Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zx_spektrum

    Nemáte někdo tip na nějakou dobrou singleplayer střílečku, aspoň trochu v podobném duchu co do "realizmu" než vyjde tohle? Něco novějšího než zmiňovaný Stalker nebo Metro.

    • Mě hned napadla série Arma, ale ta rozhodně není novější.. 😃

      Insurgency je sice nejen v gunplay výborný kompromis mezi "realismem" a hratelností, ale to zas není single player 🤷🏻‍♂️


    • twicer

      Napadl mě Chernobylite, ale k "realizmu" má daleko. :)

      • zx_spektrum

        Mě šlo hlavně o to najít si něco co není přehnaně stylizované a po všech stránkách hyper jako třeba Borderlands nebo nevím třeba něco jako Valorant, je mi už z těch všech super artistických stylů blivno a potřebuju si to vyléčit něčím normálním. Chernobylite z tohohle pohledu vypadá "realističtěji", dík za tip, mrknu.

        • v posledních letech byla fajn Singleplayerová kampaň Cold War Rearmed 3 - v podstatě Operation Flashpoint Cold War Crisis v ARMA 3 enginu. 

          Stalker - nevim no, zdá se, že možnosti jsou prostě vyčerpány. Ta hra už morálně zastarala a je jedno, jestli si střihneš Sigerious Mod, Lost Alphu, Misery, Anomaly nebo třeba Call of Chernobyl. Jinak o žádné dobré singleplayer střílečce s prvky realismu nevím.

          • Inquisitor

            Co je na hraní stalkera nemorálního?:D

        • je mi líto, ale STALKER... Stalker a na něj našvihat mody. Ideálně mod pack Gamma. Neuvěřitelná sbírka všech možných i nemožných vylepšení, které ze hry dělají naprostý Mordor. Vylepšené textury, efekty, nové modely zbraní, postav, nepřátel. Šel bych do toho bez debat.

          • To nejde hrát do zblbnutí 15 let, nebo kdy vyšel první Stalker. Moc lidí, kteří se Stalkerem dosud nesetkali, není. 

            A ti co setkali, tak hráli Lost Alphu, Misery, Anomaly, Sigerious Mod apod. před X lety. A po pravdě, ony ty módy allá "Misery 2" (nebo tebou zmiňovaná Gamma - což je prapůvodně vlastně Anomaly) stejně nejsou moc zábavné. Respective, koho z vás baví neustále chcípat, neustále hladovět, neustále řešit únavu a imrvére do sebe sypat antiradiační medikamenty?. O ničem jiném tyhle módy nejsou. To už je mnohem zábavnější Sigerious Mod například, řekl bych.

            • já nevím, co jsi hrál... pokud ale nechceš hrát Tarkov, tak namodifikovaný Stalker je pak, podle mě, tomuhle nejblíž. Všechny ty balíčky si můžeš namodifikovat taky podle sebe. Navolit, ktere jeho součásti chceš a nechceš. 

              Stalker má za mě témeř nepřekonanou atmosféru. Mě stačí se v té zóně pohybovat a roleplayovat si třeba samotáře. Neženu se za end game. Dá se to hrát všelijak...

              Pak zkus třeba DayZ. Ty komunitná servery jsou dost v pohodě a s modama ta hra teď neni vubec špatná. Nebo si najdi grupu na Armu3 :)

              • Reakce na příspěvek:

                já se s tebou nepřu :-) ano Stalker má skvělou atmosféru. Já jen tvrdim, že to nejde hrát do zblbnutí. Každá sranda jednou končí, Stalkera nevyjímaje. Dá se to protahovat skrze "moddb.com" apod., ale mě přijde, že už jsou možnosti prostě vyčerpány. A dost pochybuju, že na tenhle engine ještě někdy vyjde masivní mód, kterej nějak výrazně změní herní scénář, guesty, end game atd.

                Píšu to jako milovník S.T.A.L.K.E.R.A, kterej začal už na "Priboi Story", takže to neni tak, že bych hrál jen AAA módy allá "Misery, Lost Alpha..."

  • drasta

    Kez by to bylo i ve VR :(

  • KIMCID

    hezké

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit