Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alien5

    Myslím že dost lidí tady si myslí že lidi co do toho investovali ty velký částky což je usa Německo Francie tam lítaj 10 000 $ na jednoho člověka tak to lidé ty peníze mají a jsou seznámení s rizikem že to nakonec nemusí dopadnout. já jsem do toho vrazil 50 € čekám prostě jak to dopadne roku 2020 už to sleduju pasivně protože obsah přibejvá pomalu nemá cenu to ani stahovat dokud nebude nějaký zásadní milník což je server matching až ho tam dají tak si to zase zkusím uvidíme jak dál.

  • Jako fakt se to vyviji dlouho, na druhou stranu jen se kouknu na ten obrazek plavidla na pristavaci plose a rikam si: ty vole takove detaily, propracovanost a design lode to jsem v zadne hre jeste nevidel..

    Doufam ze to jednoho dne dokonci a bude to pecka, ale penize ode mne jedine az za hotovy produkt

    Drzim palce

    • Maxianimal

      Vizuálně a designově je to paráda, a ono toho obsahu tam už teď není úplně málo. Samozřejmě, je to jen část, co tam má být, ale i ta část je dost velká na několik desítek, pro srdcaře stovky hodin. 

      Já tomu pořád držím palce, i když rozhodně nejsem ten, co to hraje pravidelně a utrácí, ale svoji loď tam mám a jen čekám na nějaký opravdu zásadní update. A upgrade HW, ale to je jiná písnička :)

  • Jevo83

    Ak by to malo vyjst, uz by to vyslo....

    Kazdy projekt ma nejaky svoj lifecycle... potom to uz je technologicky zastarale a treba ist odznova. 

    To, ze niekto 10 rokov vyvija hru a netusi "kedy to bude" je vskutku uz len o tom, ze skusa ako dlho este dokaze z naivnych ludi tahat peniaze. 

    To, ze riesi marginalie typu krcenie prestieradiel je len dokazom toho, ze to davno zabalili a len vykazuju nekonecnu cinnost, aby sa sypali dolare.... 100 mega za 10 mesiacov? Bol by blby, keby sa to snazil realne dokoncit....

    • Hele, tak špatné to zase není. Teď na podzim má přijít technologicky zásadní část server meshingu a fyzikalizace nákladů, máme nové mise, přichází první iterace salvagingu....

      Ten tunel se projevuje v něčem jiném - v tom, kolik systémových investic jde do nových lodí, což neustále ztěžuje udržování lodi na stejné technologické úrovni.

  • @frank

    Tohle lidí říkají už pět let a furt nic.. Když jim lidi sypou peníze po hromadách, tak asi jen tak nezkrachují.. 

    Pro mě je to příklad projektu, kde chybí vedení, které by řeklo "a dost" a zároveň příklad, že "neomezené" finance nejsou vždy pro dobro věci.

    Druhá věc je, že už teď v tom lidi tráví hromady času a vypadá to skvěle. To, že tam je zlomek slibovaného obsahu a funkcí je samozř. věc druhá..

    Mám to šuplíku "třeba mě to někdy příjemně překvapí". 

    • mousekrup

      No, já se obávám, že to, že v tom lidi tráví hromady času nevypovídá moc o výjimečnosti hry jako spíš o tom, že už do toho investovali hodně vlastního času a prostředků.

      • Nah, hráváme to s ženou, investice zatím minimální (2x starter pack), je to hodně zabugované - ale není nic, co by podobný zážitek přineslo, ta fascinace detailem, ten pocit "jsem tam" je prostě neopakovatelný.

        Managované je to samozřejmě hrozně, a financované dost neeticky. 

        Ale nemá to pořádně konkurenci.

    • frank.horigan

      Lidé sypou tak se vyvíjí, přestanou sypat a půjde to rázem do země. Nic není nekonečné. Vyjít to nevyjde nikdy

      • jako souhlasím.. až na to, že to podle mě vyjít může. Spíš je otázka v jakém stavu..

        Akorát mě právě zaráží, že přísun peněz nijak neupadá. Bych si myslel, že při tom všem hejtu, co se na SC snáší už mnoho let, tak zájem opadne, a ono nic.. Ostatně i v článku bylo zmíněno, že tohoto projektu si všimli i "neherní" média, takže problémy vývoje nejsou neznámé.

        Holt je Roberts mistr v udržování a živení herního snu a nadějí..

        • Derp_1337

          Odborně se tomu říká "sunk-cost fallacy".

          Ti největší backeři do toho nasypali tolik peněz, že si nedokážou připustit, že z toho bude fail a že zbytečně vyhodili peníze. A tak do toho sypou stále víc a doufají, že se nakonec vše v dobré obrátí.

          • frank.horigan

            Souhlasím, trefně řečeno. To ale jen potvrzuje, že průssser vzniknul už dávno a jen se tlačí dál a dál a vše kolem sebe nabaluje a průssser se jen zvětšuje a zvětšuje.

  • frank.horigan

    Tenhle monstrózní tunel vstoupí do dějin podobně jako třeba vývoj DNF.. 

    Jednoho krásného dne bez varování zkrachují a ze dne na den vypnou infrastrukturu, ze StarCitizen nezůstane nic jen videa na youtube,. 

    • Derp_1337

      Jo, taky si říkám, že jednoho dne až vypnou servery, protože to už nebude rentabilní dál vyvíjet, tak spoustu backerů trefí šlak. 😂

      • To asi jo - ale neprotože by si špatný konec nepřipouštěli. Všichni vnímají, jak je RSI nespolehlivá a blbě managovaná. Ten infarkt by byl čistě z toho, že prostě nic jiného nedává srovnatelný zážitek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit