Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hura !! konečne na playstationu !!! tak to pojde predobjednavka za plnu cenu :) dufam ze nedobabru GUI...

    • Derp_1337

      Jj, bude fajn si zahrát na PS. Akurát se obávám špatného ovládání na gamepadu. Snad vývojáři budou počítat s podporou klávesnice a myši na PS.

      • snad to maju uz dotiahnute z xboxu

  • Stephano

    Těším se jako vždy. Celoroční záležitost. :) Licence jsou fajn, ale ty se dají jednoduše stáhnout. Raději bych něco do hratelnosti. Vždy si dělám seznam a pak ho úspěšně zapomenu. :) Z hlavy třeba více možností tréninku, aby hráči měli podobné traity jako v Crusaderech a tím pádem by byla využita ještě lépe chemie v týmu, spory... náhodné události by se taky mohli šiknout. Dále pak, aby se dalo rozhodovat o vstupném, prodeji práv do ostatních zemí suvernýrů.. Ještě detailnější tréninkové možnosti, více možností v nastavení taktiky. Když budu hrát za ženský tým, aby byla jiná fyzika hráček. Aby týmy mohly zaniknout, když budou mít finanční problémy, nebo je koupí jiné město.  Rozhodčí by mohli občas mít laps u gólu z ofsajdu a potvrdit jej, nastavit u každé penalty, kam jí má hráč kopnout. Náklady na dopravu, jestli pojedete autobusem nebo letadlem, což by mělo vliv na dpočinek. Možnost změnit třeba po dvaceti letech logo a dresy. Či zaplatit pokuty za neukázněné fanoušky. :)


    Odehráno zatím 15 000 hodin since 2009 :) Budu rád, když to proberete v Kontrapresinku. :)

    • Derp_1337

      Tak ty lapsy u rozhodčích rozhodně ne! Ať už je to tím, že rozhodčí je slepý, a nebo tím, že dostal úplatek, tak nic takového v elektronickém fotbale lidi nechcou vidět.

      Bohužel Fotbalová asociace ČR má dlouhodobé problémy s korupcí rozhodčích (i když se to snaží udržet pod pokličkou a moc se o tom nemluví) a podobné věci by do her určitě neměli být přidávany. Lidi to hrajou, protože si chcou užít čistého fotbalu a nechcou řešit problémy z reálného světa.

      • Stephano

        Myslel jsem to trošičku jinak, třeba jako náhodný event jednou za 50 zápasů, aby to bylo zajímavější. :)

        • Derp_1337

          Náhodný event jsou třeba tiskovky z novináři, nebo výkony hráčů, nebo zranění hráčů. Prostě věci mimo hřiště. Ale na trávniku to fakt chce jenom čistý fotbal bez komplikací.

          • Stephano

            Když jsi zmínil ty tiskovky, tam by bylo potřeba zapracovat nejvíce, dát tomu po letech úplně jiný smysl hratelnosti, nebo ještě větší vliv na kabinu atd.

    • Pethulla

      Tak rozhodování o vstupném, suvenýrech a typech dopravy je věc markeťáků. S tím by se manažér zabývat neměl. A ono by i tyhle drobnosti mohly dost rozhodit ekonomický aspekt.

      Ale s těmi traity a náhodnými událostmi je to dobrý nápad. Nějaké drama by to sem tam chtělo.

      Fajn by bylo, kdyby se v průběhu sezón objevil nějaký nový vyzyvatel klasických týmů a naopak. Přece jen je dost stereotypní vidět (dlohodobý save minimálně 10+ sezón) na špici pořád ty samé týmy (např. v Anglii je to jenom o City a Liverpoolu, ve Francii s prstem v nose PSG). Takové věci jako s Newcastlem se tam nedějou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit