České Crime Boss: Rockay City ukazuje další záběry ze hry
-
Pokud to bude řemeslně rozumně udělané a bude se to obstojně hrát, tak tomu věštím spíš úspěch. Ksichty opravdu přitáhnou pozornost médií i streamerů. Přinejhorším to bude brzo zadarmo na epicu.
-
-
Z toho gameplaye je minimálně jisté, že obstojně se to hrát určitě nebude 😀
-
-
Tak jsem si to pustil, protože o tom dost detailně mluvil Lukáš Grygar v Questu a musím s ním bohužel souhlasit. Ten nepřetržitý komentář a nepřetržitá navigace mně dost vadily. Ani jsem neměl pocit, že to je hra, ale jenom nějaký "interaktivní film", kde stačí (a zároveň je nutné) se jenom zúčastnit (přesně podle pokynů).
-
Vypadá to přesně jak typ budgetovky, která se dávala na CD před dvaceti lety do krabice k cereáliím zadarmo.
-
Vypadá to moc genericky. Obávám se, že to nezachrání ani Chuck Norris.
-
-
Haha, přesně. Ale snad z toho vzejdou nějaká nová a dobrá MEME na Chucka Norrise😂
-
-
Jako hra na mobily by to působilo ještě víceméně průměrně, ale jako plnotučná hra pro konzole a PC to vypadá naprosto otřesně. Nechápu, proč někdo rve prachy do licencí za slavný xichty, když je hra v takovým stavu. To mi netvrďte, že si někdo z řad jejích vývojářů opravdu myslí, že tímhle můžou někoho oslovit? 🤯
-
-
Je to prostě marketing. Většina marketingový průzkumů by ti řekla, že když si vývojáři zaplatí nějaký slavný ksicht a budou ho propagovat, tak to přinese větší zisk v příjmech než kdyby investovali X hodin do vývoje navíc.
Podobně to funguje i třeba u filmů. I když scénář může být totální brak, tak pokud tam bude hrát nějaká Hollywodská hvězda (třeba the Rock), tak to bude mít jisté diváky a zisky.😉
-
-
To se po těch marketingových průzkumech budou docela divit až to reálně vyjde. :)
-
-
Recenze a hodnocení uživatelů klidně můžou být negativní, ale to nutně neznamená špatné prodeje.
Kolik tak asi % hráčů se při koupi rozhoduje na základě hodnocení recenzí??? Rozhodně ne dost. Hodně lidí ty recenze ani vůbec nečte. Oni to kupují jen podle toho, jestli se jim líbí vizuál a nebo je naláká něco jiného: např. nějaký influencer či streamer to pochválí a nebo tam uvidí ksicht někoho slavného.
-
-
Jo, ale nic ztoho vtéto hře též nevidím. Pár zaplacených influencerů to může chvíli táhnout, ale pokud je to nezážívný odpad, ten náboj zájmu to stejně nechytne.
Svět je divné místo, takže možné už je vše, svou každodenní energii bych do toho vkládat ale nechtěl. Jsem vlastně šťastný člověk, když nemusím.
-
-
-
-
Stačí si pustit nějaké rozhovory s Kolářem (hlava vývoje). To je úplně ten nejtypičtější tvůrce průměrných her. Prostě tu hru udělá, aby to nějak fungovalo a je tak spokojený. Žádná vize, žádné ambice, prostě jen mít nějaký výstup.
-