Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SmartMoney90

    Silent Hill vždycky měl v mém srdci zvláštní místo. Hrál jsem 4 díly (2 až 5) a ač mě za to někteří možná budou kamenovat, tak za absolutní vrchol série považuji druhý a čtvrtý díl.

     Třetí díl byl za mě zklamání, a když jsem se dozvěděl, že v podstatě navazuje na první díl, který jsem nehrál, říkal jsem si, jak je možné, že se Silent Hillu podařilo prorazit. Klišovitý příběh s jakýmsi bohem, který má přinést ráj na zemi to není nic originálního.

    Dvojka naopak úžasný atmosferický a psychologický horor s opravdu nečekanou pointou a několika možnými zakončeními.

    Čtyřka přinesla do série změny. Některé příjemné, jiné už méně. Hře však dominoval naprosto fantastický příběh a úžasná atmosféra. Díky nesmrtelným nepřátelům a jejich původu mi čtvrtý díl přišel také nejděsivější. 

    Pětka nenadchla ani neurazila.

    Nezbývá než popřát, aby vzkříšení série proběhlo bez větších potíží. Stejně jediné, co můžeme dělat, je doufat.

  • x_ander

    Já jsem (zatím) naladěný pozitivně. Nemám sice zdaleka v té sérii tak nahráno (hrál jsem 2 a 3, aktuálně se popasovávám s jedničkou a pak si chci dát ještě 4ku, zbytek mě neláká), ale rozhodně to nevnímám tak, že by Silent Hill jako takový neměl co říct. Naopak - případná nová hra nemusí být žádný přímý sequel, do Silent Hillu je imho možné bez problému nacpat úplně nové příběhy s novýma postavama, bez závislosti na dřívnějších dílech.

    Jako trošku zbytečný mi přijde ten evidentně chystaný remake dvojky, byť chápu proč to dělají - jasně nejvyhlášenější díl celé série. Raději bych remake jedničky, která nezestárla úplně dobře.

  • Jo. Ale od současného Konami? Určitě ne.

  • Lukyz

    Kde to můžu prosím podepsat? Vidím to naprosto stejně a jsem zvědavej, v jakém světle se Konami s případným remakem SH2 ukáže. To co tenkrát provedli s tou jejich HD kolekcí... 

  • Blooper tým ve mně vzbuzuje nedůvěru. Layer of fears byl super, ale vlastně jen walking simulátor. A další už se tak nepovedly. Pokusy o hry s nějakou hratelnosti taky nedopadly nejlíp. Každopádně předpokládám, že půjde spíš o restart série a bude se na ně koukat jako na samostatne hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit