Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě bych podotknul (Pavel to recenzoval na PS), že podle recenzí na Steamu se to seká i na silných PC sestavách.

  • KronosDeret

    Po delší době jsem se u recenze od plic zasmál :) Věčná škoda, jak se někomu povede missmanagovat práci velké spousty talentovaných lidí aby z toho nakonec dokupy nic nevyšlo...

  • minemicz

    Nejsou 4 body pro brak prilis???

  • uher

    Do recenze stačilo napsat: "Od tvůrců Final Fantasy XV" a dál už je cokoliv psát naprosto zbytečné. Teď, když na jejich hře není ona nálepka slavné série, tak konečně lidé vidí jak marné tohle studio je...

    • Carnage666

      Přesně tohle mě napadlo, cringe dialogy jsou často i ve Final Fantasy hrách a v patnáctce jich v anglickym znění bylo až až a Forspoken je docela hejtovanej za údajně cringe dialogy. Jak to nemá nálepku FF najednou to lidi tak snadno nepřehlíží, u FFXV zase chybí strašně moc contentu a velký svět je spíš prázdný.

    • Derp_1337

      Tak FF15 si našlo svou fanoušskovskou základnu, takže to žádná hrůza nebyla. Na Steamu 82% , což je slušné.


      Jinak to studio si prošlo celkem velkou restrukturalizací, takže se dalo očekávat, že se vymění lidé a "kvalita" bude někde jinde než byla.

      • Carnage666

        Jasně že našlo ale hlavně protože to mělo nálepku Final Fantasy, kdyby to byla úplně nová značka bez odkazů na jiný FF rozhodně by to takovej úspěch nemělo. Osobně jsem to hrál právě protože Final Fantasy ale dohrál sem to jednou a pak asi dvě DLC (jedno z nich Ardyn) a absolutně nemam chuť si to někdy dát znova. To takový Final Fantasy VII Remake už teď vím že zahraju znovu a Crisis Core mam v plánu taky (hrál sem jen original na PSP) a to mě combat v XV i celkem bavil.

        • Derp_1337

          Jo, tak Open World hry by znovu hrál jenom snad masochista. 😂

          Ty prázdné open worldy, v kterých najdeš maximálně tak nějaké otazníky s generickými questy, jsou dost otravné. A ačkoliv je combat fajn, tak samotné to nestačí. Kdyby v FF15 nebyla ta hlavní dějová linka, tak to snad nedohraju ani jednou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit