Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problémový stealth? Kde bylo v prvním Zaklínači nějaké plížení??

    • Pospec

      Nikde, ale taky se tam o Zaklínači nepíše. Řeč je o předchozí hře studia co na remaku dělá.

  • KronosDeret

    Hmm, moje původní domněnka byla že tak CD projekt chce získat skilly na další produkci v UE5, přeci jen když je hotový příběh, questy, zvuky... předělat původní hru by vlastně bylo skvělé cvičení v novém enginu.

    • LiarForHire1

      To je pořád 80% před nimi, nemluvě o tom, že ty questy bude třeba přescriptovat a předělat, zvuky určitě taky minimálně zremasterují.

  • No, předpokládám, že se lokace budou otevírat postupně, jen bude možné se vracet zpět. Možná ne úplně a možná to bude mít nepříjemné následky (ve čtvrté kapitole nebude pro Geralta Wyzima moc příjemné místo k pobytu). Určitý smysl to dává, všechny lokace kromě úvodní jsou vlastně jen Wyzima a její okolí. Kdyby to šlo proběhnout kolem dokola, tak by to mohlo být docela hezké. I když ano, naruší to strukturu příběhu a jeho ucelenost v rámci lokací. Spíš by mě zajímalo, proč tak zásadní změna? Jestli prostě chtějí, aby to vypadalo jako třetí díl a podle toho se to i prodávalo? Tak tomu moc nevěřím, i když se mohu mýlit.

    • Proč? Třeba to už byla vize původně, jen to tehdy nedokázali udělat po technické stránce (zkušenosti, síla hw,...) a tak to při remaku přiblíží původní myšlence?

    • Slavik_Jenda

      Po 3. dílu by 1ku jako takovou hráči nepřijali... Drtivá většina hráčů včetně mě hrála jen 3. díl... 1ka jako menší 3ka je přesně to co většina očekává...

      • Je otázkou, jestli to nakonec nenaštve jak fanoušky jedničky tak ty, co si představovali "menší trojku". Jednička je úplně jiná hra. Dali si dost záležet na tom, aby oddělení lokací a kapitol dávalo příběhově smysl a udrželo příběh kompaktní a stejně se chvílemi rozplizával. V open worldu nějaké kiksy odvádějící hráče od hlavní linie vyniknou ještě víc. Taky z toho můžou udělat úplně něco jiného, uvidíme. I sama hlavní linka bude po trojce působit divně kvůli postavě, co je v principu tak trochu podobná Ciri. Takže do toho možná kopnou i tady.

        • Slavik_Jenda

          Záruku nemáš nikdy, každá značka se může zkazit... Nicméně bych si dovolil říct, že 1ka tak jak byla byť v lepší grafice, tak by od mainstreamových hráčů dostala strašnej hejt...

          Je jasný, že budou cílit na nové hráče a čerpat z nadšenců 3. dílu... Očekávám menší hru, které poslouží demo / technologické demo pro další velké díly Zaklínače...

          Co se týče příběhu, pokud to zvládnou jako ve 3ce, tak stejně půjdu z questu do questu... To tak skvěle vše na sebe navazovalo, že fakt nemám strach, že by se to rozplizlo v OW...

          • Nedělej si iluze o tom, že je jednička nějaká malá. Je větší než dvojka a 70 hodin v ní klidně utopíš, když nespěcháš a chceš vybrat všechno. Pokud přidají nějaký OW obsah, tak to může být skoro stejně dlouhé jako trojka, i když asi na menším prostoru. Tedy žádné demo.

            Je na tom taky mnohem víc k opravení než jen grafika: Design lokací (především interiérů), design NPCček (která se hrozně opakovala), souboje (někdo je měl rád, ale spíš se na ně nadávalo), kartičky za sexuální aktivity a související "questy" by v současné době taky neobstály, inventář byl dost omezený, strom dovedností, pokud by měnili souboják...

            Jít z questu do questu se v jedničce dalo, ale vzhledem k tomu, že tam nebyl level-scaling, začalo to tam být po chvíli těžké. Prostě předpokládali, že se nějakých vedlejších aktivit budeš účastnit. Pokud je naopak projdeš všechny, je to ke konci celkem lehké, ale ne úplně snadné.

        • KrPa

          hlavne z 3 udelali tuctovou mlaticku s vybornym pribehem, jednicka je spise klikaci adventura s dobrym pribehem, to nejde zkombinovat a uz vubec tam pritahnou hrace z 3

          • Zkombinovat to jde. Bude z toho průměrná mlátička s průměrným příběhem, no. A hlavně božskou mocí prostoupený meč od Paní jezera poletí rovnou do truhly, protože už ti dávno z nějakého zapomenutého pařezu v lese vypadl lepší.

  • zanek.s

    Pěkně. Tak s původním dabingem už se loučím a doufám aspoň v titulky  🤔

    • michaelfoucault

      Myslíš ten úplně nejhorší dabing na světě? Co mají všichni s tou češtinou? Vždyť ve většině her zní úplně tragicky. 

      • Taky me zaujalo co stale lidi chce jedine dubing! Musi to mluvit CZ! Dnes bych cekal, ze to bude pozadavek leda od pana vekove 50 let a vic :)

      • Derp_1337

        "Ten nejhorší dabing na světě" ?

        To jsi myslel české dabingy všeobecně nebo si tak dobře pamatuješ ten konkrétní dabing Witcher 1 ?

        Co si pamatuji, tak ten dabing prvního Zaklínače byl celkem příjemný. Ti překladatelé na tom dost zapracovali a dokonce si prý najali někoho, aby jim pomohl se správnou výslovností elfských slov. To se jen tak nevidí.

        • No, já si pamatuju na ten v prvním Zaklínači. Překlad byl rozhodně vynikající (vycházel z knih, jak to mělo být) a projevil se i v titulkách. Nicméně mi hrubě nesedly hlasy. Hned po intru jsem začal hledat, na co se to dá změnit a vybral polštinu s českými titulky (a zůstal s ní i v dalších dílech). Akorát mě štvalo, že moje verze si nepamatovala nastavení a musel jsem jazyk přepínat po každém spuštění. Jinak mám český dabing rád. Ten v netflixím Zaklínači ušel. Ve hrách se moc nevyskytuje (aspoň v novějších), ale až bude hotový pro Kingdom Come: Deliverence, tak ho určitě zkusím. Ukázky nezněly dokonale, ale rozhodně nebyly špatné.

          • zanek.s

            Polský dabing a CZ titulky jsem zkoušel ve trojce. No, můj mozek to asi neumí pobrat    😂   Tím jak polštině napůl rozumíš a čteš titule, které dost často nesedí k dabingu, tak jsem měl v hlavě takový guláš že jsem zase honem rychle přepl do angličtiny.

    • J.V.Stalin

      Tak to ti mohlo být jasný už dávno, když je to remake...

      A titulky na 99% budou. CDP je v tomhle už jistota.

      • zanek.s

        Tak přesně tohle jsem si říkal před vydáním Thronebreaker - The Witcher Tales. A pak jsem hořce plakal soudruhu Staline

      • ravux

        Jistota neni 99 %.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit