Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    Zda se, ze jim dosavadni przneni znacky Tom Clancy's nestaci a chteji jeste pridat pod kotel a zaroven u toho dost mozna zariznout tituly, ktere by mozna i za to stat mohly (pokud si vzali patricna ponauceni z drivejska, jako treba spekulovany plnohodnotny Ghost Recon). No jsem opravdu zvedav na budoucnost Ubisoftu, aby pri te honbe za senzaci nesli v tandemu se Square Enix a jejich "veleuspesnym" honem na NFT.

  • MalyZeli

    😄😄 To než vyjde tak Ubisoft krachne a bude je muset koupit Microsoft. Tahle hra už 5 let nikoho nezajímá, a měli by radši ukončit vývoj, a jít dál, než ze sebe udělají ještě větší pitomce než už jsou, což by byl solidní výkon. 

  • Ten prechod na hry ako služby mi pripadá také zbožné prianie, skôr než  odraz reality. 

    • Taky marně přemýšlím nad nějakou "live service" hrou, která nebyla totální kravina...nějak mě žádná nenapadá 🤷

      • Třeba Hyper Scape nebyla totální kravina, hratelnostně nebyla vůbec  špatná, ale něco tomu chybělo a už taky přišla do nasyceného žánru.

        A jejich Just Dance a Rocksmith taky jedou v nějakém live service modelu a pro svou komunitu jsou ty hry naprosto OK.

        • toka

          No, nejsou, minimálně né to druhý. Rocksmith+ byl přijat dost nevražně, alespoň podle echochamberu na Redditu. Důvody ale překvapivě nebyly to, že je to live service, ale to, že to prostě stojí za **** v porovnání s Rocksmith 2014.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit