Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KrPa

    😂 nejaka parodie?  koukam ze v netflixu videli ty asijste sosky zaklinace tak si rekli proc ne 

    • Derp_1337

      Z pohledu nejvyššího managementu Netflixu je to "freestyle" adaptace.

      Z pohledu fanoušků (knižní a herní) série je to trapná parodie. 😂

      • tuco

        Nastesti, alespon pro Neflix, to show neni je pro fanousky serie. 

        Plno lidi (narychlo jsem si nasel, ze 76mil domacnosti nejaky cas prvni serii sledovalo, coz je vic nez hracu co Witcher hralo a mnohem vic nez ctelo) se na to bude divat nezatizeno vlastni predstavou elfu nebo koho. 

        • KrPa

          😂 pro fanousky to neni ale nalepku Witcher tam presto dali, to nejak nedava smysl? 

          • tuco

            Jisteze dava. 

            Existuji desitky snad i stovky milionu lidi kteri Witcher znaji v tom smyslu, ze o nem slyseli v ruznych, co je vsak dulezitejsi  v pozitivnich, souvislostech.  A Netflix toho jednoduse vyuziva.

            Nehlede na to, ze i fanousci se na to mozna podivaji. Jednak proto, ze nic jinyho na co by se chteli podivat nebude, nebo proto aby se pak o tom mohli bavit ve skole o prestavce, v praci u kavovaru nebo na internetu v diskuzi. 

  • tomekbobek

    Nejhorší je, že jak je jeden elf asiat, další běloch a další černoch působí to strašně jako nějaký umělý konstrukt a mě osobně by to odtahovalo od děje a celkové atmosféry. Samozřejmě pokud to chtějí mít genderově a rasově vyvážené, tohle je cesta, ale mohli by si s tím trochu víc pohrát, jako třeba v Rodu Draka, kde prostě jeden celý rod změnili na černochy.

  • frank.horigan

    Ti tři lidé nebo elfové z první fotky, ti jsou určitě na 100% ze světa Zaklínače, na to dám krk :)


    • tuco

      Presne tak, ty budes asi jeden z tech to svetem Zaklinace zijou kudy chodi. 

      Prerikavas si dialogy, zdaji se ti sny v tom svete se odehravaijci, modelujes si figurky postav a kreslis skicy scen a o vikendech si s kamarady lepite spicaty usi a behate po lese s lukem. 

      A pak uvidis elfa kterej neodpovida tve predstave, tve milovane predloze, a ses vytriggrovanej az do ... Ja to chapu. To musi byt muka. Spat s tou knizkou pod polstarem a oni to tak hanobi. To je hereze! 

      • Vojtzech

        Jestli někdo z vás dvou působí vytriggerovaně, jsi to spíš ty.

        • tuco

          To byl samozrejme pokus o sarkazmus a asi jsem mel reagovat na jine komentare nez ten od frank.horigan. 

          Nicmene, komenatre (jen zde na games bych jich mohl najit tucty) typu .. to neni z  toho (meho milovaneho) sveta jelikoz ten je cerno-bily a toto je barevny .. mi uz prijdou trapny. 

          Jak jsem psal Derp_1337 vyse. Miliony lidi se proste chtej nenarocne bavit a pravdepodobne vubec neresi, jestli elfove ci trpaslici jsou taci nebo onaci. 

          Takze kdo to resi? Bud nejakej purista, nebo nejakej rasista, nebo nekdo kdo opakuje po ostatnich. 

          • KrPa

            tak proc si netflix nenatoci nejakou vlastni fantasy? proc se to musi jmenovat zaklinac? protoze to jmeno prodava...

            kazdy, kdo si kvuli tomu netflix zaplati, je klamany zakaznik

            • tuco

              No vidis, tady jsi sam odpovedel na otazku kterou jsi polozil vyse. Protoze se to prodava. 

              Kdo si kvuli tomu zaplati Netlfix .. kolik myslis, ze takovych je versus tech co uz ho predplacenej maj a chcou neustale novej obsah? Podle mne zlomek. 

              Tak budou zklamani. Mesic uz zaplatili. O co jde? 

              • KrPa

                Reakce na příspěvek:

                klamani zakaznika? to je u nas treba trestne! ale tebe ocividne plati netflix

                • tuco

                  Reakce na příspěvek:

                  Ocividne ne, ja ho ani predplacenej nemam. Dvakrat mi dali mesic zdarma, zkouknul jsem co me zajimalo a tim to skoncilo. Ted uz mi to ani nenabizi :) Klamani .. nevim, to vi pravnici. Shodneme se, ze Zaklinac prodava, to je dulezite. 

                  • KrPa

                    Reakce na příspěvek:

                    😂 jiste, protoze kdyby udelali nejake radoby svoje fantasy, tak by to byl takovy prujem, ze by se na to nikdo nedival

                    kdyz nejsou schopni ani poradne natocit neco, co ma 3 hry a 8 knizek a ma dany svet

                    a sem velice rad, ze si uznal tvorbu netfilxu na takovou uroven, ze kdyby si jej nedostal zdarma, tak by ses na to ani nedival

          • Derp_1337

            Nesnaž se to překroutit na nějaký rasismus či purismus. Tady jde jenom čistě o fantasy.

            1.) Pokud bereš jenom v potaz lidi, co vůbec neznají fantasy, tak tvůj názor možná vystihne jejich dojem. Jestli takoví lidé byli cílovou skupinou pro Netflix, tak v tom případě Netflix přinesl decentní zábavu.

            2.) Ale tvůj názor se vůbec nebude vztahovat na lidi, co mají rádi fantasy, čtou fantasy knihy, hrají fantasy hry a pravidělně se dívají na fantasy filmy či seriály. Tihle lidé už prostě mají určitý názor na elfy, trpaslíky, atd. V případě těchto lidí Netflix totálně zklamal.

            • tuco

              Ty jim rikas maji radi fantasy a ja jim rikam puriste (purismus  - úsilí o stylovou čistotu umělecké, zejm. architektonické tvorby). 

              Maji urcity nazor, lepe receno maji vyhraneny nazor, na fantasy a Netflix nebo kdo fantasy "znecistuje" ruznymi vlivy. To neni zadna urazka, purista. 

              Nicmene, trvam na tom, ze neustale poukazovat na to, ze do roli jsou obsazovani barevni, je trapne. To snad vidi kazdej, to neni treba meldovat.

      • frank.horigan

        Ani jsem to necetl zatim..

  • ripper

    Vzhledem k tomu, co Netflix provedl s druhou sérií Zaklínače, tak si nedělám iluze, že by toto mohlo být jakkoliv v duchu knih či her.

    • Derp_1337

      Cítím to podobně. S první sérii jsem byl relativně spokojený. Ale netušil jsem, že u 2. série jde tak kolosálně pokazit tak skvělou předlohu. Velká nuda a zklamání.

  • Jevo83

    Herkules a Xena, warrior prince vibes.... teda len co sa tyka dojmu z technickeho spracovania .... bohuzial okamzite zabudnutelni herci bez charizmy a typicky genericky pristup "dajme tam vsetko, takze nakoniec to bude onicom"..... nerozumiem tej nalepke Witcher, skor to vyzera ako Narnia 

    Ps: velky biely muz so sekerou, aziatka na styl cinskych bojovych umeni a cernosska samanka/kuzelnicka... od Netflixu by som necakal taketo kulturne stereotypy, mozu sa hanbit 😁

  • Stejně jako mě fascinuje, že pro fanoušky netflixového zaklínače je červená karta až to, že dojde k výměně Geralta. Tak mě fascinuje ten přístup, pokud se odprostíme od toho, že je to ze světa zaklínače, mohlo by to být i dobré...Ale on to světa zaklínače bude. Nevím, jestli je to tím, že autoři jsou tak kreativně impotentní, že si nejsou schopní vymyslet vlastní svět, nebo manažeři Netflixu mají obavy, že když to nebude mít nálepku Witcher, třeba by na to nikdo nekoukal. Výsledek je pak taková divná sra..

    • KrPa

      b je spravne

  • Je to smutný když i trailery vypadají blbě. :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit