Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rudysakal

    Za mě nejslabší díl. Dost to zkracujou a moc akční to taky není. Jsem rád když tam dají něco navíc (naopak, když něco uzmou). Třeba: indiánskou babičku s dědečkem, Killa City dějová linka z pohledu přeživších obyvatel a Billa a Freda. 

    Z druhého soudku. To co mě zklamalo. Linka s Robertem. Vynechání základní školy (s Billem) a přehrady s akční scénou, osada z druhého dílů hry mi tam vadila, směšná potyčka z kampusu (to si Joel mohl rovnou sám vyndat slepé střevo), tam se drželi snad jen těch opic.

    A jestli tam nebudou žirafy, ale bude tam jedna zebra tak mě omejou :D

    Víceméně mi ale seriál přináší radost ;) 

  • Ja proste porad nevim 💁‍♂️ herecke vykony jsou dobre, vizual taky, … souhlasim s tim ze se tam nemusej rezat kazdou minutu ale na me je oproti hre proste v tomhle serialu ty akce opravdu zoufale malo 🤷‍♂️ A vyskrtnuti ikonickych akcnich momentu ze hry taky zrovna nefandim. Neceho se mohlo ubrat a akce pridat 💁‍♂️no uvidime az budou ve “finale”  2 clickeri za 6 dilu? 🙂to proste za me nestaci 

  • Chcela by som sa spýtať práve Pavla, ako po 6 dieloch hodnotí herečku Bella Ramsey. Už si zvykol na ňu alebo je to stále problém ako na začiatku ? Dokázala ťa presvedčiť, že tu Ellie zvláda ?

    • Pavel Makal

      Myslím, že je v té roli nakonec fakt skvělá :)

      • uher

        Kdyby jsi napsal že není, tak by ti byl komentář smazán s týdenním banem (vlastní zkušenost x3).

  • MARTASLJ19

    Neskutočne silná epizóda 

    https://www.youtube.com/watch?v=R9dELecY9u4&ab_channel=MARTASSK  

  • Škoda trochu uspěchaného tempa a přitom to začínalo docela slibně. Flashbacky do minulosti, příběh Franka a Billa, prostě ne pouhá tupá kopie hry ale přidaná hodnota. 

    Příští díl bude dlc Left behind a pak zbývají pouhé dvě epizody. Doufám, že nevynechají Davida a jeho partičku kanibalů. 

    Ellie to v tomto díle trochu nezvládla. Scéna kdy se s Joelem cpou jídlem a ona zařve "co čumíš" na místní děcko, je přes čáru. Ale asi jediná výtka k této epizodě. 


    • tuco

      Pribeh Franka a Billa? 

      Jakoze mladsi muz bez prostredku narazi na strasiho muze s prostredky a kdyz od neho dostane najist, tak se mu odmeni sexem, pricemz ho ujistuje, ze neni promiskuitni. Pominu jahody a sekani travy a nakonec, kdyz mladsi muz umira, tak muz starsi se zasebevrazdi s nim, asi proto, ze bez neho jiz nemuze zit dal. To byl vskutku majstrstyk hodny Ingmara Bergmana u ktereho neslo neuronit slzu. Takova hloubka, takove emoce, takova sila. 

      • Marquis-III

        Naprosto jakýkoli příběh jde sarkasticky shrnout na jeho základ tak, že zní debilně. 

        • tuco

          Jisteze ano, ale to nemeni nic na tom, ze ten jejich mini-pribeh na me dojem neudelal. 

          Pravda, asi je to kus od kusu a nekdo z toho bude zit roky, ale za sebe mohu rict, ze nechapu co na tom bylo pametihodneho, respektive pozoruhodneho. 

          Vlastne ano, i ja si nejake detaily pamatuju. Jak ke konci rika neco jako .. i s tebou jsem mel spatne dny, ale tech dobrych bylo vic nez s kymkoli jinym .. tak urcite, to je velka lichotka, to se scenarist/ka velmi snazil/a aby to melo ten spravny emocni naboj. Muzeme jen doufat, ze ti predtim nebyli uplni dobytci s kterymi toho hezkeho moc nezazil, protoze pak by to moc velka lichotka nebyla, ze?

          Kazdy ma pravo na nazor a muj ted znas. 

  • Taronyu

    Jedna z najlepších epizód zatiaľ.

  • KrPa

    zacalo to slibne, ale od trojky to zacina byt jen prumerny serial

  • Jen pro info sedmý díl je retrospektivní a zachycuje DLC left Behind. Takže na zakončení seriálu zbývají dvě epizody.

    • dworkin

      Když srovnám to bláto, co teď vysílají, s první epizodou, kde za zády holčičky zablikal červeně scanner a ve mně se všechno stáhlo... Je to fakt bída.

    • Jen 1. sezony, ne serialu

      • ales.smutny

        Tak první sezóna = první hra, druhá (asi), pojme celou druhou.

        • Erzx

          Na ČSFD uvererjnili vyjadrenie Craiga Mazina že spracovanie príbehovo obsiahlejšej Part 2 do seriálovej podoby si bude vyžadovať minimálne 2 série.

          • Slavik_Jenda

            Logicky by to tak mělo být, protože druhá hra je mnohem delší a komplikovanější... 2. Série by mohla být o Ellie a 3. série o Abby + závěr...


            Na druhou stranu Part 2 mi nepřijde jako vhodná předloha pro seriál... Už teď vnímám, že tam chybí herní pasáže a brutalita... A bez toho si pokračování neumím představit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit