Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

    Absolutně nechápu proč je to pro někoho urážlivé nebo rasistické. Konkrétní díl si z dětství nepamatuju ale jen z pohledu na ten klip je jasný že se Zajíc a Vlk nachází někde v muzeu, proč je teda špatně to že je tam domorodec tmavé pleti zobrazenej asi jako domorodci z Ace Ventury? Hlavně že v US mají v muzeích Indiány nebo Inuity... ale tohle je problém.

    • yeniczek

      Protoze je tam zobrazeni domorodce presne ve stylu, jakym se delal znamy "blackface" v dobe tuhe segregace a otroctvi. Bohuzel je to tak.

      • Carnage666

        Takže když by tam byl spíš hnědej než úplně černej bylo by to ok?

        • yeniczek

          Vubec nejde o tu barvu, ale napriklad o zobrazeni obliceje a rtu. Jako taky mi ta reakce prijde prehnana, kdyz to ukazuje existujici serial (vzdyt by to mohla byt i ukazka, jak to bylo na pikacu), ale zaroven to chapu, kdyz nekdo nezna. Ta hra ma mnohem vetsi problemy nez tohle.

  • KronosDeret

    Hmm to mě tedy víc úráží celková nadrženost a ženská anatomie jako estetika na první dobrou, než 100 let starý rasistický cartoon. Vlastně bych se radši díval na Píseň Jihu, než na hormonální fantazie 16 letého panice z donucení.

    • Další převzatý trend z Ameriky; lidi, které pobuřuje přitažlivá ženská figura. Novinka pro vás: sex prodával, prodává a prodávat bude. Herní trh bude primárně zaměřen na ony hormonální 16-ti leté, ale hezká ženská se líbí každému, kdo není gay.

      Nejedná-li se o problém víry, čím dříve tuto skutečnost přijmete, tím lépe to budete snášet. A ani si pak nebudete muset pouštět Píseň Jihu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit