Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Líbí se mi jak okecal ty totální zrůdnosti v seriálu. Tyhle lidi má korporát nejraději. Koupí i obyčejné bílé tričko, pokud na štítku bude označení oficiálního merche. 

  • 9 hodin prázdné nudy pár scének nevytrhne, kéž by žádná další série nevznikla, ztráta času.

    • yeniczek

      Stejne si za to pravdepodobne nezaplatil ani korunu, tak co. Trapit te to nemusi :)

  • TheRKD

    epizoda 7 — průšvih
    epizoda 8 — nářez 
    Před týdnem jsem nad Rings lámal hůl. Ale nakonec převládá pozitivní nálada. I když jsem vždycky nedostal to, co bych chtěl, byla to událost, na kterou jsem se každý týden těšil. 
    Jsem znovu na LOTR vlně, čas opřášit knihovnu ztratit se v Silmarillionu. 

    • michaelfoucault

      Před vydáním Prstenů moci jsem si Silmarillion znovu celý přelouskal a hned v závěsu i Hůrinovy děti. Seriál mě zklamal, tak jsem si zpravil chuť na Hobitovi a aktuálně opět dočítám Společenstvo. Je fascinující, kolik nových podtónů v tom nalézám, když se k jejich čtení vracím po více než dvaceti letech. 

    • Jevo83

      Ja citim rovnaku potrebu + zahrat si LOTRO, ale preto aby som zahnal pachut a zabudol na tu zhovadilost

      • Jsem takhle konečně rozehrál Shadow of Mordor, abych ho po osmi hodinách smazal. Co to sakra bylo? AC, ale bez všeho, co dělá AC dobré, jen akce a akce a akce.

        • risa2000

          Měl jsem to přesně naopak. Rozehrál AC (tuším 2) a nedohrál. Pak jsem zkusil Shadow of Mordor, a řekl si, paráda - vzali mechaniku z AC a přidali k tomu zábavu :) - a dohrál to až do konce.

  • cNNk

    Tenhle serial je jako bezna hra od Ubisoftu, nadherne prostredi plne uplne demetnich pribehu a otravnych postav. I ja vsak patrim mezi tu spoustu lidi co to dokazou konzumovat ve velkem, ale clovek ma pak stejne pocit, ze ta hromada nemela zadne kalorie.

  • Ja neviem preco sa dneska v svete riesi energeticka kriza. Staci vykopat Tolkiena z hrobu a napojit nan alternator, pretoze ten musi v hrobe rotovat rychlostou blesku z tohto serialu... 

  • Všechno v tomhle je parodie na Jacksona. Už ta "Cave troll" scena davala tušit co a jak. Místo bitvy o helmuv žleb tu máte bitvu o 4 stodoly a hospodu, new Legoslav oneshotne celou elfí věž a za usvitu se tam teleportuje jízda Numenoru ze 3 lodí, kde se jich naskládaly stovky i s koňma. Nikdo tam neumře, borka se dvěma šípama v plicích a skelnym pohledem za pár hodin performuje jak kdyby nic. No a samozřejmě všichni na pohodu přežijí ekvivalent atomové bomby. A to tak, že se jim neskřiví ani vlásek... Hele já chápu, že někdo z toho může být odpálený, ale recenze by měla být taky poctivě kritická ke zjevným lapsum ve scénáři a přihlouplým dialogům.

    • mcblady

      Je zvláštní, že milovníci Tolkiena vyčítají seriálu dialogy, které přesně odpovídají Pánovi prstenů - elfové, trpaslíci i Numenorejci právě takhle nepravděpodobně mluvili i v předloze. Tam ovšem byli hobiti, kteří to shazovali. Tady (ale i Jacksona) hobiti mluví stejně pateticky jako zbytek, ale upřímně zde mi to vadí míň, protože ty hobití matrony jsou naprosto okouzlující.

      Lapsy v logice jsou v každém seriálu, narvat 500 koní do tří lodí opravdu nejde, ale není to zase tak hrozné - vemte si, že výbuch byl tak neškodný, že se vrací jen třetina expedice (byť část zůstává na místě, rozhodně to není tak, že se nikomu nic nestalo zjevně větší část koní to odnesla). Kdybych měl řešit každou logickou chybu, tak se nemůžu dívat na nic.

      • Jevo83

        Problem dialogov nie je ich forma, ale obsah a v podstate, kebyze cely serial pozeras ako nemy film, tak vlastne o nic neprides.

    • Sallvator

      A tak proto taky nedostava v recenzi 8,9/10 ale drzi se to okolo 6-7/10 a tam to i sedi prave za ty veci co jste popsal se kteryma souhlasim vesmes. Tech 8,5 hodin nabidlo plno preslapu ale i slusne zabavy prototo to proste je hodnocenim ke stredu spektra, ale rozhodne ne odpad na to tu jsou veci jako love island a ulice,  ty odpady co to dostava od lidi jsou nesmysl i kdyby to byla totalni mega sracka scenarem tak jen za vizual to ma 3/10 ten je aktualne nejlepsi co kdy serialova tvorba mela. Nadruhou stranu on ani Jackson se nedrzel zasadne kanonu a predlohy a i casove nesrovnalosti tam mel... 

      • No oni by to lidi ani tolik neroustili, kdyby se na webu nevyrojilo tolik bias recenzi o nejlepším seriálu všech dob. To je prostě lež, já bych tomu dal osobně na csfd tak 50 procent. A to jen za vizual. Tohle taky vyčítám Pecháčkovi, on prostě ty blitky v tom ani nezmiňuje a jen píše jak je to super. Ne,není. Trefně to vystihla jedna borka s komentářem " někomu holt stačí, že je to barevný a hejbe se to". Osobně mám články Václava rád, tady se ale hrubě neshodnu. 

        • Sallvator

          Tak stale je to zabava to ze se to hejbe a je to pekny bude vzdy velke casti stacit, kouknete na Marvel kolik ma filmu 30? Z toho jsou dobre 2-3? a jakej to je kolos nastesti teda se z toho v posledni dobe stava takova sracka ze uz i fans to nedavaj tak snad se tehle popculturni slepe ulice blizi konec

  • Stephano

    Až dokoukám poslední díly Zaklínače a komplet Cyberpunk, už si to musím dát. Na Rod Draka si taky už brousím zuby. GoT jsem zatím neviděl, více mně tehdy zaujali Vikingové a Spartakus. :) Ale těším se, akorát zatím nevím, kolik dám, řad. Já se vždycky dívám do konce, i když jde kvalita dolů.

  • kkING

    Za me Rings of Power nebyl spatny uz drive. Nemel jsem z toho pocit jako z Jacksnova Pana Prstenu, protoze uz to neni uplne Tolkien. Prilis korektni obsazeni a duraz na moralne sede charaktery ...

    Stejne jako House of Dragon je i Rings of Power prequel a tim, ze vetsina lidi vi, jak to dopadne ztraci to nejzajimavejsi

  • KrPa

    Minulost byla vymazána, vymazání bylo zapomenuto, lež se stala pravdou.

  • skaven

    dobry serial nepotrebuje take pravdepodobne platene barlicky

    • ales.smutny

      Placené? :))))

      • J.V.Stalin

        Celkem zajímavý, že jeho necenzurujete 😯

      • skaven

        ..takze toto bolo zadarmo? 😬

        • ales.smutny

          Když pominu tu otázku integrity, líbí se mi ta představa, že nám Amazon pošle obálku s tím, že "jsme slyšeli, že tam máte Vaška, který Silmarillion čte před každým spaním, tak by mohl napsat, jak je poslední díl dobrý, a k tomu přidat kritiku těch předchozích, hlavně scénáře, hrozně nám to pomůže...jo a zdraví Jeff, držíme místo v příští raketě" :)))))


          Možná by to prostě chtělo smířit se s tím, že se někomu líbí věci, které tobě ne a vrátit se zpátky do říše reality. Alobalové čepičky jsou už z módy ;)

          • skaven

            zvlastne, ze sa vam pacia veci, ktore prinasaju vela kliknuti  ...ale len z dovodu, ze su kontroverzne ...snad z toho bude aj na pivo 😍

            A cakat na mozno dobru cast po 7 srackovitych dieloch by som nerobil ani za tie peniaze.

          • Stephano

            Absolutní souhlas. Nicméně ve Futuramě Vypadaly cool. :D Jsem zvědavý na ty nové díly. Mají velké štěstí, že tam bylo vrácení v čase a amnézie a dost dobře myšlená. Mám skluz v animovaných seriálech, na Futuramu nedám dopustit. Snad žádný díl není vyloženě slabý. Když se teď nedávno vrátili k Simpsonům někteří původní scénaristé na pár epizod bylo to hned znát. A realita, inu v Cyberpunku si někdo vystačí s VR a psychovizemi. :D To je taková augmentace alobalu. :) Díky za celý rozbor k  seriálu. Nedávno na Myabadonware se objevily hry z LOTR universa, taky si musím doplnit vzdělaní, když je teď na GOG Shadow of Mordor a War. :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit