Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Zombák u zdi poskytl nechtěnou, ale vítanou komickou vložku. Když se nakažení vlnili na zemi ve dvojce, tak to působilo děsivě, tenhle strejda s tunou latexu na ksichtě je jenom k smíchu.

    Jinak nuda.

    To, co mohlo tenhle seriál povznést, tj. flashbacky do doby začátku pandemie, opustili (proč, nechápu, je to v podstatě to nejlepší z celého seriálu), přitom "Last of Us Contagion" by byl super a kdyby svěřili nějaké cameo Fishburnovi, vrněl bych geekovským blahem.

    Co naplat. Už teď je jasné, že na dobré převedení druhé hry do seriálu tvůrci nemají a jen doufám, že narozdíl od Game of Thrones se pak nepustí do nějakých vlastních kreací, abychom pak ještě rádi nevzpomínali na Dothraki oslepené vlastními hořícími zbraněmi a poslané naprosto zbytečně na jatka, páč scénáristi už pro ně neměli využití.


  • MARTASLJ19

    Aká nudná epizóda? Čo ste preboha pozerali? Veď je to mocná a silná epizóda...

    https://www.youtube.com/watch?v=r2EFZTGkRxI&ab_channel=MARTASSK 

    • Slavik_Jenda

      Záleží jak pro koho... Sice bych ji hodnotil pozitivně, ale ve hře to vyznívá lépe a zajímavěji...

  • spoock

    Velice nezajímavá epizoda. Myslím si, že možnost interakce v obchoďáku fungoval lépe ve hře, tady jen pasivně přihlížíme. Věřím, že další epizoda bude dobrá.

  • Slavik_Jenda

    Mně se epizoda líbila, ale zase musím podotknout, že tomu chybí akce... Chyběla tomu minule, kdy se něco málo odehrálo v závěru... Chyběla tomu i nyní, kdy se něco málo odehrálo v závěru... Ve hře musela Ellie bojovat mnohem víc...

  • vindalooo

    Pěkně napsané.
    Souhlasím, že konec byl hrozně useknutý. Při rozhovoru jak budou pokračovat sem si říkal, že konečně něco zajímavého a ony vyskočily titulky.

  • Jarisko84

    Skoda ze neukazali co bolo dalej po pokusani.. ci ju zastrelila alebo utiekla atd... v hre tusim utiekla cez sklad ci tel9cvicnu oknom uz si to moc napamatam...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit