Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdo by chtel taky strasit X serii v takove nastavovane... 😇

  • Jack1947

    To je dost nemilá zpráva :/ a tak nějak neberu, že kvůli DC které má samo problémy a div není v konkursu nebo rovnou bankrot, se nechal překecat na SUprmana 😮🤔

    Njn, jenže to je taky vina fanoušků ale mě se tohle přeobsazení navíc poměrně mladším hercem prostě nelíbí 😑😐 Cavill byl dost pro tu roli zrozen a n taky bych to až tak nečekal ale bylo to tak nakonec!

    Snad jedině že, větší prostor dostane stejně jako měla v knize a ke konci ve hře Ciri která je sice mladá ale za to plná ideálů 😊😉 myslím že by se s tím dalo pracovat a bohužel Geralt už bude jen nudná výpln nebo taky ne... uvidíme. Njn vydržel jsem koukat na TWD i když tam v podstatě nezbylo moc hlavních postav co tam byly odzačátku... zmáknu snad i tohle... ale nutno uznat chvílema Zaklínači docházel ve dvojce dech ale to bylo jen tak trochu a BLood origin taky mrknu 😋😎

    • Veskoslav

      Jacku, prosím Tě, aspoň jednou jedinkrát v životě si prvně zajdi na Google a pak sem hoď své typické Jackoviny. Co věta, to neskutečný blábol...

      • Jack1947

        Obvykle bejváš víc nevrlejší... a agresivnější, blábol fakt ne. Jinak jo, MAn of Steel 2se asi nedá s zaklínačem srovnat navíc tam by měl i příslib do budoucna což v zaklínačy taky ale SUPERMAn jede víc ( prachů taky) víc lidí ho má rádo😎😋😉

  • TheRKD

    Škoda brikulí, co předváděli scénáristi ve druhé sérii. To se vážně nedalo vydržet. Hloupý scénář, šílené chování postav. Tragédie. 

    Snad se toho za deset let zhostí někdo šikovnější. A do třetice se zadaří. Scénář by měli psát writeři z CDPR. Jak se stalo u Edgerunners. Ale vazba mezi Netflixem a CDPR vlastně není. Kupovalo se přímo od Sapkáče. 

    Je mi jedno, když se autoři nedrží knížek jako klíště. I knížky vs. hry jsou oddělené světy s jiným přístupem. Ale když Netflix předloží něco, co je stokrát horší než původní látka. Pak nezbývá než zaplakat. 

  • KIMCID

    Ještě vyměnit Yenefer a bude to super

  • LessPh

    A jeste neco pro remcali.. jaka je Witcher sr**ka a jak v tom muzou vubec pokracovat:

    each season of the Witcher is in the top fifteen of “hours watched.” For comparison, only two of the four stranger things seasons are in the top fifteen. The Witcher is very big. It’s just a very different, less buzzy, demographic.

    • Derp_1337

      Nemůžeš slepě věřit všemu, co napíše nějaký zaplacený pisálek na netu.

      Za 1.) Ta informace o "top 15" je dost vytržená z kontextu a úmyslně zkresluje. Tady mám link Flixpatrol, kde je vidět, jak to skutečně je.

      Kdyby se třeba zmínilo "top 10", tak Zaklínač se tam v jednotlivých sériích ani nedostal. A při "top 20" by na tom Stranger Things taky bylo lépe.

      Navíc 4. série Stranger Things měla 3x větší sledovanost než 2. série Zaklínače. A ještě jednotlivé série Stranger Things mají stoupající tendenci ve sledovanosti. Zatímco u Zaklínače je to prozatím klesající tendence. 2. série měla méně shlédnutých hodin než 1. Tohle hodně řeklo o názorech diváků.


      Za 2.) "Počet shlédnutých hodin" je umělý ukazatel, s kterým přišlo marketingové oddělení Netflixu, aby mohlo lidem ukazovat, jak moc je něco "úspěšné". Nikdo jiný tenhle ukazatel nepoužívá, protože nemá moc dobrou informační hodnotu.

    • Maxianimal

      Ano, ten view count tam byl. Kvůli Cavillovi. ;) A tohle "each season of the Witcher is in the top fifteen of “hours watched.” je tak krásně napsaný, když byli jen dvě série, píšou to jako kdyby jich bylo šest :D

      • Derp_1337

        Jo, přesně. Ten citát je dost zkreslující. Tady je link na Flixpatrol.

        Zkráceně: 4. série Stranger Things měla 3x více "shlédnutých hodin", což je asi nejdůležitější informace. Navíc to "top 15" je účelově vybrané, kdyby se třeba řeklo "top 10", tak Zaklínač se tam ani nedostal. A taky při "top 20" by se taky situace obrátila a Stranger Things na tom bylo lépe.

        • LessPh

          It is what it is.. ja jsem racionalni clovek a doopravdy verim, ze penize mluvi a mluvily i k Henrymu.. nic vic za tim nema cenu hledat. A ono kdyz nemas do ceho pichnout, tak volas i do Netflixu o roli Witchera.. a to byl jeho pripad.

          Ale stejne jako u vsech ostatnich, tak i u Henryho plati... PR selfmarketing, ktery u Witchera zkoulel na jednicku. A jen recnicka... co je Witcher oproti Supermanovi?

  • LessPh

    Tady je zase nablito, takze asi takhle:

    including Cavill signing back on as Superman, are preparing the ground for Cavill-led Superman films to be tentpoles for the upcoming James Gunn DC movie-verse. Being the big star in a big superhero franchise is higher-profile and higer-paying for Cavill than a Netflix show, and would presumably also mean his schedule would be too busy to keep doing The Witcher as well

    • Maxianimal

      Hehe. Jasně, Cavill, pro kterýho je to passion project, propagoval to jako nikdy nic předtím a peněz za to měl velice slušnou sumu (míč za epizodu, tzn. 8 mega jen za druhou sérii). Net worth Cavilla je 40 mega. Takže myslet si, že to dělá čistě ze scheduling a paycheck důvodů je absolutní naivita. Ten seriál je totální hnuj a Cavill je natolik chytrej, že z toho zdrhnul a Superman mu nahnal vodu na mlejn. 

      • Carnage666

        Přesně, on i Superman byl jeho passion project a byl viditělně frustrovanej z toho co WB s tou postavou dělalo. Tak si odskočil ke druhému passion projectu a odváděl dobrou práci. Ale to znásilňování předlohy už asi nevydržel. Věřím že kdyby to bylo všehno růžový a super tak zůstane u obou projektů.

  • Anon-ym

    Vzhledem k tomu, jak moc si Cavill tu roli vymodlil (víceméně zavolal Netflixu a žádal je, jestli by ho mohli castnout) si nedokážu představit, že by to bylo jen kvůli konfliktům s natáčením.

    Přídávám se do týmu "už tu sračku nemohl snést". Jako člověk, co četl knihy a hrál hry musel taky cítit, že tenhle seriál vůbec nemá ducha Sapkowskeho. Skoro nikdo nečekal, že to bude 1:1 s knihou, ale tenhle seriál je jen průměrné fantasy v kulisách Witchera.

  • Za mě, hrál jsem všechny 3 hry, knížky jsem nečetl. Uplně v poho seroš, ok, Triss je tak nějak tmavší a kostýmy jsou prostě k blití (jakejsi soudobej plast všecko nebo wot d fk) ale jinak prostě zábava na pár večerů. Nějak to řešit a vůbec se tím zabývat mi přijde jako fakt megadivný sebemrskačství - přeci jenom je to docela niche fandomová věc, která se tak nějak omylem dostala na Netflix tzn. má to bejt zábava pro celou rodinu. tzn to blije na všecko co máte rádi! Tak blijte na to zpět a nebo já nevim.. dělejte něco jinýho..dyť to je fakt obsah na pár hodin.. kolikrát si to pustíte znova? já nikdy třeba :)

    • V první sérii jsem ještě byl připraven leccos odpustit, a že by tam nějak ctili předlohu se moc říct nedalo. Ovšem, co udělali ve druhé sérii z Vesemira a především Eskela, to byl pro mě signál, že ten seriál pro mě přestal existovat.

    • Jenze ten serial nevznika jen tak ze vzduchu...nekoho proste napadne, ze kdyz je tady uspesna knizni predloha a uspesne hry s celkem velkou fanousovskou zakladnou, ze by bylo fajn udelat jeste serial a vydelat na tom.  Jenze ty knizky / hry jsou popularni protoze jsou napsane tak jak jsou napsane a kdyz v tom serosi vsechno dose...es tak se nediv, ze ti fanousci zacnou nadavat. Samozrejme spouste lidem to je ukradene, protoze predlohu neznaji...ale pokud nechteli uspokojit fanousky, tak si mohli splacat vlastni ceckovy fantasy serial.

  • Carnage666

    Tak to se na to měli rovnou vykašlat. Druhá série to stejně celý pokazila a s jiným hercem to nemá cenu.

    • Ale zas kdyby ho hrál ten Strom-Eskel, to by byla aspoň sranda....

  • Maxianimal

    Chytrej, a ač ne bezprecedentní, tak minimálně hodně nezvyklej tah. Cavillovi se to musí fakt hnusit. Což se mu nedivím, druhá řada je neskutečnej joke a flusnutí do ksichtu všem, kteří četli knihy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit