Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    paráda

  • Maxianimal

    Může mi někdo z redakce vysvětlit, proč jsou mi mazány komentáře, ve kterých se nedopouštím absolutně ničeho proti pravidlům diskuze? Děláte si ze mě legraci? Špatně jste se vyspali nebo...? :)Opravdu postnutím zvracecího smajlíka, kterého máte v nabídce, porušuji následující?

    NEDBOČUJTE

    Držte se tématu daného článkem nebo tématem diskuse. Nezveřejňujte nesouvisející odkazy, komentáře nebo obrázky.

    Takže kdybych k tématu článku napsal "Chce se mi z toho revizionismu zvracet", tak by to bylo přijatelnější, než dát smajlíka z nabídky? Vážně jste tak přecitlivělí a křehcí? :)

    • michaelfoucault

      "Vážně jste tak přecitlivělí a křehcí? 🙂"

      ALSO: "Buhůhůůů, smazali mi komentář, byla pošlapána má základní lidská práva, buhůůů".

      Cry me a river, snowflake 

      • Maxianimal

        Ty jsi tak strašně příjemnej reminder toho, že na tom ještě nejsem tak špatně a že může bejt na světě mnohem, mnohem hůř. Díky ti, každej tvůj příspěvek mi dělá dobře.

    • Vážně jste tak přecitlivělí a křehcí?


      Ano

    • Jevo83

      Ja som asi pred 3 mesiacmi, ked zaviedli system platenia namiesto zobrazovania reklam, prispel redakcii cca 40 eurami (myslim, ze to bolo na fotak) a dostal zlaty badge a v tom istom mesiaci mi bol zmazany nejaky uplne banalny prispevok, ktory (rovnako ako parkrat v minulosti) urcite nikoho neurazal ani neporusoval ziadne pravidla. Vtedy som sa rozhodol ze to bolo naposledy, ked som prispel ciastkou inou ako tie 2 eura za odstranenie reklamy.

      To, co sa deje s moderaciou diskusii tu, som nezazil za takmer 25 rokov na internete na ziadnom inom webe. Po najblizsom zasahu, ktorym porusia svoje vlastne pravidla, rusim aj tie dve eura a pisem staznost na Tiscali Media alebo rovno na Dignity.

      Ja som plne za slusne a prehladne diskusie, ale tu to parkrat zafungovalo stylom, ze niekto si len tak random vymaze prispevok, s ktorym predpokladam osobne nesuhlasi.

      Aby som nebol offtopic - dufam, ze rovnakym pristupom nesprznia Sprintel Cella, ktoreho remake podla mna aj celkom dava zmysel, predsa len uz je to par rokov....

      • Maxianimal

        Hele, takhle, já určitě neberu zaplacení podpory Games jako volňásek na to, že budu psát do diskuze hnoje (a že je občas píšu). Ale to, že mi skryli příspěvek za smajlíka, to už je trochu moc :)

        • Jevo83

          Keby sa mazali iba hnoje, urcite s tym nikto nebude mat problem, je to ocakavane. Ale bohuzial, maze sa aj to, co hnoj nie je. Napriklad tento prispevok mi vymazat mozu, lebo je offtopic, som s tym ok :)

    • Tanatonaut

      Za zmínku o mazání komentářů, dostaneš ban a smažou ti komentář 😂😂 😂 😂 ( musí na to mít externisty, protože se to děje i o víkendu a pochybuju, že by členové redakce v sobotu večer seděli u PC a četli si diskuzi s prstem na červeném tlačítku ) 

  • zx_spektrum

    "...její postavy a svět, aby byly autentičtější a uvěřitelnější"

    Bože to jsou pindy tohleto. Prostě je ve starým Splinter Cellu zmíněná Čína a Myanmar a to se teď určitě nehodí. I tu Gruzii možná taky hodí někam jinam, pro jistotu...

    Je to trapný, jsou to hry, ty si samy určují svůj svět, své pravidla. Jestli si někdo zahrál starý Splinter Cell a řekl si, to je těžko uvěřitelný a neautentický balast, ten by si měl dobrovolně dát lepáka...

    • Tanatonaut

      Neovládá teď Ubisoft Medvídek Pú ?

      • Derp_1337

        Myslím, že Medvídek Pú je jenom minoritním akcionářem, ne? Takže Ubisoft zcela neovládá, ale do určité míry ho může ovlivnit.

  • MalyZeli

    No znamená to nejspíš to že Ubisoft se chystá zničit další značku. 

    • Maxianimal

      To už se dávno stalo ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit