Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kulhy_parici_spici

    Nechte toho, to je takova ta hra “to musim taky…”

  • triptich

    takže tu máme náhradu za battle brothers? to veľmi rád počujem (čítam). na gog aktuálne v slušnej cene, nebudem čakať na DLC a idem hneď do toho. vďaka za recenziu.

    • Není to ani náhodou náhrada, je to skvělá "podobná hra", ale Battle Brothers rozhodně tímto nezískal nástupce, spíš brášku.

      • triptich

        rozumiem kam mieriš, pre mňa to však aktuálne náhrada je. battle brothers som doslova "vyťažil na dreň" a toto vyzerá ako veľmi nádejný nástupca. podobných hier veľa nepoznám a hrať stále jedno dokola je... stráca to čaro, zovšednieva. niečo ako keď mutant year zero nahradilo xcom2 a následne mutantov nahradili gears tactic.

  • Corvus

    Jak hodně je to podobné Expeditions: Viking / Rome? Protože z textu recenze mi to připomíná z 90% právě tuto sérii. A nechci vyhazovat peníze za "něco hodně podobného", kor když Expeditions jsou i v kompletní češtině. Díky za info.

    • Duptcheck

      Nn, tohle je celkem něco jiného - Expeditions jsou pořád "izo" příběhová RPG s tahovým soubojem. Tohle je "izo" open word sandbox s tahovým soubojem....

      ... jo a ještě bych doplnil že mnohem více survivor než Expedition....tady není moc nereálná situace, že družinu neuživíš/nezaplatíš a ona se ti prostě rozuteče...

      Mluvím aspoň ze zkušeností předběžného přístupu, final jsem ještě nehrál

  • LessPh

    Tyve hosi dost, nebo to fakt koupim! Pokukuju po tom od prvniho traileru..

  • Za tyden od vydani skoro 50 hodin. Skupinka 14 bojovnych reku, 3 divocaku, 1 valecneho kone a 1 medveda se postupne probiji svetem a i s tou inteligenci zvirat jsem si poradil. Muj lucistnik se na 5 levelu naucil krotit divou zver a uz poslouchaji na slovo ;)

  • Bullseye671

    Tohle je naprosto fantastická věc, dostal jsem se k tomu úplně náhodou a nemůžu se od toho odtrhnout. Hlavně kvůli postupnému objevování světa, získávání nových dovedností, schopností, výbavy a výzbroje, receptů, různých úkolů, společníků (i zvířecích), atd. Co mě ale baví nejvíc jsou souboje, ze začátku působí hodně jednoduše, ale po cca 5 úrovních postavy se začíná objevovat synergie jednotlivých členů týmu a každý souboj je strategickou výzvou. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit