Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marquis-III

    Jméno článku je fakt přehnané. Demo, i když nastaveno na kvalitu a ne framerate, běží víc než dobře. 

    Přístup, že cokoli pod 60... nebo nedejbože pod PC master race 120+ je "mizerné" je fakt trapárna.

    • Nezlob se na mě, ale to cos napsal je kravina. Tady nejde jen o fps, ale i o naprosto hnusný motion blur a tragické rozlišení 1080p s úrovní detailů jak z PS3, kdy v režimu výkonu absolutně nerozeznáš během hraní výraz v obličeji, protože tam prostě ty detaily nejsou. Mám FF rád, ale tohle SE absolutně nezvládl. Asi jako hypovaný Forspoken. Hypovaný celou modrou ústřicí a jak to dopadlo. Tady alespoň čekám lepší příběh, ale za technickou stránku by měli ze SE někoho vyhodit. Demo mě naprosto odradilo od pořízení plné hry. Takhle si "exkluzivitu" na PS5 za 2100,-Kč nepředstavuji.

      • iSpirit

        já souhlasím. FFXVI byla moje nejočekávanější hra roku, ale z dema jsem dost na vážkách, ono to opravdu dobře nejede a ani nevypadá, ten motion blur je i na konzolích už pár let přežitek a dá se vždy vypnout. Nejsem si jistý, že do toho dám ty peníze, chci počkat na rozbory, jestli to bude lepší než v demu, pokud ne, tak do toho nepůjdu.

        • Thanquol

          Zajímavý. Já teda vůbec na vážkách nejsem a už vůbec u mě nerozhoduje, jestli to stojí 1500 nebo 2100, aby to ovlivnilo mé vnímání kvality. 

          Z toho dema moc poznat ani závěry dělat nešlo. Subojovej systém tam byl, dalo se sním pracovat. Příběh byl taky naznačen ten taky může bejt dost dobrej. Graficky asi žádný vítky. Škaredý to nebylo a o grafiku u her spíš nejde než jde. To je takovej bonus. 

          • iSpirit

            nejde o peníze, jde čistě o moje přesvědčení platit za ne 100% funkční produkt. Mám audio+video za 100K+, chci mít určitou obrazovou kvalitu a ne nejsem náročný, jen nechci 1080p při 60FPS, chci alespoň nativně 1440p při 60FPS a s dropem max na 49FPS, aby to zachytila VRR nebo pak 40FPS mode při 120Hz, za mě je čistota obrazu důležitější než RT, který na konzoli nemá efekt, protože je stejně dost osekaný.

    • Derp_1337

      Hele, fanboy FF a ještě k tomu konzolista tady přišel vysvětlovat, jak je všechno v pořádku. 😂

      A ty kecy, že stížnosti jsou přehnané, si laskavě nech pro sebe. Nevíš, o čem mluvíš. Dost hráčů PS5, kteří si nastavili mód "quality", trpělo propady klidně i pod 20FPS!!!

      Nevím, co za hratelnou hranici FPS považuje nějaký lowzolista jako ty, ale pro absolutní většinu lidské populace je 20FPS málo.

      • Thanquol

        ty seš tak toxickej exemplář méněcennosti, až mi tě je skor líto. Vlastně ti to přeju, ale trochu mě mrzí, že tím rušíš normální lidi. To je na tom internetu nejhorší. Venku, v prac. prostředí a podobně si to nedovolíš, se takhle léčit. Normálně bych zavedl psychotesty pro přístup do elektronické společnosti. Už mě vás 5% hlučnejch docela otravuje. 

        Games nemůžete tu zavést nějakej ignor list ? 

        • Derp_1337

          Hele, ty seš fakt toxickej exemplář. Nikdo tě nenutí lozit do diskuzí a číst všechny komentáře. Jestli tě názory ostatních lidí nezajímají (obzvlášť názory lidí, kteří mají jiný názor než ty), tak to prostě nečti. Ale ty to čteš a pak tady pláčeš a stěžuješ si, že se tě nějaký komentář dotkl. Venku, v prac. prostředí a podobně si to nedovolíš, se takhle léčit.

          Nejsem jediný, kdo si myslel, že první příspěvek byl "kravina". Mnoho lidí hrálo to demo v nízké kvalitě. Měl by ses nejdřív zamyslet sám nad sebou, než budeš vytýkat něco ostatním.

  • Demo bezalo na verzii 1.0.1, zatialco posledne live streamy vyvojarov bezali na 1.0.3. Takze uz len to snad znamena lepsiu technicku stranku, aj mimo slubeneho 300MB patchu.

    • Derp_1337

      Hra má vyjít za 3 dny, tak snad to do té doby zvládnout opravit.

  • Celé demo dohráo v režimu kvality a jelo to v pohodě.

  • Thanquol

    bych neřekl že s tímto absolutním vyrokem v nadpisu souhlasím. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit