Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wakorejsek

    Po zhltnutí prvního dílu musím konstatovat, že se nemůžu dočkat pokračování.😍

    Skvěle natočeno po všech stránkách, rozpočet je opravdu znát, příjemné prokreslení rodinné ne-až-tak-idylky před vypuknutím nákazy... Casting super... a dokonce i Bella - za sebe musím říct, že jsem byl příjemně překvapen.

     Ano, její vizáž, kdy vypadá o polovinu mladší než je, je jako pěst na oko, ale sakra ta holka prostě umí hrát. Kdykoliv na to přišlo, tak jsem jí toho post-apo spratka žral jako nic, takže v tomhle směru smekám.

    Začátek se nedá nedoporučit, snad to bude jen lepší.😊

  • TolarCZ

    Vy jste to viděli na velkém plátně? Damn, to bych chtěl také zažít.

    • Derp_1337

      Kup si domů dataprojektor a můžeš promítat na stěnu. Klidně si na tu stěnu dej i plátno. 😇

      • TolarCZ

        Fair point, ale stále mi tam bude chybět určitý audiosystém :) Oukej... nainstaluj si i 7.1 audiosystém, chápu :D

        • medveddd

          Musím projektor domů fakt doporučit. Promítám rovnou na zeď, úhlopříčka cca 3.5m a je to úžasný. Nechci rušit sousedy, na audio mám sluchátka.

          Jenom když to má člověk v obýváku místo televize, musí být pořádně zataženo, což umí být otravný.

          A samozřejmě barvy nemám takový jako na oledu, ale tam už je to o prioritách - pro mě je úhlopříčka na prvním místě.

          • Derp_1337

            Jo, to je jediná nevýhoda dataprojektoru. Člověk musí pořádně zatáhnout žaluzie a zavřít dveře, aby byla dobrá tma a vše šlo dobře vidět.

        • Derp_1337

          Haha

          Přesně, už to chápeš. 😀 Chce to buď koukat na internet a hledat tyhle akce a pak si na to zajít do kina. A nebo si to zařídit doma. Easy peasy.

  • Jsem dost natěšený, ale ještě jsem pořád nehrál hru (čekám na PC verzi). Měl bych vydržet a dát si seriál až po hře?

    • Derp_1337

      Koukni na seriál a hru zatím moc neřeš.

      Ten scénář seriálu nemá být úplně totožný s herním scénářem a budou tam (prý) dost velké změny. Takže to nebude taková hrůza se spoilery, pokud se někdy dostaneš k tomu, aby sis zahrál původní TLOU.

      • V prvním díle změnili pár drobností, jinak celkem slušná kopie.

    • Slavik_Jenda

      Já teď hraju part II a užívám si to... Mě hra TLOU baví jak po hratelnostní stránce, tak po příběhové, tak po filmové... Je to opravdu dobrý zážitek, který prohlubuje ta samotná hratelnost, kdy ty jsi ten aktér, která dělá ty věci... Já bych si určitě zahrál obě dvě hry a seriál si pak užil s tím, že se těším na to, jak se s tím popasují... Protože věci v rámci příběhu jsou opravdu hodně kontroverzní a nechce se mi věřit, že je takto ztvární... Např. závěr TLOU part 1 je vlastně šílenej... 

      Když nebudu spoilerovat, tak v obou dílech máš na svědomí opravdu hodně a hodně lidskejch životů... A spravedlnost fakt jako často není na tvý straně, což je právě součást toho skvělého zážitku... V seriálu avizovali, že to nebude 1:1 tzn. můžeme očekávat více soft verzi... Předpokládám, že se tam bude daleko více plížit a utíkat, než někomu netušícímu zezadu podřezávat krk... Nebo ustřelovat končetiny brokovnicí...

      Ještě bych dodal, že TLOU je za mě místy skvělej herní horor... A je něco jinýho bát se při filmu / seriálu, kdy jen sleduješ a něco jiného, když jsi sám aktérem.

    • Hele ona ta hra zase po stránce hratelnosti zase taková pecka není. Je to hlavně o příběhu a atmosféře. Já kdybych to už kdysi nehrál a měl si vybrat, zda seriál nebo hru, tak jdu do seriálu a hru bych pak už vůbec nehrál.  A to nejsem žádný seriálofil, ročně zvládnu jen pár vybraných kousků. 

    • zanek.s

      Já ti nevím. Seriál ti naprosto vše vyspoileruje, včetně konce a hra už tě nebude tolik bavit. Veškerá překvapení budou pryč. Já bych hrál první hru a pak až srovnával se seriálem 

    • Pavel Makal

      Z toho, co jsme zatím viděli, to podle mě dobře funguje i samostatně, nic tam zásadně nechybí, naopak je tam něco navíc. Pokud se těšíš, asi si to klidně v pondělí dej. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit