Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kverulant

    S recenzí v pár místech nesouhlasím - postavy už člověk zná z jedničky a je jasné, proč se Amicia chová tak, jak se chová. Francouzský přízvuk v jedničce byl teror, díky bohu, že to zredukovali. Příběh i postavy mi přišly super a škoda, že taková propracovaná příběhová pecka asi zapadla díky větší pozornosti pro velkorozpočtové hry vydané na podzim. Pro mě určitě jedna z her roku.

  • Konečně jsem měl čas hru dohrát ... a jak se mi líbila, tak konec mě otrávil. 😐

    Vážně to muselo skončit špatně?! Za mě velká chyba, protože hráč nedostal zaslouženou odměnu. Velká škoda. 

    • Mám podobné pocity po dohrání. Autoři chtěli na konci ždímat emoce na maximum, ale nevím, zda to k příběhu úplně sedlo. Happyend není samozřejmě povinnost, ale... Mít po dohrání pocit, že je něco špatně, asi nebyl autorský záměr. A to jsem si jinak hru užil náramně... 

      Možná by se to dalo přirovnat k Cyberpunku 2077, kde prakticky žádný konec nebyl dvakrát pozitivní. Vždy tam byla přítomna nějaká oběť. Ale tam ta paleta možností a emocí byla mnohem širší. Tady je to jen taková rána mezi oči a konec. Nastavování emocí na úplném konci už bylo trochu zbytečné... 

  • Morraw

    Někdy před vydáním druhého dílu jsem si řekl, že mě to asi nebude bavit hrát.

    Tak jsem se podíval na oba díly na YT. První díl se mi líbil ale druhý to je pecka 9/10. 

    Celý story arc na ostrově La Cuna je božský! U skoro 7h dlouhého videa jsem seděl celou dobu jak přikovaný. Grafika nádherná (kéž by tak vypadal Mirage), emotivní příběh, skvělý dabing postav. 

    Dost mě celkova kvalita hry překvapila a možná si to přecejen celé zahraju :)

  • Za mě aspoň 8/10. 

    Je to víceméně koridor  + zajímavé hádanky  s možností různých  řešení..

     Nic těžkého, ale na 2-3 dny to stačí, pokud nehrajete na story mode. 

    Postavy jsou popsány dobře i když jste první díl ani neviděli, tak se do pokračování dostanete velmi rychle. Vše je popsáno během hraní a pokud to recenzent nepobral,  nebo si na předchozí díl ani vlastně nepamatoval, tak je to pouze jeho problém - mě by za to můj zaměstnavatel poslal do prd..e, obzvlášť, když zde existuje docela velký archiv již recenzovaných her...:( 

    To je velká bída. 




  • Graficky je to pastva pro oči. Hlavní postava je mi sympatická, i její chování k malému bráškovi. Hudba příjemná, jen ten děj a vedlejší postavy co mizí a zase se ukazují bez důvodu mě mrzí. Vlastně mě hodně nebaví plížení. Vážně mě to nebaví, je to dost otravné. Raději bych měl možnost se s ostatními vypořádat silou. Takže jak bylo v recenzi, občas raději na konci lokace doběhnu ke dveřím sprintem a kupodivu se člověk posune dál, i když za ním běží tlupa hrdlořezů :-).

    Každopádně není moc konkurence, takže bych dal možná i 8 bobů. Jsem asi za půlkou a zatím je to prima. 

  • Mě ta jednička tak příšerně nudila..a koupil jsem to jen proto, že to pěkně vypadalo.. a teď se bojim že udělám to samý :D pěkně to vypadá, pěkně to zní. Ten gameplay a storytelling mi přišel hroznej.

    • medveddd

      Přesně, je to vlastně puzzle za puzzlem a vůbec z toho člověk nemá pocit nějakýho souvislýho světa - to mi na tom vadilo asi nejvíc.

  • mr.clayman

    Zamrzí, že to nezaznamenalo žádný kvalitativní posun vpřed. Jednička byla zajímavá prostředím a celkem i atmosférou, ale to těžkopádný ovládání bylo občas ke vzteku a souhlasím i s těmi stealth pasážemi.

    Uvidím, jestli to bude zase později v PS+, ale klidně si to nechám ujít, pokud ne.

  • TheRKD

    Vypadá to parádně, začínám se těšit na čtvrtého Zaklínače. 

    • Co ten má s tímhle společného ?

      • že by byl ve stejném enginu?

        • Ale tohle běhá na interním enginu(Zouna engine ) ne na UE5

          • já jsem někde slyšel že na UE5 - tak možná TheRKD si to myslel též když napsal ten komentář

            • První díl běhal na UE4 tohle už ne.Proto jsem se ho taky ptal co s tím má Witcher společného.

  • Inquisitor

    Podle textu tak 5 max 6 z deseti

  • Jarisko84

    Za mna je ta hra super... atmosfera je paradna , hudba a grafika tiez....za mna 9... tiez mi tam vadilo hlavne to ze som vybehol na pole kde amicia povedala ze je tam vela lucisnikov a vojakov a ja som nikoho nevidel.. tak na prvy krat som tam vbehol aby som zbadal kde je kto pobehal po bojovom pol ala kamikaze a druhy krat sa slo uz naostro..no a dalsie plus je gamepass ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit