Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik

    Revelations je mozna spatnej film, ale skvelej Silent Hill! Uz jen kvuli Mannequin Monster. To mi nikdo nevymluvi :D!

    • Film usel, ale proste mi co pamatujeme to jako puvodne hru, tak je pro nas film takova ta nouzecnost, tedy na podivani a x veci vidime ze chybi, nema prostor a tak.

  • Existuje důvod, proč se dělá nejprve remake druhého dílu na místo prvního?

    • Duvod je ze 1 dil treba i jen remaster, kdy bys dostal 1:1 to same jen ve 4K je problem zdrojovej kod. Ten se dle udaju proste ztratil, nikdo ho nema. Takze bys musel mit sikovne studio a tym, co by udelali celou hru podobne a uplne od znova :( Za me 1 dil je top a 2 dil takove silne pokracovani. Tyto dva dily bych chtel mit ve 4K, bohuzel prvniho se asi uz nikdy nedockam.

    • x_ander

      Prachy. Druhý díl je nejznámější, nejoblíbenější, podle mnohých (jak recenze, tak fanoušci) nejlepší atd. Prostě dvojka zajímá nejvíc lidí. Já bych taky radši jedničku, protože ta už (narozdíl od dvojky) zestárla dost hrozně, ale prostě je to tak.

      • To bych netvrdil, hral jsem na PS1 prave ten prvni a ten me prisel vic creepy a i skola drsnejsi. Zrovna ten bych chtel. Bohuzel zdrojak neni, takze te hry se nikdy uz nedockame.


      • Pavel Makal

        Dodal bych k tomu i to, že dvojka stojí úplně sama o sobě, je to separátní uzavřený příběh, který navíc skvěle funguje i po letech. Jako udička na zjištění zájmu současných hráčů je podle mě ideální.

  • x_ander

    No upřímně, čekal jsem to oznámení trochu konkrétnější. Takhle jsme se nedozvěděli nic moc. Byl potvrzen remake dvojky, což už "se vědělo" nějakou dobu. Stejně tak o novém filmu což profákl režisér dřív.

    A ten zbytek je tak obecný, že vůbec nevím, co si pod tím představit a jak se ty hry budou hrát. V podstatě jsme se za tu hodinu nedozvěděli nic víc, než to, co se vědělo už dřív - remake dvojky, nový film a "nějaké další hry".

  • uher

    Konami to má zřejmě těžce na párku, když remake dvojky dají matlalům z Blooberu.

    Filmovou adaptaci dvojky dostane režisér filmové jedničky. Ano ten samej režisér, co použil Pyramid Heada tam, kam vůbec nepatří atd...

    No já teda nadšením vůbec neskáču. Vlastně mě to všechno nechává chladným.


    • twicer

      Mohl to dostat ještě větší prasoň, pyramid head mi vadil asi nejméně :)

      • uher

        Mně tam vadil hodně, protože znám předlohu a tak vím jaký tam je jeho význam. Tím pádem i vím, že tam jeho přítomnost vůbec nedává smysl...

        • twicer

          Tak sis jednou zažil jaké to je, když vykuchají postavu z předloh co znáš, děje se to už pár desítek let a lidem co vtom mají prsty to očividně žíly vůbec netrhá.

    • Úplně stejné pocity. Blooperu nevěřím a naskakovala mi husí kůže, když jsem slyšel mluvit toho režiséra. Různý překvapení a jejich "vlastní přístup při zachování úcty k originálu" mi nezní vůbec dobře a v lepším případě z toho vyleze zas Pyramid head na nepatřičném místě. Ale asi spíš něco horšího. 

      Silent Hill je uzavřená kapitola, na následující je třeba se dívat jako úplně jiné hry. Pak to možná bude fajn. Doufám v to. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit