Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Popravdě nezdá se ,že by hratelnost byla kdovíjaká ... Ale děti baví blbosti typu DOTA či Fortnite. A pozornosti se titulu už dostalo i tady ;)

    • Pethulla

      Ale ono to vážně (teda na to, že tam jenom chodíš a vybíráš skilly) není vůbec špatné. Vypneš u toho mozek, kolo trvá 30 minut, vymlátíš tísícovky oškliváků a jak to skončí, tak ti to nedá a zapneš to znova.

      • Špatné to právěže je. Zkusil jsem a dalo mi to a nezapínal jsem to dál. Myslím, že je dobré rozlišovat hru která je "zábavná" a hru která je "návyková" jen protože je to úplně ten nejprimitivnější učebnicový skinner box (a tahle hra není nic jiného). To je jako tvrdit, že tahat za páku na automatech není "vůbec špatné" z hlediska hratelnosti, protože se od toho ti lidi nedokáží odtrhnout.

        • Jasně. Je to obyčejná pařička za pár šupů. Ale je to zábava v tom, že člověk hledá ideální build, odemyká další schopnosti a postavy. Žádný zázrak, ale baví to a včera jsem se pristihnul  v jednu v noci, že už bych asi měl jít spát. Došel jsem 2x na smrtku a odemknul další lokace. Na to jaká je to kravina je to fakt super na odreagování. 

        • toka

          Nemáte po ruce víc takových nezábavných, ale návykových her, který nemají mikrotransakce a stojí stovku? Pěkně prosím, prstíčkem hrabu.

          • Dej si Cookie Clicker. Ten máš zadara a než to dohraješ do konce, tak ti to chvíli vydrží.

            • Hele, s tím jsem před lety zabíjel nudné chvíle v práci. Taky je to překvapivě návykové na to, jaká je to blbost.

              Možná by to chtělo podobným návykovým hříčkám (typicky primárně na mobily nebo do prohlížeče) vyčlenit extra kategorii a nemíchat je s většími hrami. Podobně jako ve filmové tvorbě může mít půlminutový klip geniální nápad, být skvěle natočený, každý se u něj pobaví a pouští si ho pořád dokola... Ale asi těžko bude mít šanci na filmových festivalech v hlavních kategoriích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit