Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • honcka

    Bude možnost i na pc?

  • Stephano

    Sám hraji hry 90 procent v singlu, ale tohle už je trošku hysterie. Za dobu hraní - cca 30 hodin jsem občas narazil na někoho v pustině a vůbec mně to nijak neomezovalo. Naopak, přidalo mi to + pět procent expů. Až úplně na konci na levelu 25 si mně vybrali do týmu. Byli jsme tam tři. Udělali jsme výzvu s bossem a bylo vymalováno. Jediný zádrhlel jsem měl, že jsem nemohl dokončit hlavní quest, protože v tu dobu jsme byli každý jinde. Stejně to byl ale konec prvního aktu a bosse jsem dal na první pokus na veterána. Kdybych D IV zapnul znova, měl bych to za 15 minut času sólo.

    Žádná věda. A to jsem mulťák hrál jen ve Vietcongu, Jedi Academy, CoD 2, CoD MW (původní) a pak chvilkové záležitosti na pár hodin.  Pro mně je daleko důležitější, že jsem dostal přesně, co jsem od Diabla IV  chtěl, atmosféru dvojky a hratelnost něco mezi dvojkou a trojkou. Net běžel úplně po másle (sobota, neděle, pondělí) v pátek jsem čekal jen jednou cca ve frontě 90  minut - první připojení mi šlo ihned.

    Immortal jsem nehrál ani nebudu, nejsem cílovka.

  • Pokud půjde vypnout ta MMO stránka hry, kdy člověk naráží na nechtěné "spoluhráče", tak má opravdu velký potenciál, ale pokud to vypnout nepůjde, tak to bude jen další Lost Ark nebo Path of Exile. To bude i kritérium podle kterého se budu rozhodovat zda koupit nebo ne. 

    • Já jsem stejný případ. Vznesl jsem dotaz na Bonuswebu a dostal jsem odpověď, že cizí hráči půjdou vypnout volbou "cross network play disabled".

      Jinak podle dalších informací i kdybys tu volbu měl zapnutou, tak s tím cizím hráčem budeš akorát moci pokecat nebo udělat obchod. Zabít tě nemůže a ty jeho taky ne.

      To je celá odpověď:

      "interakce je možná, ale ne nutná nebo povinná. Zabít vás nemůže,
      maximálně tak zamávat, pozdravit, nabídnout obchod nebo vám zabít
      nějakou potvoru před nosem (což nevadí, protože se zase zachvíli objeví
      nová). Navíc je potkáváte jen "na povrchu". Dungeony atd. jsou čistě jen
      vaše sólo akce".

      • nightborne

        Což ovšem... není pravda. Cross-play vypnout můžeš, tzn. nepotkáš lidi z konzole, pokud hraješ na PC a podobně, ale přítomnost hráčů ze stejný platformy vypnout nelze.

        A samozřejmě, ne, D4 neni open-pvp, nikdo na tebe útočit nemůže (pokud nejsi v pvp zóně), ale ono.... některým z nás jaksi vadí už to potkávání a mávání. O zabíjení nestvůr ani nemluvě. A vůbec nesejde na tom, jestli se za chvílí objeví znova.

        • Dík za upřesnění.

    • twicer

      Path of Exile, to ti vadí když ty hráče potkáš byť jen ve městě? :)

      Když jsem to hrával, tak jsem ve světě žádné nechtěné hráče neměl.

      • Ano, nestojím o žádné jiné hráče. Je to Diablo, ne PoE. Chci hrát solo kampaň se vším všudy. Když budu chtít hrát coop, tak ať si to sám zvolím, ne ať mi to hra nutí.

        • Pro mě je naopak ten MMO element to, co mi tam vždycky chybělo, takže za mě super. Holt sto lidí sto chutí no a je to tak v pořádku.

        • twicer

          No na to se dá říct leda, smolík.

          • Pro mě ne, prostě si hru nekoupím a zůstanu u Last Epoch a Wolcenu.

    • SlavicBes

      Hra je v podstate MMO len s tym rozdielom, že hrať môžete naraz spolu len 4 a v dungeonoch žiadnych ľudí iných nenájdeš. Na povrchu, kde budeš tráviť prakticky najviac herného času, sa hra nelíši od žiadnej inej MMO.

      • Nemám zájem o MMORPG. Od toho mám Path od Exile, které je mnohem propracovanější. Diablo chci hrát buď sám nebo v coopu s hráči, které si sám vyberu, jako v Diablu 3. Ne s nějakými náhodnými lidmi, se kterými si nemám co říct. 

  • SlavicBes

    No, vzhľadom na to, že GAMES.cz vychválilo sračku Diablo Immortal až do nebies, som radšej opatrný, čo sa týka vášho nadšenia z Diablo IV. Konkrétne Patrik svojho času napísal absurdnosť:

    "Diablo Immortal jsem sice ještě nehrál, ale zato jsem si povyzvedával úplně všechny denní odměny. Dokonalé!"

    Closed beta som hral a Diablo IV pôsobí nádejne (byť je hra z veľkej časti dosť zastaralá dizajnom), a určite z neho má človek lepší pocit ako z trojky, no vyhlásenia ako "najlepší gaučový koop" sú nateraz minimálne tak nadnesené ako svojho času nadšené vyhlásenia o Diablo Immortal.

    • Derp_1337

      Patrik svojho času napísal absurdnosť:

      "Diablo Immortal jsem sice ještě nehrál, ale zato jsem si povyzvedával úplně všechny denní odměny. Dokonalé!"


      A já si myslel, že úplně každý pochopil ten sarkasmus. 😂

      (pro SlavicBes: byl to vtip.)

    • tak diablo immortal neni špatná hra akorát je pay2win a to je její největší problém ... u diabla 4 to nehrozí 

      • J.V.Stalin

        Pokud je to pay2win, tak to opravdu je špatná hra...

    • twicer

      Dobrej bizár, že je tu někdo, kdo bral tenhle patrikův posměšek, jako vážně míněný názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit