Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    Kdyz se vynasobi ty dva miliony cenou tak sou na svym zhruba ne, ja vim ze se to takto neda asi brat...ale...jako s holym zadkem stoho nevyjdou.....hold doba je ted zla, no....

    • MalyZeli

      Musíš si odečíst to co si nechá prodejce, 30% cca, a nějaká reklama, takže jestli ještě něco prodají, možná budou na nule.

  • MalyZeli

    Dobře jim tak. Já se na to těšil, a v jakým stavu ta hra je, a ještě k tomu ty DLC, no hnus. 

  • Derp_1337

    No článek pozapomněl zmínit ještě jednu negativní věc: neúplnost hry. To, že si člověk má dokoupit nějaké animace smrtí, by se dalo ještě dalo překousnout.

    Ale to, že vývojáři ze hry vystřihli podstatné části plánovaného konce, je dost hnusný podraz. Ve hře zůstal jenom nějaký "ne moc uspokojivý" konec, který nezodpoví některé otázky či osudy postav.

    Bohužel "True Ending" si hráči musí dokoupit v DLC (Season Pass).

    • FarkyJTV

      pre taketo praktiky trebna jednoznacne hru bojkotovat a jasne ukazat ze to je cez ciaru v ramci predaja...
      harry potter ma tiez niektore casti hry alebo mechaniky skryte do roznych predajovych edicii...preto tu hru bojkotujem....

    • tak to je masakr :D

  • ZOLLINO

    Vsechno co je uvedeno v clanku (technicke chyby, kratkost/cena) + jak je spomenute v diskusi negativni marketing ohladem dokupovani si animaci (nekompletni hra resp. absurdni monetizace), neuvadeni vyvojaru. A taky si umim predstavit ten manazerskej GAP pocas vyvoje mezi tim co je planovane dodat na trh a co se realne doda. Takze 6-3mesice pred vydanim: Bude to bomba, mame dobre naslapnuto, pridejme jeste 20mega na marketing a dalsich 5mega sem, to se splati.... +prehnana ocekavani respektive preplaceni hry a z toho vznikla vysoke ocekavani prodeju pro 100% navratnost investic. Mnoho firem ma problem s tim, ze vrcholovy management nema predstavu o realne situaci tam dole, kde se skutecne neco dela a pak vznikaji TEZKE omyly.

    • J.V.Stalin

      Bůh ví jak to vlastně bylo. Glen Schofield jim taky mohl mazat med kolem huby jak se všechno stíhá, jak to bude všechno super apod... Ono se před lidma, který ti daj takovej ranec potom blbě obhajuje, že si udělal repetivní ne zrovna dvakrát zajímavou hru. Pak se po vydání dívat jak ti klesá metascore musí být naprosto šílený. Kdy z jedné strany na tebe hledí investor a máš za sebou lidi, který crunchovali aby se ta šibenice dala nějak stihnout (jakože evidentně nedala). No, myslím že o Calistu ještě hodně uslyšíme.

      Třeba se za čas objeví nějakej Post mortem a hned bude jasno.

  • Inquisitor

    Není divu, když to stálo 161M dolarů. Co tam tolik stálo?

  • Nie je problém, napravia si reputaciu s CP 2 

  • ALHAZRED

    Ja to nechapu, ma to DENUVO, nikto to nekrekl, jak je možny že se to neprodava, dyť za všechno mužou pirati...😬😱😂...NEZAJEM, možna až bude lepši cena a pěť patchu...

  • Lukyz

    Tak ono je to těžký, když během launche nasekali takovejch chyb.
    Měl jsem v plánu to koupit hned jak vyjdou recenze, ale nadávky na stuttering + rozbor Digital Foundry mě dost odradili, k tomu potom nějaký pochybný oznámení, že animace zabití XY budou součástí placeného DLC a jejich komunikace obecně mi přišla dost zvláštní.

    Takže ve finále možná počkám na slevu a DS remake 🤷‍♂️

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit