Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zklamání jak kjáva. K nerozeznání od namóděného witchera... 

    A to jsem na to čekal přes půl roku. Další CDP vostuda

    • Pre niekoho, kto kupuje W3 v zlave teraz a nikdy to nehral to moze byt plus. Nemusi sa hrabat na Nexuse v hromadach modov a testovat a ma graficky a mozno aj kusok herne updatovanu hru.

      Pre mna to moc nema zmysel, pretoze neviem, ako by mi to hru rozbilo, ja sa naopak snazim si zazalohovat nainstalovane mody a nastavenia "keby prislo nejake kremikove nebo".

  • mně to přijde uplně zbytečný. ale tak zadáčo.. asi cdprojekt nemá co dělat no.

    • Derp_1337

      "CD projekt asi nemá co dělat"

      Tomu se říká "damage control". CDP si dost poškodilo reputaci vydáním nedodělaného Cyberpunku, tak se teď snaží utěšit hráče.

  • Next-gen ne-next-gen, pre mna (okrem limitu aktualneho HW na mojom stole) bude otazkou, ako na tom budu mody do hry. Pretoze originalny herny system W3 je pre mna bez nich skoro nehratelny a niektore mechanizmy a napady som vyslovene nenavidel.

  • nesnesitelnej666

    Nevíte někdo, jestli next-gen verze bude samostatný titul na Steamu, nebo jestli to "přepíše" původní hru? Bude možné hrát původní verzi? Bude nutné znova odemykat achievementy? (Ať vím, jestli se rovnou připravit na průchod na nejtěžší obtížnost a na střílení lidí pitomou kuší do hlavy:))

    • LessPh

      Přepíše původní.. jsou o tom teď velký tahanice.

  • Gulivera84

    Pochopil sem dobre ze pouziji HD Textury z Nexus modu?

    • Lukyz

      Jeho autor "Halk Hogan PL" několikrát teasoval, že na další verzi modu spolupracuej s CDPR, takže předpokládám, že ano. 

      • Gulivera84

        Tak to je supr. Aspon neco naty konzole....Na PC si to clovek utvori obrazu svemu, ale konzoli....vsak vime....

    • Pokud ano, tak doufám, že si tentokrát vyřídí s autory svolení. Když na GoGu vydali Daggerfall Unity s balíčkem modů z Nexus mods bez povolení autorů, dostali slušný (a zasloužený) kouř. Zkusit to s W3 by mělo mnohem horší následky.

  • MishKonn

    Scrotum armor - hard pass.

  • Hzjena

    Vtipné je že na videu je mark "PC" a přitom je ovládání páčkové... No
    nic každopádně, kdyby chudáci vývojáři nebyli omezení ,,výkonem,,
    konzolí které by už dávno vymřely nebýt neskutečné snahy developerů,
    zavděčit se (a hlavně dál vydělávat) i zarytým zpátečníkům (měli je
    odstřihnout jako simbiana už před lety..), byly by hry úplně jinde. Stačí se podívat na jakoukoli prezentačku nové hry, kde vývojáři nenápadně naznačují, že jsou limitování výkonem konzolí....

    • Tradiční trolling? :-D

      Her, které vycházejí jen na PC a nejsou nijak bržděn výkonem konzolí vychází fůra. Schálně kolik z nich vypadá třeba znatelně lépe než GoW:R nebo TLoU2? :-D

      • Derp_1337

        Fakt skvěle na PC vypadá MS Flight Simulator a Metro Exodus. Ty hry nejsou sice exluzivity, protože vyšly i na konzole, ale s PC verzi si vývojáři dali fakt záležet a vypadá to mnohem lépe než konzolové verze. Pak ještě můžu zmínit Cyberpunk 2077. Na CP2077 ale potřebujete fakt nadupanou mašinu, aby člověk vše rozjel na ultra.


        Z ryzích PC her vypadá dobře Half-Life: Alyx. Ale to je čistě jenom niché hra, protože k hraní potřebujete velmi výkonný HW a kvalitní VR set a to má maximálně tak 1% hráčské populace.

    • michaelfoucault

      Zaklínač je zrovna jedna z her, které se hrají na gamepadu výrazně lépe, než na klávesnici a myši. 

      • Ako komu.

        Mne ako niekomu, kto gamepad nie je nauceny pouzivat a nemam nan vycvicenu svalovu pamat, to da muciace zariadenie.

        Zato synovec hra pokojne napr. Vermintide 2 na gamepade (aj ked najlahsiu obtiaznost - mna by ale s nim zabili aj na nej 😀 )

    • Na PC snad nejde hrát gamepadem? Naopak, u spousty her se jedná o nejlepší možný ovladač. To jen zarytí PC debílci hrají Tomb Raidera klávesnicí a myší. A zbytek tvého blitku ani nekomentuji, ztráta času.

      • Inquisitor

        Já hraju TR s klávesnicí a myší. Nemám problém a hlavně přestřelky s ovladačem? Nic pro mě. Jinak nejsem purista a některé hry nemám problém hrát s ovladačem. 

      • Hzjena

        Ano to mi nedošlo. Proti ovladači nic nemám, opravdu existují hry (jichž je minimum [zdvořilé odkašlání]) které se na něm hrají lépe, ale za tím zbytkem si stojím. Naopak se bavím tím jak se krabičkáři zarytě drží svého i když jim člověk ukáže důkazy, jak fyzicky tak papírově... :D

        • Jevo83

          Nebyt konzoli tak herny business je stale alternativnou zalezitostou pre par alternativnych asocialov v pivnici :) historia hrania mimochodom zacala na konzolach, nie na pc...

          • Hzjena

            Přesně začalo to na konzolích, ale vývoj jde dál... Telefonování taky začalo na pevných linkách, vlaky taky začaly na páře...

            • Jevo83

              Preto hrat na jednej platforme vedie k stagnacii.... kazda ma nieco do seba. 

              Herne pc s ultrawide monitorom je perfektne na strategie a kompetitivne fps a podobne.

              Konzole su zase super na velke pribehove rpg, akcne 3rd person hry atd, na velkom televizore s poriadnym zvukovym systemom... a mas na vyber PS5 s jeho paradnym dual sense alebo Xbox series X s gamepassom

              A este stale mi k trom hore uvedenym doma chyba Nintendo kvoli exkluzivitam :)

              A aby som nezabudol.... sudoku na mobile na wc :))))

          • LessPh

            Ac jsem PCckar, tak s tebou musim souhlasit. Hodne dobreho z konzoli prislo a jeste prijde.. ale i tak mi konzole do domu nesmi😉

        • frank.horigan

          Ty prostě nepobereš, že někomu absolutně nejde o 150fps, nebo nativní 4k. konzole ačkoli jsou dnes vlastně předražené, pořád smetou PC do kýblu cenou, jsou jednoduché na ovládání a pro lidi co chcou hrát a "nebere" řešit firmwary a ovladače a ladit ventilátory bla bla...

          Mám JEN PC, ale zapojené do TV, v něm "nahrané" 3 konzole a hraju na klávesnici, na gamepadu, v 3D - a to i hry, které ve 3d nejspíše neviděli ani jejich vývojáři. Co si jen můžeš přát.

          Naprosto nechápu, k čemu kdo dnes potřebuje výkon vyšší než má PS5. Nechápu, buď jsi hráč a nebo šulíš honínka nad hodnotama v MSI Afterburneru. 

          • zanek.s

            "Naprosto nechápu, k čemu kdo dnes potřebuje výkon vyšší než má PS5."

            Odpoví ti třeba i článek pod kterým toto píšeš. Konzole (PS5) 4K Ray Tracing 30FPS, nebo 60FPS bez RT. Stejný problém v HZD 2 nativní 4k 30 FPS, nebo nižší rozlišení 60FPS (a spousty dalších her kde ani PS5 nativní 4K na 60FPS nezvládá). Když už mám doma 4k monitor (TV), tak fakt nechci hrát na medium nastavení, nebo 30 FPS. A právě na to potřebuji vyšší výkon a na PC ho dostanu (s novou GPU samozřejmě   😉

            • frank.horigan

              Njn a pak přijde někdo, kdo chce 4k+RT+120fps.. protože bez toho NEDÁ žít. “Jsem nenáročný, spokojím se se vším”..  

              Kde je tedy ta hranice? Dokud tu nebyla 4090, tak jsi X her nemohl hrát ve 4k s RT ani na PC. A to se bavíme o kartách za 40tis a výše. 

              Takže co už je dost?

          • "Naprosto nechápu, k čemu kdo dnes potřebuje výkon vyšší než má PS5"


            Já zase nechápu tenhle pohled "JÁ" něco nepotřebuju, tak to určitě nepotřebujou ani ostatní. Rovnou ti i odpovím na co třeba potřebuju vyšší výkon já - na letecké simulátory. Tam se konzole nechytají.

            • frank.horigan

              Dobře bavme se o jakémsi mainstreamu, rozuměj hry pro hodně lidí. Simulátory ok, mimochodem ten velký otec všech simulátorů od MS je i na SeriesX ne? 

              Ale dokud nevyšel MSFS, tak bylo hraní (leteckých) simulátorů opravdu jen okrajovou záležitostí pro minimum lidí. 

              Jinak já osobně mám jen PC, ale za to, že existuje Playstation jsem moc rád. 

          • Dříve konzole možná vyšla levněji ale dnes už ne nebojím se říci že většině uživatelů stačí na těch 4-6 let PC v hodnotě 25k a nemusíš už nic platit a hlavně kde nejvíc ušetříš jsou samotné nákupy her v akci a hlavně mnohem širší nabídka her,módu atd, kdežto konzole nákup za 12-14 k + ps + na rok nějakých 2,5k? Tak kde je levnější ?

            • LessPh

              Někteří lidi počítají jen peníze co mají právě v peněžence... nedokážou si spočítat na kolik je vyjde tzv. TCO - total cost of ownership..

              Pokud budeš kupovat PC ze střední třídy na začátku nové konzolové generace, tak ti vydrží na celý lifetime té dané generace, navíc knihovnu si přenášíš sebou na další budoucí PC a nejsi nucen platit za remastery, které většinou nic nepřináší (čest výjimkám), a jen tahají z fanoušků peníze pod záminkou, že svoje oblíbené hry mohou hrát i na novější generaci.

              A jestli PS plus stojí 2,5T ročně, tak stačí vynásobit 6ti (lifetime konzole) + připočíst náklady na konzoli samotnou a už si skoro na ceně PC ze střední třídy. Prostě to má MS a SONY dobře spočítaný...

              Jak píšeš na PC je vše za hubičku a prostě můžeš hrát od rána do večera a stejně ten backlog tam bude pořád. NAvíc módy odemykají ve hrách prostě jinou dimenzi, některé hry bych ani bez módů nehrál.. CK III, Skater XL, CIV, XCOMy ad.

              • frank.horigan

                Reakce na příspěvek:

                Tak já na PC kupuju hry za pár korun to je jasné, ale konzole mají furt ten bazarový prodej který na Steamu neexistuje a tam jsou ty ceny taky úplně směšné.  

          • LessPh

            Jde o to ze na PC mas proste vic moznosti a hlavne mody, bez kterych bych si hrani nedokazal uz predstavit..

  • Nejdřív jsem si říkal "takže nám dají akorát raytracing a fotomód, takové čekání kvůli pár kosmetickým blbostem", ale pak vidím, že i nové DLC? Tak snad to nebude jen nějaký 10 minutový quest typu "jdi X, zabij Y, přines Z".

    • zanek.s

      Bude to hledání nákresů na novou zbroj. Počítám stejné hledání nákresů které už ve hře je. Neočekával bych nic velkého 

      • Jo, to dává logiku.

  • Jevo83

    Som velmi zvedavy na DualSense.... Cyberpunk ma vyborne zvladnutu haptiku aj reproduktor na ovladaci....

  • zanek.s

    Áááá. Dobré ráno na Tiscali  😂

    BTW: jsem zvědav jestli bude ve hře stále foukat vítr o síle uragánu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit