Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulika

    To je ta firma, co potřebuje k lokálně nainstalovaným hrám spojení s jejich serverem, který občas nefunguje? Ubisoft connect se to myslím jmenuje.  Ať shoří s tím serverem v pekle. A game as service si můžou vzít s sebou.

  • Pri termine "game as a service" mam neprijemnu pachut v ustach a otvoreny nozik vo vrecku... Nie kazdy moze byt Fifou a jej ultimate kolekciou karticiek alebo Fornite fenomenom.

    Ano, na papiery to znie uzasne, kontinualne updatovanie hier pricom 90% tvoria skiny, za ktore hraci zaplatia. Horsie je uz len ked si kazde studio chce vytvorit hned vlastne MMO, lebo ved to sype...

    Digitalizacia je prirodzeny vyvoj a fyzicke kopie su na ustupe. V tomto pripade ide o logicky krok ako znizit vydavky. Naco mi je fyzicka kopia, ku ktorej musim dotahat Gb dat patchov a updatov ? Pripadne DLC ? Ak vypnu servre tak si hru nezahram aj tak...

    • Derp_1337

      Jo, přesně tak. "Game as a service" zní fajn, ale ve většině připadů to končí jako odpad, na který se po pár měsících zapomene.

      Na každou jednu úspěšnou "hru jako služba" připadne dalších 10 "her jako služba", které nestojí za zmínku.

      • nightborne

        Ale tak... to se tak nějak dá říct o hrách všeobecně =).

        • Derp_1337

          Jo. Asi máš pravdu.🙂

          Ale na většině klasických her dělají různá herní studia, od těch velkých až po malé. Takže se dá pochopit, že ty úspěchy jsou všelijaké.

          Zatímco ty pokusy o "hry jako služba" vždy přicházejí od těch největších vývojářů, kde očekávání jsou opravdu vysoká a o to víc bolí zklamání.

  • uz to zavrete vsechno je to zoufalost 

  • KrPa

    at shori cely ubisoft v pekle

  • MalyZeli

    Nové AC je jejich poslední šance, na CG trailer jim kašlu, a jestli nedokážou dosáhnout aspoň kvalit kterou měli před 10 rokama, a nechají tenhle RPG p2w fantasy bordel umřít, doufám že zavřou všechny svá studia a bude klid.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit