Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Diablo IV likviduje některé grafické karty. Teď máte v redakci jedinečnou příležitost dělat skutečnou žurnalistiku, která opravdu pomůže lidem zachránit peníze.

    Už na tom někdo dělá? A bude článek ještě dneska?

    • Program nemuze znicit kartu, vzdy je to chyba karty/ovladace.

      • dworkin

        Program samozřejmě kartu zničit může. Například Furmark jich odpálil celou řadu.

        Nicméně diskuse o tom, jestli za to víc může karta, nebo ovladač, nebo software, který tu kartu využívá, je v tomto případě celkem jalová. Podstatné pro peněženku hráče je to, že když si pustí Diablo IV, může mu to odpálit grafiku. To je to, o čem se mělo okamžitě psát, a doteď o tom není na Games.cz ani čárka. Když se díváš na černou obrazovku, tak je ti fakt jedno, jestli má grafika blbě nadesignované napájení, nebo blbý ovladač, nebo jsi na ní pustil něco, co mělo včas hodit zpátečku, kdyz začal hrozit prů*er.

        • Zpatecku ma hodit karta, to je jeji problem, ze ma nekde chybu. Takze titulek muze maximalne byt Diablo 4 odhalilo chybne GK. Tim padem se to cloveku muze stat kdykoli u nejakeho programu/hry/benchmarku atd...

          • dworkin

            Do titulku ať si nakonec napíšou, co chtějí.

            Problém je v tom, že neexistuje ani článek, natož titulek.

            A někde tam venku je pořád Čech (nebo Slovák), který se to teprve chystá spustit, a neví, že přijde o grafiku.

            A redakce na nej z neznámýho důvodu kašle.

            • Kompost

              a naco. drtivej vacsine uzivatelov to bezi bez problemu a tym par ktorym toto upozorni na vadny HW sa moze bricknut karta aj pri comkolvek dalsom. ak sa im to stane tak sa beztak musia obratit na predajcu alebo vyrobcu grafickej karty lebo maju evidentne vadny kus na vymenu. tak tu neplac a ked tak si chod uplatnit zaruku.

              • dworkin

                Reakce na příspěvek:

                To je všechno krásný do chvíle, kdy se to stane tobě a smutně koukáš na černou obrazovku. To, že se to většiny uživatelů nedotkne, není žádný argument. Většiny lidí se nedotkne _jakákoliv_ pohroma. Těm, kterých se dotknout může, může varování zachránit spoustu peněz.

                • Kompost

                  Reakce na příspěvek:

                  to stale nic nemeni na tom co uz som napisal. ale kedze citanie s pochopenim je zo smutnym srdcom obtiazne napisem to este raz - bez si uplatnit zaruku na vadnu kartu.

                  • dworkin

                    Reakce na příspěvek:

                    Ty fakt nechápeš spoustu naprosto základních věcí.

                    Jasně, že když ti vyhoří dům, můžeš oznámit pojistnou událost. Ale ten dům nemusel vůbec shořet.

                    A napadlo tě, aspoň na sekundu, že karta už nemusí být v záruce?

                    A i kdyby v záruce byla, tak seš bez karty do doby vyřízení reklamace, musíš to celé sepsat, vyřídit, máš zkaženej den...

                    Platíme si sledováním reklamy lidi, kteří nás mají o takových věcech včas informovat. Nedělají to.

                    Argumentovat, že nemá smysl varovat člověka, že mu může shořet karta při hraní Diabla, protože mu taky může shořet za tři roky při hraní Call of Duty, je úplně na palici. Diablo je něčím zcela výjimečná aplikace, likviduje karty, a to, že se může objevit i jiná zcela výjimečná aplikace, nepomůže lidem, kteří přišli o peníze při hraní Diabla, vůbec nijak.

                    • Kompost

                      Reakce na příspěvek:

                      nikto z redakcie ti nic nedlzi. pisu o com uznaju za vhodne. konzumuj alebo chod dalej. 
                      a jasne ze ti to sk*rvy den - ale to je zivot, nieco sa ti proste obcas dokasle na kvadrat. tento post hoc brek ako si mal *MAL* byt informovany presne na webe games.cz nikam nevedie. tak tu situaciu prehltni a chod dalej jak dospely chlap namiesto hadzania sa o zem.

                      • dworkin

                        Reakce na příspěvek:

                        Sorry, ale seš vlhký sen každého poskytovatele služeb. Nikdo nic nemusí, nikdo za nic nemůže, se vším je potřeba se smířit. Kdyby byli všichni jako ty, nefungovalo by vůbec nic.

                        Neinformovat o takové věci je selhání novináře. Takové zprávy _musí_ herní web přinést. Je ničen majetek, lidem hrozí desetitisícové ztráty.


                        • Kompost

                          Reakce na příspěvek:

                          herny web nie je povinny informovat o absolutne nicom, je to ich slobodna volba ako media co uprednostnia. neni to poskytovatel zdravotnej starostlivosti alebo internetu...
                          tam tiez nebudes vymahat opravu prevodovky v traktore. tiez sa nepojdem stazovat ze v novom cisle kacera donalda nepisali ze sledovanie televizneho serialu o rampovy mc'kvakovy moze sposobit epilepsiu. chod sa stazovat niekde kde to ma aj vyznam a ries problem tam kde sa riesit da.
                          kazdopadne beriem naspat remark o dospelosti, hadz sa dalej o zem jak male decko.
                          howgh

                          • dworkin

                            Reakce na příspěvek:

                            Od herního webu se samozřejmě očekává, že bude informovat o věcech, které jsou pro jeho čtenáře zajímavé nebo důležité. To, že konkrétně ty seš salámista, kterýmu je víceméně všechno u zadele, a nechá si klidně s*át na hlavu, je jenom tvoje subjektivní nastavení. Díky bohu většina lidí to má jinak, protože by tady nefungovalo nic. Jen pro tvoji informaci, se tvými osobními údaji se tady kšeftuje za velmi reálné peníze, a inzerenti Games.cz o tobě vědí věci, o kterých se ti ani nezdálo. To, že vidíš na úvodní stránce článek o dvou nových obrázcích z chystané hry, a máš pocit, že je to tady jen nezávazná zábava, je velmi mylná představa. My jako čtenáři máme plné právo požadovat po Games.cz kvalitní zpravodajství, včetně včasných varování před rizikem poškození našeho majetku. Opět - to, že ty si radši necháš na*rat na hlavu a spálit si grafiku, je tvůj problém. Seš salámista. Fatalista. V každým případě anomálie. Poskytovatelé služeb tě milujou, protože tě můžou odírat jako borůvkovej keřík.

                            • Kompost

                              Reakce na příspěvek:

                              absolutne si nepochopil o co kraca. nevadi. 
                              navrch nic o mne nevies. zrejme by si ani nemohol pochopit ako fungujem podla toho co tak citam. ale som rad ze ma beres ako anomaliu. absolutne nechtiac si mi zlozil komploment o vynimocnosti. takych ako ty mozem totiz prehadzovat na internete vidlami.
                              apropo: vlhky sen si leda tak ty. namiesto toho aby si siel rozmaznut oddelenie technickej pomoci a reklamacii u vyrobcu chodis do random chatov pisat ublizene nezmysly. to ze ju nemas v zaruke neberem, podla "desitky tisic v zadeli" a toho jak ta to s*re je stale v rozmedzi 3 rokov na ktore vyrobca poskytuje zaruku na vyrobne vady. leda by si na nej robil nieco co sa nezlucuje so zarukou, trebars overclock - v takom pripade to co tu predvadzas je este smiesnejsie a si v tom z principu veci sam. a to cele bez ohladu na scestny nazor ze redakcia ma voci tebe akukolvek povinnost.

    • Thanquol

      R.I.P.

      • dworkin

        Desítky tisíc v zadeli, no.

  • MalyZeli

    Když je příležitost udělat si srandu z kdysi výborných studií, budu tam, ale pak když konečně po dlouhé době vyprodukují něco kvalitního, musím u toho být taky. Podle mě Diablo IV je takový návrat Blizzardu, a zatím, pokud něco strašně nepo****u ve full release, jako třeba přidání aukci do hry na vybavení...,  tak to bude zasloužený návrat. Nechal sem tam velikou část víkendu, a dneska ještě rychle zkusím další specku, a kromě občas strašného dabingu, veliká spokojenost, atmosféra a design dungeonů je parádní, je to krvavé, ponuré, hra jede pěkně, až na pár animací prostředí, kde třeba dveře jsou zamklé na 30 FPS, a zbytek hry jede 100+, a toho se nedá nevšimnout, a potom 40fps lock v ukázkách. Snad to ale Blizz spraví, jinak se budem muset zase spolehnout na modery.

    • twicer

      A že těch modu v Diablo 3 bylo! :)

      • MalyZeli

        To ne no, ale ono spis modem sem myslel nejakej prikaz, kterej tam vypne zamek snimku, to vetsinou naleznu na forech, a ne primo na Nexusu napriklad.

        • twicer

          No, nezbývá než doufat, že si podobné věci pohlídají a nebudeme muset prolízat fóra a reddit. :)

          Když hraješ na vyšší frekvenci tak podobné nízko snímkové animace působí fakt jako pěst na oko, často si toho všímám třeba i u pohybu vegetace v krajině. To se týká klidně i stovek her. Nemluvě o cutscénách které se zamčou na 30fps.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit