Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufejme že udělají chování dopravy o kus chytřejší aby všechna auta nestala v jednom pruhu už to mi bude stačit 

    • oni jim to moddeři zase opraví, neboj.

  • Marines

    C:S mám velice v oblibě, proto jsem představení dvojky opravdu rád. Ovšem videjko vlastně nic ze hry neukázalo a co se z něho dalo pochopit je, že města budou větší a domy se budou stavět nejspíš pomaleji, aby bylo učiněno stavbě domů, za dost, přibydou snad také dopravní stavby v postupném běhu tj. uvidíme asi simulaci stavební činnosti. Jelikož C:S je již více než osmileté, tak to určitě přínos pro hráče bude a snad i pro železa, původní hra jim dávala dost zabrat, no, takže uvidíme....

  • Jako hezké, ale vlastně oznámení úplně o ničem. To že se aktuálně neoblíbenější city builder dočká pokračování bylo asi jasné každému, a že se to po 8mi letech blíží také šlo tušit. Oznámení termínu pouhým "2023" je v dnešní době odkladů také poměrně bezpředmětné. Úplně klidně to reálně může být 2024 nebo i 2025. A k tomuhle neukázali nic ze hry, ale pustitli video s nápisem "tohle není ze hry". Takže jak říkám - vlastně neřekli nic nového.

    Osobně mě spíš potěšila další konkurence Sims. Pokud bude mezi tím Padaxím a EAckým stejný kvalitativní rozdíl jako mezi CS and SC, tak to bude jen dobře.

  • Letiste uz slo samozrejme stavet pred DLC. 

    Me by se napriklad libilo, kdyby se dalo nahradit puvodni sousedni mesta vlastnimi a vytvaret si tak mensi okres.

    • Itami

      No, tak to těžko říci.

      Je možnost, že opravdu tam bude 150 polí o stejné velikosti která byla v jedničce. Pak by opravdu šel okres krásně vytvořit.

      Pokud by pole byly menší, i tak by dle mého neměl být problém. Okres se dal vytvořit už ve chvíli, kdy si člověk dal mod, kterým mohl odemknout všech 81 polí v jedničce. A že by zmenšili ty pole tak, že by zůstala zachována stejná velikost mapy se mi moc věřit nechce, protože to by znamenalo, že by ty pole byly o téměř polovinu menší.

      Samozřejmě i ta možnost tady je, ale moc se mi nepozdává. Ono přece jen, výkon jak PC, tak konzolí šel dost nahoru, takže omezení, která platila před osmi lety teď už platit nemusí. Samozřejmě je otázkou, jaké budou pak požadavky, protože jednička s opravdu velkým městem dala v mnoha případech PC zabrat. 

      • Jasný, města šly vytvářet na více polích a propojovat je různě dálnicemi. To bylo i něco co se mi líbilo z hlediska správy dopravy. 

        Mě přišlo, že velikostně to i stačilo obzvlášť po odemčení celé te mapy. Ale nakonec se narazí na meziměstskou dopravu vedoucí mimo mapu. A tady si myslím, že by mohlo být to, o co tu hru rozšířit. 

        Ve stylu SimCity si overridnout sousední města a rozjet nějaký globalnější obchod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit