Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cNNk

    Popravde to mam stejne jako Adam. Bavi me to, ac vlastne nevim uplne proc, k Marvelu taky nemam hlubsi vztah a karetni hry jsem nikdy moc nehral :D Vyhoda asi je, ze prohra neni extra trestem, monetizace vlastne neni a clovek co hraje parkrat za den vlastne furt plni nejaky ukol, ma nejaky postup.

    • Pixie

      Snap mě baví, i když po 2 měsícíh už se dostavuje stereotip a jediný hnací motor je snad progress v collection level, kde se člověk čeká na nějakou novou zajímavou kartu. Nemám moc, ale i tak na lvl.600+ už to jde docela pomalu. Když tady čtu , že monetizace není, tak s tím nesouhlasím. A co ten premium pass?? Ve free season passu jde odemknout jen pár odměn. Zbytek je pod zámkem premium a jsou pod ním i karty, což mě štve. Ted po novém update přibyli další druhy měn, tak uvidíme....

      • cNNk

        Season passem si odemknes jednu kartu, ty ostatni mi normalne padly z progresu a ta jedna by mela padat hned dalsi sezonu, takze si ji odemknes defakto o mesic driv ...coz me nijak neurazi, ostatni odmeny jsou zase hlavne o urychleni postupu kolekce. Hraju cca mesic a bez invetsice jsem skoro na 600 kolekce, coz mi umoznuje hrat pohodlne nekolik decku .. move, discard, atp (Ne, ze bych je umel :D )

      • Zcela F2P lze dosáhnout při aktuální množství karet plné kolekce zhruba za 6 měsíců (při aktivnějším hraní). Pomocí season passů a občasného obnovení daily úkolů za goldy to jde relativně urychlit. Takže monetizace existuje, ale asi není tak strašná. Decky jsou relativně flexibilní a full kolekce není třeba. 

  • tuco

    Vsiml jsem si, ze to hraje Lifecoach, legenda Hearthstone kterej nad kazdym tahem premyslel jeste dyl nez Jarla ;) tak jsem si rikal, ze to mozna kravina nebude a mel bych to zkusit.

  • celoush

    Záchodová hra roku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit