Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reeki

Jako souhlasím s tím co je psáno níže, že se jedná jen o marketing a tahání penez z hráčů, ale já jsme velký fanda diabla a proto jsme si koupil hru za 100 Eček, samo mi je nějaká tabule cti u zádele, hru si chci primárně užít a vychutnat procházení poprvé chci pěkně pomalu, spíše mě zajímá jaký bude endgame hry z toho mám obavy daleko více. 

• Stephano

Už se těším na 2. červen. Od nového Diabla jsem radši moc neočekával, ale ten feel a určitá harcorovost dvojky tam je - samozřejmě jsem hrál hned na těžší obtížnost. Jedno je jisté, dvojku si rád zahraji vždy s módem Median XL a trojka mi posloužila dobře, užil jsem si ji, ale Diablo IV je ve všem lepší. Blizzard to má ve svých rukou. Doslova. Je to jedna z mých oblíbených firem díky minulosti. A přeji jim úspěch, protože i když je dnes na výběr spousta alternativ, jsem rád za každou dobrou/skvělou hru. Ať už je od kohokoliv. Nicméně ani já nejsem slepý ohledně všech kauz a her, které se slušně řečeno nepovedly. Thorns up. :)

• Bonsaimancer

PR sh*t. Skvely plan jak lidi nalakat na koupi predrazene edice , ktera jim za priplatek asi 30% ceny hry se nalogovat o pet dni drive. Nikdo z tech co si koupi normalni edici nemaji sanci tohohle dosahnout. Nechutne korporatni triky a to jsme jinak fanousek diabla - ale Blizzardu uz ne.... 

• twicer

Tak není to jen early access, ale že to jsou bídácké praktiky jak vytáhnout ještě víc otom se nedá přít.

Je docela přísné že z člověka vytáhnou s úsměvem 2400 a ještě ve hře plánují vesele tlačit všechny ty mikrotransakce a battle passy.

Hezky se naučili, jak holit svoje ovečky. 

• MalyZeli

Je to přesně tak, ale někdo si třeba nekoupí hru celý rok a jen čeká na určitý titul, kde mu nevadí zaplatit 80-100 éček a 5 dnů early access mu udělá radost, a hru bude hrát dalších 5 let, a nezajímá ho že mezi mega magorama nemá šanci takovouhle "soutěž" vyhrát. Já proti tomu nic nemám, je to samozřejmě jen možnost jak z ultra fanoušků vytáhnout víc peněz, ale tak to prostě je. Já se na Diablo těším, Bety jsem si vyzkoušel v obou termínech, ale bude to určitě standart edice. 

• souhlasim ze je to primarne marketingovy tah, jen nechapu proc ti to tak vadi? to chces vazne obetovat x hodin sveho zivota jen abys mel sve jmeno na nejake plastove sose? venuj ten samy cas vydelavani penez a bude to prinosnejsi

• Bonsaimancer

Wow, dekuji za radu. pracuju 80 hodin tydne a vydelavam 350-400tis cisteho na mesic. Tady nejde o nadavani na to, ze na to nemam, nebo ze nemam cas se dostat na tu "super sosku", ale na princip nechutnych praktik tahani penez z lidi, kteri nejsou financne gramotni nebo nemaji pud sebekontroly a nejsou si schopni rict, "pffff, to za to fakt nestoji" - je to dojeni penez z fanboyu a prostsich hracu a to je zavrzenihodne 

• MalyZeli

To je celkem zajímavý, škoda že to budou skutečná jména a ne in-game přezdívky, pak by to mohlo konkurovat i hajzlíkům na nádraží v Brně, to by nalákalo určitě miliony fanoušků, turistů, aby se přijeli podívat. Lilith by určitě byla pyšná na nekonečnou hordu hrdinů se zajímavými jmény.

• Thanquol

jen aby to nebyla chyba převzaté informace. nevidím důvod proč by si nominovaný nemohl vybrat, pokud by to tedy nebylo vulgární.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit