Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pročetl jsem recenzi a diskuzi. Tato hra je hodně solidní nářez. Nádherná grafiky, famózní hudba (Jesper Kyd to prostě umí), optimalizace ujde na to, že to má měsíc a obsah/fix bugů probíhá co týden. V mích 40 letech kdy jsem dávno ztratil reflexy je tohle parádní odreagování s kamarády nebo když vás naštval šéf. Oproti Vermintide 2 je to i jednodušší protože nemusím furt klikat jak pako, ale zas vyšší obtížnosti taky dají zabrat. Obtížností je pět a pokud nemáte sehranou partu tak do 4 a 5 ani nechoďte. Mám Ogryna se zlatou výbavou a občas dám s publikem 4 obtížnost, ale to je tak 50:50, že dostanete solidní lidi. Já to můžu jen doporučit už proto že Fatshark z Vermina udělal hodně dobrou hru a tak i zde je má vyhlídka stejná. I již dnes uzavřená hra War of the Roses od Fatshak byla skvělá hra.
    Kdo rád relaxuje rozsekáváním čehokoli tak neváhejte a kupujte. Nečekejte dokonalost a budete spokojeni;)

  • Vubec nechapu optimalizaci hry na moji rtx 3070 pada do winu tim je hra nehratelna

  • TheGGG

    skvělý gunplay, atmoška, grafika, pokouknutí po lore, nepřátelé a customizace + boží hlášky a narážky....

    mizerná optimalizace, technické problémy, zatím málo obsahu.

    každopádně se bavím, paprsky lasgunů co kříží chodby a kosí hordy kultistů mají prostě neskutečný vibe jak z knížek o gauntovi... 7/10 určitě, ale dal bych i víc...

  • MishKonn

    Zcela upřímně nechápu, jak může dostat osmičku hra, která má nulový endgame, chybí v ní půlka slibovaných funkcí a je funkcemi holá i oproti předchozímu titulu studia při vydání, navíc stále technicky funguje otřesně. 

    • Ono to zpis pusobi jako recenze zazitku z prvniho pruchodu misi bez vetsiho opakovani, ktery si recenzent nadmiru uzil vyjma teda tech padu, o kterych se taktez zminuje, za coz strhl ty dva bodiky. Jenze tyhle dojmy si mohli lidi udelat uz z bety. Kdo v tom planuje ztravit vic jak 10 hodin by se spis mel podivat na Steam recenze.

      • Derp_1337

        "tyhle dojmy si mohli lidi udelat uz z bety"

        LOL  😂

        Pro koho si myslíš, že se primárně píšou recenze? Pro lidi, co hráli betu a už se udělali názor na hru? A nebo pro lidi, co betu nehráli?

  • KronosDeret

    Jenže já už Left 4 Dead hrál, i dvojku a to tak, že už sem šel levely prakticky na slepo a vracet se do herního konceptu z roku 2005 (zombie mod pro Counter Strike Source) ikdyž je to v nové estetice... je super že to je pro novou generaci hráčů podané nově, ale stejně jako arénové střílečky už je to prostě trochu pasé.

    • Derp_1337

      Je komické, jak podáváš tvůj osobní vkus jako nějaký standart, který na 100% vystihuje situaci na trh. Píšeš nesmysl.

      Hele, jestli tě něco nebaví, tak to prostě nehraj. Očividně nejsi cílovka daného žánru. Hraní přenech lidem, které takové věci baví.

    • XXDarthVaderXX

      A co přijmout fakt že ne každého baví B. R. žánr. Na kompetetivní (PvP) nemá už tolik času, a chce si s někým zahrát? Od toho máš kooperaci. On žádný žánr není mrtvý, jen se musí pracovat s tím, že se doba mění. 

      • KronosDeret

        No však ne, to by ani nedávalo smysl, ale třeba by se někdo mohl zamyslet a zkusit udělat herní mechaniku ve světě WH40k, které by čerpala z něčeho z toho světa místo boje proti náhodným hordám. Já samozřejmě nejsem herní designér, ale nedával by větší smysl třeba něco jako Kill team? Dvě extrémně silné skupiny proti sobě na generovaných miniscénářích.

        • XXDarthVaderXX

          Není tohle Unreal Tournament? 😉

  • Doufám, že tam není ten hrozný loot/drop systém jako ve Vermintide 2. To ses ugrindil k smrti na bedýnku, aby ti padla o +10 powerskore lepší věc.😐

    • XXDarthVaderXX

      Ee, nakupuješ. A u Vermuntide 2 haraburdí ničíš a pak craftuješ. Celkem rychle se dá získat solidní itemy, ale ano, po pěti hrách mít nic extra nebudeš. 

  • Bohuzel je to velice velice velice nedodelana hra a to hodnoceni je uplne ujete a kdo neni naprosty fanatik do W40k tak bude zklamany. Stereotyp je sileny uz behem levelovani, ktere ovsem nikam nevede. Jediny efekt je ten, ze muzete delat ty same mise jen na vyssi obtiznost... Neni tam vubec nic proc tu hru hrat po tom, co si parkrat projdete stale se opakujici mise. Ani pro tu vybavu nemusite plnit mise, nakupuje se v obchode, ke se nabidka meni behem par hodin, takze se proste lognete, podivate do obchodu a zase odlognete.

    • Derp_1337

      "Neni tam vubec nic proc tu hru hrat po tom, co si parkrat projdete stale se opakujici mise."

      To není moc dobrý argument. Tohle platí pro obrovskou hromadu her. Celé to stojí jenom na osobních preferencích daného hráče a jestli jej baví dělat pořád dokola to samé s jediným výsledkem, že se postupně zlepšuje ve hře.

      • To je pouze takove teoretizovani. Tohle neni CS, kde rozdil mezi slabym a dobrym hracem je treba 2 roky treningu. Tohle neni Diablo, ktere je postavene na pilovani a shaneni vybavy. Ani komplexni Arma nebo nejaka kooperativni jednohubka. 

        Tohle je proste nuda, ktera po tydnu - dvou neprinasi hraci nic noveho. Samozrejme se vzdy najde par hracu, kteri budou nadseni, ale z objektivniho pohledu je to za soucasneho stavu podprumerna hra. A to ja patrim mezi ty stastnejsi, kterym hra funguje po HW strance celkem ok.

    • Souhlasím, obzvlášť když se to srovná s Vermintide 2, je to úplně holá schránka, co nemá po pár hodinách co nabídnout. Věřím, že se to časem určitě rozšíří, ale v aktuální podobě velké zklamání.

      • XXDarthVaderXX

        Ale no tak, Vermuntide 2 je super, ale máte růžové brýle... těch DLCček je tam taky až běda a samotná vanilla toho zase tolik navíc nemá. 

        Základ je v pohodě, takže je na čem stavět. Postupně se bude přidávat to či ono. A stejně jako u Vermuntide 2 si připravte svoje kreditky :-) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit