Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephano

    Jednoznačně Pentiment. Josh je král, vždycky jsem ho měl za většího machra než  Avelloneho. :)  Kolikrát to šlo. Dvakrát jsem ocenil naše české 1428,  Taky A Plague Tale II jsem dal víckrát. největší překvapení asi po právu NFS, je vidět, že se někdo zamyslel.  Těším se na God of War 2 a přeji si na PC veškerý Xenoblade. :) Skoro každou hru jsem alespoň zkusil na pár hodin.


    Byl to hezký herní rok, hurá na další. :)  Čeká mně beta Diabla IV, mám betu hokejové hry Tape To Tape (ehm, ještě, že kanadský dollar má menší kurz :D, upsal jsem tomu skoro svou hokejovou duši) i Vivat Bratislava musím dohnat Spidermany a Uncharted, vyhlížím Atomic Heart, Hogwarts, remake System Shocku, Ancient Citites, Cyberpunk 2077 Phantom of Liberty, Manor Lords a spoustu dalšího.

    Jak se ale znám, stejně mně zlanaří zase Crusader Kings III nebo Football Manager :) Jinak gratulace všem českým vývojářům, modderům, skladatelům, scénáristům atd.

    • 0011

      Xenoblade na pc určitě jedině přes emulátor, monolith soft patří nintendu. Osobně doufám, že se na pc nedostane, ne že bych to pc komunitě nepřál, ale jde spíš o to, co by to implikovalo, protože jiný vlastník by jim nedal takovou volnost v tvorbě, nutil by je do maximalizace zisku a kdoví co by z toho vylezlo. To radši budu, když to zůstane niche značka, než abych jí viděl shnít v korporátu, jako se to stalo mému kdysi milovanému Bioware.

      • a je ten Xenoblade fakt tak dobry? Premyslim ze si udelam radost nejakou hrackou, a zvazuju bud Nintendo nebo VR set. Asi se teda priklanim spis k tomu VR - hry jako HL Alyx, Subnautica nebo Dreadhalls. Na tom Nintendu jsou zajimave prave a pouze jen ty 3 Xenoblady

        • 0011

          Určitě bych přidal Zeldu, Fire Emblemy (20. ledna vychází další, moc se těším), Astral chain, Bayonetty a našli by se i další věci, ale takhle - jestli tě zajímá VR určitě jdi spíš do něj a kup si Switch 2, který imho nevýjde dřív než 2024. Xenoblady jsou všechny úžasné hry ale určitě se teď už vyplatí počkat na silnější HW, obzvášť jak "běhá" druhý díl... přesto jsem si užil celých 250 hodin, trojka je kratší. Jestli se ti nechce čekat - já osobně neemuluju, ale jestli máš pc co zvládne VR tak určitě utáhne i XB, včetně třetího dílu, jestli se ti bude líbit podpoř koupí. V XB 1 mám celkem přes 400 hodin, dohrál jsem verzi na 3DS a potom vylepšenou na Switchi, za mě je tahle série špička mezi JRPG.

    • uher

      God of War 2 ale na PC nikdy nebyl a asi ani nebude. Jedině přes emulátor. 

      • Mozek zapnout - Ragnarok - Mozek vypnout :-)

        • uher

          Mozek zapnout:

          God of War (2005) / God of War II (2007) / God of War: Chains of Olympus (2008) / God of War III (2010) / God of War: Ghost of Sparta (2010) / God of War: Ascension (2013) / God of War (čtvrtý v hlavní sérii) (2018) / God of War: Ragnarök (pátý v hlavní sérii) (2022)

          Nevím jak ty, ale já vidím jen jednu dojku...

          • K tomu je právě potřeba ten mozek :-)

            Vyjet si něco z wikipedie umí každej.

            • uher

              Ty evidentně ne 😀

              • Reakce na příspěvek:

                Tak když si jeden neumí dat dvě a dvě dohromady, je to těžký :-)

                • uher

                  Reakce na příspěvek:

                  "dvě a dvě dohromady"

                  Tak zrovna od tebe to zní fakt vtipně 😂

                  • Reakce na příspěvek:

                    No tak znovu polopatě. God of War v r.2018 byl restart. Proto (i díky změně celkové koncepce) je nejnovější Gof of War označován i jako "dvojka". Je to už trochu jasnější? Nebo je potřeba to rozvést? :-)

                    • uher

                      Reakce na příspěvek:

                      Je pátý v hlavní sérii. Dvojka vyšla 2007. Je ti to už trochu jasnější? Nebo je potřeba to rozvést?

                      • Reakce na příspěvek:

                        Hele to nemá smysl. Mně je jasný obojí. To že ty se zuby nehty držíš jen jedné možnosti je tvůj problém.

                        Pro mnoho lidí je to dvojka (a mně je to fakt jedno :-) ). A občas je potřeba i ostatním lidem rozumět i přesto, že fakticky nemají tu ultimátní pravdu. Ale hádat se o tom nebudu. Jak jsem psal, nemá to smysl.

                        • uher

                          Reakce na příspěvek:

                          Tak hele, ty jsi byl ten kdo tu měl potřebu mi psát něco o zapnutí mozku a pak samozřejmě že si neumím dát dvě a dvě dohromady. Evidentně máš celou naši debatu potřebu ze sebe sypat narážky na moji inteligenci a tak mám pro tebe jednoduchou otázku - kdy a kde jsem v tomhle vlákně napsal něco, co není pravda?

      • To si nemyslím. Dávám tomu dva roky.. Sony si ty peníze z PC verze nenechá ujít. Stejně jako bude Ghost of Tsushima. Otázka je, samozřejmě, kdy.. 

      • uaxpk

        Trochu hnidopišské, ale máš pravdu. Přesto je ti určitě jasné, že Stephano psal o GoW: Ragnarök a ne o hře z roku 2007.

        • Stephano

          Měl jsem na mysli samozřejmě PC reboot. :) Ještě jsem opomenul třeba Baldury III, které baví a musím říct, že se mi velmi líbí přechod do cut scén. 


          Loni mně např. hodně zaujala libůstka pro dospělé Being a Dick. A velmi se těším i na Beware nebo zafinancovanou Kicktarter hru L2Speak, kde balíte holky, podle jejich národních jazyků. Mohlo by to být vtipné a zároveň naučné. Immortality jsem ještě ani nezkoušel. Další zajímavý počinek, i když dle mého je Her Story pořád over the top. :) Ačkoliv nejsem moc na multiplayer, chtěl bych dát šanci Destiny 2 s veškerým obsahem.

          Díky gamepassu jsem si vyzkoušel na pár hodin různé hry z letoška. A to mám ještě docela vroubek, protože jsem si chtěl pořídit Anno 1800, ale musel jsem dát peníze jinam než do her. Stejně jako Pavel jsem se nechal zlanařit jako ovčí vůdce kultu. :D Malé hry mám velmi v oblibě. Nedávno jsem si spočítal všechny hry na GOG, Steamu, EA Games i Uplay a málem mně trefil šlak.  :)

          Na druhou stranu, je to sbírka a autoři si taky zaslouží zlaťáky. K tomu brzo vychází dabing do KC Deliverance, takže mně čeká druhý run, jak dnes říkají mladí. Naopak vůbec nic neočekávám od Vampire Masquade II, ať si dají co nejvíc záležet.  Na Stalkera 2 se taky těším, protože jsem nikdy nedojel žádný díl. Zkoušel jsem nedávno poslední Metro, celkem fajn, ale Stalker mně láka o dost víc. Snad tam bude dostatek věcí, které tyto dvě značky odliší.

          Zamiloval jsem se po letech do boomer shooter hrách. Hrot, Project Warlock II a další jsou skvosty. Musím taky dohrát poslední Forzu, přeci jen, Anglie se mi líbíla více než Mexiko. To samé nové hry ze světa SW. Jsem zvědavý hlavně na tu adventuru od vyvojářů Detroitu. To byl pro mně hodně náročný emoční zážitek, na konci jsem udělal jeden velmi dobrý skutek a mé postavy to ovlivnilo věru krutě. Času je dost, her taky, akorát skáču jak včelka z kytky na kytku. :) Prý se kutí Titan Quest 2, TES je taky má oblíbená série, k tomu bude remake Gothicu a rozhodně si nenechám ujít Harley Quinn a ostatní, neboť poslední Batman mně docela zklamal,  a trojku už jsem taky nedokončil. O to víc jsem zvědav na Petera Parka, i když holduji více DC. Ghost of Tsushima bych si dal hned. Tématicky jsem si pochutnal na Shadow Tactics i oživění Desperadost III. Chtělo by to Commandos IV. Remake Mafie 1 byl úžasný. Trojku jsem zkusil jen kvůli zajímavému prostředí a hudbě. Ještě mám v zásobě celou Yakuzu a pustím se konečně přes game pass do Persony 5.  Navíc modeří odvádějí kus práce na Duke Nukem Forever (2001), Fallout London, nebo Medieval 2 Total War: Witcher. Moddb je mou častou destinací.  Stejně jako Myabadonware.


          Jestli ještě někdo napíše, že není co hrát, tak nevím. :)

        • uher

          Jasné mi to právě nebylo, jinak bych sem nepsal. Možná je to trochu tím, že jsem původní trilogii hrál nedávno v rámci opáčka před Ragnarökem, tak jsem si to takhle zažil.

      • stihac10

        😂😂😂

        • uher

          Tak se podívej, dvojka vyšla jen na PS2 a v remasteru na PS3 a Vitu.

          Pokud máš nějaký info jak si ji zahrát na PC bez použití emulátoru, tak se poděl.

          • stihac10

            Stephano samozřejmě myslel GoW: Ragnarok, ne původní 2😐

            • uher

              Tak psal GoW 2 a víc dvojek ta série nemá. Ragnarök NEní dvojka 😐

      • LessPh

        🙄🙄🙄

        • uher

          Čemu nerozumíš?

          • LessPh

            Já právě rozumím úplně všemu... za to ty si jeden ze sta, který nerozumí. Bože..

          • RodneYCZ

            Autor příspěvku jasně myslel GoW Ragnarok, tedy druhý díl od "rebootu". Všichni to pochopili, ale jen ty se snažíš být vtipný tím, že se chytáš jednoho slova. Vtipný to není.

            • uher

              Nesnažím se být vtipný. Uviděl jsem God of War 2, tak jsem myslel, že se baví o dvojce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit