dopustit na Elex a Elex 2, jiný to zahodí, jak průměrnou hru. 

      To chce zkusit, afaik je v Gamepassu i PS Plus Extra.

      • Gulivera84

        GreedFall byl i v PS plusku zadarmo, takze je claimnutej, jako to prirovnani k Piranim se mi libi, proste to vyzkousim, a uvidim, jen me proste zarazilo, jak to na ruznejch kanalech vychvalovali, kdyz to vyslo a sledoval sem to, tak sem z kazdy strany slysel jak je to spatna hra...

        • radim.zaty

          Aby teda nedošlo k mýlce, to přirovnání k hrám od Piranha bylo ve smyslu, že ty hry mají "ostré hrany" a nejsou příliš pro mainstreamového hráče, ale když to člověk překousne, dostane nezaměnitelný zážitek.  Takový Greedfall je.

          Já obecně hry od Spiders rád nemám, ale Greedfall si o mou pozornost řekl tím settingem, které mi trošku připomnělo mou oblíbenou Mazticu.

          • Gulivera84

            Rozumim

    • u me to je tak na urovni zakladniho witcher 3, kdyz se nebavime o technologiich


      az diky dlcs bych dal witchera vejs, ale zaklad je nemastnej neslanej a greedfall ma aspon zajimavej setting

    • Za mě je to strašně neslaná, nemastná hra. Není jakože vyloženě špatná (jakože by jsi ji zapnul a zhrozil se). Ale stranšě rychle to omrzí. Prostě nudný souboják, toporné dialogy, ne až tak zajímavý svět,... člověk nemá motivaci hrát dál.

    • Maxianimal

      Není. Je to takovej slabej pokus o něco jako Witchera. Není to úplnej s h i  t e, ale prostě je to takovej typ hry, co se dřív prodával v hypermarketech za 300,- v přehrabovacím koši.

    • Pavel Makal

      Je to hodně polarizující hra, stejně jako zřejmě bude i Steelrising, známky létaly po celé stupnici, měl jsem pocit, že hráči jej přijali lépe než recenzenti. Podobně jako ve Steelrisingu (a dalších hrách od Spiders) mají dobrý námět a zajímavý svět, ale to provedení kulhá.

    • RodneYCZ

      Teď ho zrovna hraju a docela mě to baví :) Příběh a zasazení je moc fajn. Mám z toho hodně pocit jako  u Dragon Age: Origins. Trochu mě štve technický stav a bugy, ale prostě to není AAA hra, tak přimhouřím oko. 

  • Morraw

    Hm. Spiders hry mám rád. Pořád se zlepšují. Greedfall byl famózní a tady me zase láká to unikatní zasazení s roboty a Paříží.

    Bojím se ale toho souls-like bo soulsovky moc nemusím. Tak ještě počkám na dostatek recenzí na steamu. Každopádně díky za rychlou recenzi tady 😉

    • MalyZeli

      Koukni na ACG na youtube, ma nejlepsi recenze, vsechno pekne rozebira, a neni zaplacenej. Pokud ti nevadi anglictina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit