Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak a ted by mne zajímalo, kolik z těch, včetně recenzenta, hrálo tu hru do druhé mapy? Tady někdo uváděl, že je někde hodnocena na 94% a nevím jestli se tomu smál. Ten dotyčný tu hru také hrál? My ji hrajeme od 10.11.2022. Ted jsme na druhém ostrově. Hra je naprostá pecka!!! Když se Sonic vytrénuje, ta volnost v mapě je geniální, mapy plné akcí. Máme Nintendo Switch a hrajeme to se synem 6 a mne je 47. Pamatuji si prvního Sonika, jak jsme ho hráli. Máme všechny hry od Sonika, videa, materiál. Jako jestli někde uváděli 95%, naprosto to hodnocení sedí. Je to zábavná hra. Sonic Frontiers je skákačka, kde člověk není frustrován, jak někde stále padá a musí začínat znova. Tohle prostě nemá chybu ;)

  • Veskoslav

    Tak čemu věřit. Recenze na Steamu Extrémně kladné. Metacritic přes 80 % u hráčů. Takže buď jsou já Steamu z 94% sjeti nebo autor recenze dostal na recenzi něco, co nechtěl.

    • Za mne to hodnocení sedí. Jsme na druhé mapě asi ze šesti. První mapa je tak akorát, i ty úkoly. Druhá je o dost větší. Je to poušť a spousta menších ostrovů a jeskyní. Máme Sonika vytrénovaného, sbíráme vše co je třeba, aby se nám furt vylepšoval. Důležité je mít plné kroužky. Prostě  400/400 a máte super schopnosti. Je zde spousta nepřátel, na které musíte pokaždé jinak. Chvíli to celé trvá pochopit, jak se to ale neučíte, tak je to mazec.. Za mne hra co je zábavná. Na Nintendo Switch, první, co se někde nezaseknete. Je hratelná a akční. Tahle recenze mne přijde jako zaujatá. Dotyčný hru hrál pár chvil a asi ho nebavila. Sonic se prostě vrací, kdo to nevidí, asi ani vidět nechce a něco ho na tom žere ;) Za mne je to prostě pecka! ;)


  • Kravicka

    95% na steamu :D

  • ZOLLINO

    musim se priznat ze mne se prvni sonic film s Jim Carreym libil... sem divnej?

    • Pavel Makal

      Nene, to je úplně v pořádku :)

  • frank.horigan

    Co k tomuhle dodat. Prostě velké korporáty jako Sega nebo třeba Netflix mají dojem, že se MUSÍ za každou cenu furt vytvářet obsah, potrava pro lidi znuděné životem :) Inu konzumní doba.

    No a pokud se toho obsahu tvoří neúměrně moc, kvalitu je těžší udržet.

    Nevím, jestli má tohle být odpovědí na SuperMarioOdyssey, ale .... tomu snad nikdo nevěří.

    Poslední pecka Sonic byl Sonic2 na MegaDrive, protože do té doby, na podobný systém Sonic celým svým plytký lorem vlastně patří. 

    • Asi s tím spousta lidí nebude souhlasit, ale mně přišel Sonic primárně jako prezentační hra pro schopnosti Mega Drive. Podívejte, jak rychlé mohou být hry na naší nové konzoli! V tomhle ohledu fungoval naprosto perfektně. Rozvážný herní styl Maria se za Sonicem pomalu nestačil otáčet. Ale zase měl jiné věci, co mohl nabídnout, takže se prodávalo obojí. Sonic sice překročil svůj stín prezentační hry, ale ne natolik, aby se stal tak silnou značkou, která by byla úspěšná kdykoliv a kdekoliv.

      Sega momentálně funguje jako úspěšný vydavatel. V podstatě jí nic nenutí vyvíjet vlastní hry (rozhodně ne nedostatek peněz). Možná jen chtěli ukázat, že na Sonica ještě úplně nezapomněli a shrábnout prachy z vlny nostalgie (což možná i vyjde).

      • tuco

        Taky bych to chapal spise marketingove, tedy ty pozdejsi reinkarnace. 

    • Netflix musí vytvářet nový obsah, proto si lidé tu službu předplácejí. Pokud nebudou vytvářet, lidé nebudou předplácet, čistý kapitalismus, žádná charita. Ano, převážná část produkce jsou ѕračky, ale to většině diváků/konzumentů vůbec nevadí. Totéž SEGA a další firmy, nebudou vytvářet obsah (hry), nebudou generovat zisky. O znudění životem to není. To bychom tady mohli filozofovat a stejně bychom došli k závěru, že jediným smyslem života je chcípnout.

    • a9l2e90x

      Naprostý souhlas, ale snad jen k těm peckám. Skvělý díl je ještě díl z roku 2017 Sonic Mania. Tam to ale snad nevytvářela přímo SEGA, ale fanoušci, či tak nějak. Už si nevzpomínám

      • Pavel Makal

        Zmiňuju ji v textu a ano, je to projekt, který vzešel z fanouškovské komunity.

  • a9l2e90x

    Děkujeme za recenzi a snad jen.. čekal někdo něco jinýho? Už z prvních trailerů to nevypadalo nikterak vábně

    • unicz

      No ale to se přeci vysvětlilo, ústy producenta, že je to jen nepochopení konceptu.

      Zdejší redakce jen opakuje již známý "fakt" 😂

  • Ježek není hlodavec .. jen pro info . ;)

    jinak to minimálně nehezky vypadá .... 

    • Pavel Makal

      Opraveno, dík!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit